Hát nem egy Rakitic ,mint tudjuk, de elmegy egynek na...Berti írta: Max KdB elmíthető hasonló kalibernek, bár ő inkább húz egy izgőmozgó Kroos felé.
Viszont ő sosem lesz a miénk.
Martinból még lehet valamit és Cama is jó eséllyel it köthet ki.
Jelenleg viszont durva, hogy a 35 éves Modric tekinthető a világ legjobb középpályásának. Legalábbis számunkra.
Luka Modrić - 10
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Luka Modrič - 10
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azért Kroos és Case meg aktív tagja lesz a csapatnak évekig, az se felejtsük el.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
+1, a keret összetétel más futball kíván, elég jók lehetnek, hogy rájuk szabjuk a játékos és ne olyat várjunk tőlük, amibenm nem az erősségeik jönnek ki elsősorban.Kercsó írta:nem az új Modricot kell keresni. az új rendszert kell összerakni, amiben a csiszolatlan gyémántjaink (Fede, Martin, ?Cama?) majd a maxot tudják adni.Yazid írta: nem tudom kivel fogjuk pótolni. odegaard-valverde is keves jozza kepest
a Barcának se sikerült az új Iniestat megtalálni. nekünk se lesz új Modricunk. utánozhatatlan Lukita.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
nem az új Modricot kell keresni. az új rendszert kell összerakni, amiben a csiszolatlan gyémántjaink (Fede, Martin, ?Cama?) majd a maxot tudják adni.Yazid írta: nem tudom kivel fogjuk pótolni. odegaard-valverde is keves jozza kepest
a Barcának se sikerült az új Iniestat megtalálni. nekünk se lesz új Modricunk. utánozhatatlan Lukita.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
A tegnapi teljesítménye világklasszis Öröm volt nézni ahogy mozgassa a csapatot , fénykorát idézte
Max KdB elmíthető hasonló kalibernek, bár ő inkább húz egy izgőmozgó Kroos felé.
Jelenleg viszont durva, hogy a 35 éves Modric tekinthető a világ legjobb középpályásának. Legalábbis számunkra.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Modricban az a kiemelkedő, hogy egyszerre virtuóz és egyszerre melós is. Nincs nagyon olyan a jelenlegi mezőnyben akiben ez a kettősség így megvan, egy jó kp azért tudja pótolni, lásd a CKV, de egyéni szinten nem lehet. Hatalmas tanár.
Nem illik.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Laci, kérlek, térdelj...
(egyetértek amúgy. nem véletlen, hogy az összes maestro fehér vagy az volt: bergkamp, guti, modric, zz, redondo és meg lehetne sorolni...talán néhány dél-amerikai kivétel van)
(egyetértek amúgy. nem véletlen, hogy az összes maestro fehér vagy az volt: bergkamp, guti, modric, zz, redondo és meg lehetne sorolni...talán néhány dél-amerikai kivétel van)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Valverdében egyetértünk, teljesen más, viszont szerintem meg Ödegaard inkább, mint Camavinga és ez most rasszista lesz, de Martin fehér, és szerintem sokat számít egy ilyen poszton az agy.Dupla D írta: A fiatalok között és jelenleg Camavingát mondanám a legesélyesebbnek arra, hogy megközelítheti valaha ezt a szintet. Ödegaard és Valverde más típusúak, mások az erősségeik. Camavinga játéka viszont talán közelebb van Modricéhoz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
A fiatalok között és jelenleg Camavingát mondanám a legesélyesebbnek arra, hogy megközelítheti valaha ezt a szintet. Ödegaard és Valverde más típusúak, mások az erősségeik. Camavinga játéka viszont talán közelebb van Modricéhoz.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
nem tudom kivel fogjuk pótolni. odegaard-valverde is keves jozza kepest
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Elképesztő, amilyen ösztönösen nyúl a labdához, még így Real szinten is kiemelkedő, feltűnő. Bárhogy kapja, nem kell nézegetnie, lekezelnie, egyérintőből teszi tovább oda, ahová kell, és úgy. Tényleg élményszámba megy. Aranylabdás. Innen kell visszavonulnia. Tényleg olyan játékos, aki képes különbséget tenni győzelem és vereség között.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Pad'em
Élmény még mindig minden mozdulata, én nem tudom honnan szedte elő ezt az erőnlétet. Minden meccsen játszik, alig pihen, válogatottban is folyamat 35 évesen. Elképesztő
Valverde hamarosan visszatér, pihenhet többet, és akkor a kp-n rendben leszünk.
Valverde hamarosan visszatér, pihenhet többet, és akkor a kp-n rendben leszünk.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
És idén nem ez az első ilyen. De ezt nem fogja végig bírni, néha pihennie kell.Karim the king írta: 80. Perc körüli sprintje nincs meg valakinek? Ez brutál volt 35 évesen... azt hiszem abból lett Vackez kapufája.
Másrészt minden perc ajándék amit látjuk játszani
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Nem szeretek beleállni az ilyen "mindenidők" dolgokba, de ha valaki nekem meg akarná magyarázni, hogy ez a faszi nem all time top 10 középpályás, akkor azt eltanácsolom ettől a sportágtól. Elképesztő az ember. Finesz, technika, ész, meló. Minden, ami kell, és minden a legmagasabb szinten.
P.s.: Mindenkinek ajánlom az életrajzát (Luka Modrič - Enyém a pálya), remek olvasmány!
P.s.: Mindenkinek ajánlom az életrajzát (Luka Modrič - Enyém a pálya), remek olvasmány!
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Modric 80. Perc korul begyujtja a raketakat.
Asensio meg cserekent vegig totymorgi es egy momentumra nem emlekszik az ember tole.
Feel the difference
Asensio meg cserekent vegig totymorgi es egy momentumra nem emlekszik az ember tole.
Feel the difference
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Szegyellheti magat az osszes alibi, totyogo, ingyenelo nagykepu senki a keretben. Amit ez az ember 35 evesen lerak minden meccsen, meg akkor is, amikor nem megy neki annyira, az egeszen parades. Meg mindig oriasi szuksegunk van ra, de muszaj lesz rotalni, egy serules es neki kb vege.
Minden tiszteletet es elismerest megerdemel ez az ember, mind sportszakmailag, mind emberileg, a visszavonulasa az elmult 20-25 ev egyik legnagyobb vesztesege lesz a futballnak.
Minden tiszteletet es elismerest megerdemel ez az ember, mind sportszakmailag, mind emberileg, a visszavonulasa az elmult 20-25 ev egyik legnagyobb vesztesege lesz a futballnak.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ott amúgy néztem, hogy ez mi a fac...Karim the king írta: 80. Perc körüli sprintje nincs meg valakinek? Ez brutál volt 35 évesen... azt hiszem abból lett Vackez kapufája.
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
80. Perc körüli sprintje nincs meg valakinek? Ez brutál volt 35 évesen... azt hiszem abból lett Vackez kapufája.