Most latom, hogy Odriozola már hétvégén is a keretben volt.ateeemadrid írta: Odriozolánál jóval használhatóbb pl.
Lucas jol bearazta, en hosszabbitanek vele. Odri meg pattanhat ahova akar, pénzt ugysem kapunk erte.
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. december 11., péntek 12:48
Most latom, hogy Odriozola már hétvégén is a keretben volt.ateeemadrid írta: Odriozolánál jóval használhatóbb pl.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. december 11., péntek 12:02
Nagyon jó hírek !Realista24 írta: Dani Carvajal and Fede Valverde are ready for the Madrid Derby. [@Marca]
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 11., péntek 11:27
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. december 10., csütörtök 12:16
Nálam egyértelmű Carvajal, a sérülése után egyből komoly teljesítményt rakott le, különben is, ha formába jön, akkor össze nem lehet hasonlítani kettejüket. Ettől függetlenül LV-nek is jár a pacsi, Odriozolánál jóval használhatóbb pl.Fenoo írta: Nem tudom ti hogy vagytok vele de én Carvajalt jelenleg nem raknám vissza a kezdőbe. Amit LV ad nekünk támadásban védőként az most nagyon kell nekünk és a védőmunkája se rossz.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. december 10., csütörtök 11:47
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. december 8., kedd 15:03
Mendy, elesett?Csabi írta: carva, ramos, varane, marcelo
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. december 8., kedd 14:58
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2020. december 8., kedd 14:00
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2020. december 7., hétfő 17:00
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. december 7., hétfő 14:10
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. december 7., hétfő 13:52
+1Pad'em írta: AS: Zidane's only doubt vs Gladbach is who to put on the right - Asensio, Lucas and Rodrygo.
Nem irigylem csóri kopaszt. A fost vagy a szart válassza. Amúgy én LV-t tenném, Inter ellen nem volt rossz. Ramos elvileg visszatér, úgyhogy Nacho mehet jobb bekkbe.
HozzászólásSzerző: babaking » 2020. december 7., hétfő 13:45
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. december 7., hétfő 13:33
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. december 4., péntek 22:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 4., péntek 18:51
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. december 4., péntek 11:21
Hőőőő! Mögéjük Odegaard osztogatni, Fede meg Camavinga melózni és kész. Bilibe ér a kezünkCsabi írta: teljesen egyértelmű, hogy jobb játékos és motiváltabb is mint isco, asensio vagy mondhatnám vini dzsít is.
persze nem kell neki egyből kezdőnek lenni. de ahogy írtam 1 év alatt nem igazolsz haalandot, bappét meg még egy sztárigazolsát jobbra. valamilyen szinten anyagilag a földön kell maradni...
haaland 21
bappé 22
23-ban meg csak bepróbálkoznék félixért. aztán mehet a gála a bappé, haaland, félix támadótrióval.
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. december 4., péntek 11:09
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. december 4., péntek 11:07
Érthető és védhető amit írsz, de szerintem elég bajos. Nem véletlen, hogy ZZ is 4231-hez mellőzi Casemirot. Oda az ő tudása elég kevés. Lassú és nem is annyira labda biztos. Persze a védekező része ok, de a támadások teljesen ki lennének herélve. Odegaardnak nagyon vissza kellene lépni labdákért, így inkább amolyan 433 lenne belőle. Szerintem.raul 4 ever írta: bár még nincs keret, de ez egy sorsfordító meccs lesz tuti...
nem akarok nagy dogokba belemenni, de lehet hanyagolni fogjuk a 433at és a kicsit védekezőbb 4231 lesz. azért gondolom így, mert jelenleg nincs meg az átütő erő ha 5 emberrel "támadunk" 433ba, 2 vereség (egy nem működő rendszerrel) a 3 meccsből leírna minket idénre.
olyasmit várok mint a villarreal ellen, csak Caseval, mellette Kroos.
amíg nem lesz Fede addig van 4 értelmes középpályásunk (CMK+Öde), úgy vagyok vele, inkább kezdjünk 4231be és akkor van lehetőség átállni, vagy posztra cserélni és kicsit visszafogottabban folytatni.
kulcs lesz h ne kerüljünk hátrányba, kicsit szánalmas, de ha a 3 meccsből hozunk 5 pontot, a seggem verem a földhöz.
Igen Case - Kroos/Modric, elöl meg Öde és kímélni 20 percre Isco.. vmi stabilat kell mutatni, mert a jelenlegi forma gyönge.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2020. december 4., péntek 10:35
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. december 3., csütörtök 19:09
Ennek a Haaland Félix Mbappe 3asnak semmi értelme nem lenne együtt. Kylian is mostanában inkább csatár, mint szélső, de nekem ő kéne először. Hazard-Benzema-Mbappe. Aztán jöhetne Haaland és jövőre még foltozni a kp-t és a védelmet.Csabi írta: teljesen egyértelmű, hogy jobb játékos és motiváltabb is mint isco, asensio vagy mondhatnám vini dzsít is.
persze nem kell neki egyből kezdőnek lenni. de ahogy írtam 1 év alatt nem igazolsz haalandot, bappét meg még egy sztárigazolsát jobbra. valamilyen szinten anyagilag a földön kell maradni...
haaland 21
bappé 22
23-ban meg csak bepróbálkoznék félixért. aztán mehet a gála a bappé, haaland, félix támadótrióval.
Jelenlévő fórumozók: 41 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem