Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2024. június 17., hétfő 18:51-kor befejeződött.

Igen
15
14%
Nem
94
86%

Szavazatok száma: 109

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Vinícius Junior - 20

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. december 13., vasárnap 9:56

kiserik írta:
Realista24 írta: Mendy, Varane és Karim tönkretették.
Brutális, hogy ez a HÁROM francia milyen klikket alkot a 25 fős keretben.

Igaz, hogy van négy brazil a keretben, meg hét spanyol, de Mendy úgy döntött, ez a hármas olyan erős, hogy nyelvet sem fog tanulni. Csak azért megmutassa, hogy ők, a franciák a górék. :lol:

Látni Karim minden közös bejegyzésén is a többiekkel, hogy mennyivel felsőbbrendűnek gondolja magát, Varane-ról nem is beszélve. Szerintem a sok sérült is ezért van.
Lehet vicceskedni, de Karim és Mendy beszélték meg franciául, hogy nem passzolnak neki. Ehhez azóta is tartják magukat. Ők ketten az egész keretből. Max akkor veszik csapattárs számba, ha végképp nincs más. Azt nagyon nem értem meg, hogy akik szeretik ZZ-t, azok hogyan tudják maguknak megmagyarázni, hogy 2 játékos semmibe veszi az utasításait. Általában a második félidőben jobban beveszik a játékba, gondolom ZZ az öltözőben felhívja rá a figyelmüket, hogy 11-en vannak a pályán.

Tegnapi napja: top 3 szerelés, top 4 interception, 90% fölötti passzpontosság, átlagos labdavesztés.

Mindegy. Alig várom, hogy visszatérjen Hazard és kihúzzon minket a Vini által ásott gödörből, ahogyan azt tette az eddigi másfél évben mindig.... oh wait :hmmm:
:)

Aztán, ha Asensio ilyet csinál meg habzó szájjal alibized meg semmit érőzöd. Ennyire elvakult mártír ember még nem volt a fórumon egy ennyire gyengeképességű játékos miatt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. december 13., vasárnap 9:50

Igaz, hogy van négy brazil a keretben, meg hét spanyol, de Mendy úgy döntött, ez a hármas olyan erős, hogy nyelvet sem fog tanulni. Csak azért megmutassa, hogy ők, a franciák a górék. :lol:

Látni Karim minden közös bejegyzésén is a többiekkel, hogy mennyivel felsőbbrendűnek gondolja magát, Varane-ról nem is beszélve. Szerintem a sok sérült is ezért van.
Lehet vicceskedni, de Karim és Mendy beszélték meg franciául, hogy nem passzolnak neki. Ehhez azóta is tartják magukat. Ők ketten az egész keretből. Max akkor veszik csapattárs számba, ha végképp nincs más. Azt nagyon nem értem meg, hogy akik szeretik ZZ-t, azok hogyan tudják maguknak megmagyarázni, hogy 2 játékos semmibe veszi az utasításait. Általában a második félidőben jobban beveszik a játékba, gondolom ZZ az öltözőben felhívja rá a figyelmüket, hogy 11-en vannak a pályán.

Tegnapi napja: top 3 szerelés, top 4 interception, 90% fölötti passzpontosság, átlagos labdavesztés.

Mindegy. Alig várom, hogy visszatérjen Hazard és kihúzzon minket a Vini által ásott gödörből, ahogyan azt tette az eddigi másfél évben mindig.... oh wait :hmmm:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 13., vasárnap 9:15

Dupla D írta: Nem értettem a kezdetését, Rodrygo hét közben jól játszott, kaphatott volna most ő bal oldalon 60 percet.
Meg akarta alazni a fő francia.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2020. december 13., vasárnap 9:13

Nem értettem a kezdetését, Rodrygo hét közben jól játszott, kaphatott volna most ő bal oldalon 60 percet.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. december 13., vasárnap 9:02

Hazard papa mikor tér vissza?
Jó lenne 3 meccset kihúzna már zsinórban egymás után, mert fáj nézni Vinyót.. :D

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. december 13., vasárnap 9:01

Brutális, hogy ez a HÁROM francia
Szerintem Zizou a 3. Ő mondja mindenkinek, hogy "csak a visszapassz".

Amúgy szerintem nem volt annyira katasztrófa, hogy -1 embernek legyen beállítva. Az Asensio. Fuuu baszki, beállt és az kis pici valami is oda lett a balosunkon, totál megsemmisült.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 13., vasárnap 7:57

Mendy, Varane és Karim tönkretették.

Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2020. december 12., szombat 23:53

Le kell ültetni, ennyire nem volt szar - valami nagyon kiveszett belőle.

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2020. december 10., csütörtök 18:39

Mbappe így is elég drága lesz. Nem kell, h még azért is fizessünk nekik, h vinit elvigyék :kalapos:
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. december 10., csütörtök 12:36

Pad'em írta:
Remy írta:Oda kéne adni a Dortmundnak. Ott lehet használható lenne.
Jovic Vini pakk Haalandért plusz némi apró. Évszázad üzlete lenne. Na nem a Dortmundnak :lol:
Dortmundból még kinézem, hogy Jovicot elfogadnák, de Vini nem kellene nekik szerintem, a csávó annyira PSG kaliber, hamarabb tudom elképzelni egy Bappe üzletben

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. december 10., csütörtök 12:13

Kerlon írta: Sevilla ellen sem volt jo, csak ott mentek a tamadasaink. Szerencsere a kapusuk hozza hasonloan suta volt.

Legalabb kuzdott tegnap is. En azt hittem lesz egy Nacho Vini csere es Rodrygo LV szelekre atallunk, de ZZ valamiert Arribast dobta be.

Ezen nem veszünk össze, neked fekete, nekem fehér.....szerintem így szerinted úgy.
( ez már lehet rasszizmus ) :lol:
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. december 10., csütörtök 12:05

Remy írta:Oda kéne adni a Dortmundnak. Ott lehet használható lenne.
Jovic Vini pakk Haalandért plusz némi apró. Évszázad üzlete lenne. Na nem a Dortmundnak :lol:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2020. december 10., csütörtök 12:00

Oda kéne adni a Dortmundnak. Ott lehet használható lenne.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. december 10., csütörtök 11:57

Sevilla ellen sem volt jo, csak ott mentek a tamadasaink. Szerencsere a kapusuk hozza hasonloan suta volt.

Legalabb kuzdott tegnap is. En azt hittem lesz egy Nacho Vini csere es Rodrygo LV szelekre atallunk, de ZZ valamiert Arribast dobta be.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Mickey

HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. december 10., csütörtök 11:55

wZoLee7 írta: Csak az a gáz amikor a balszélső jobb benyomást kelt egy nem védővel párban a jobboson, mint a posztjukon játszó társak
Nem is állította senki, hogy ez így rendben van. De manapság a csapat háza táján, nagyon sok olyan dolog van, ami " gáz". Ezeket rendre le is írja itt a fórumon sok sok ember.
Én nem csatlakozom a táborokhoz, inkább próbálok pozitívumot keresni, kevesebbszer írom be mindennel kapcsolatosan, hogy mekkora "szar", úgy is megteszik helyettem, állandóan. Legalább van némi egyensúly, vagy nem.

LV + Rodry mondjuk már kezdi sztm szokni ezt a szerepet, nem teljesen idegen nekik a dolog, nem is ilyen fekete-fehér ez a helyzet.
De kinek mi.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. december 10., csütörtök 11:47

Csak az a gáz amikor a balszélső jobb benyomást kelt egy nem védővel párban a jobboson, mint a posztjukon játszó társak

Mickey

HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. december 10., csütörtök 11:41

Így igaz, ameddig láttam...egy félidő.
Nem sok mindenre emlékszem tőle, egy biciklizéses megindulásra, pár összjátékra. Mendyvel karöltve is lesznek még gondok a támadás építést tekintve.

Jobb oldalunk most jóval többet mutatott, LV + Rodry nagyon jó benyomást keltett, meg a csapat is !
Sevilla ellen fordított volt teljesen, mármint a szél.

Az hogy milyen lesz a jövőben, azt meg egyikőnk sem tudja, én legalább is nem látok a jövőbe.
Mindenképpen a pozitív dolgokra koncentrálok, azt ha nem lesz előrelépés, majd eladjuk, ha lehet. De ez most kivetíthető sok játékosra, sajnos-

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 10., csütörtök 11:38

Szerintem kula volt, kula, és az is marad.

De amíg itt van, drukkolok, hogy belebotoljon a labdába és gól legyen belőle.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Mickey

HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. december 10., csütörtök 11:35

Sevilla ellen ott mentek támadások, nagyon is pozitív volt.

Tegnap a jobb oldalon voltunk aktívabbak.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. december 10., csütörtök 11:13

Nem találom a törlés gombot telóról és nem tudok linkelni.

Tegnapi elpasszolt helyzetet küldtem volna, amivel csak be kellett volna gyalogolni.

Amugy magasan a leggyengebb volt tegnap is.
K

Vissza: