Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Padem, köszi!
Én így sem tudom elképzelni, hogy ez igaz legyen. De irdatlan nagyot szólna, az biztos, ha februárban a másik oldalon focizna az argentin
De ennek mi a logikája? Nyáron nem engedte el Barto 100+ért sem, hogy ne ő legyen az az elnök, aki eladja Messit. Télen eladná bagóért xDD szerintem télen még nem vált. Sőt az új elnök még nyárig adhat neki fizuemeléses hosszabbítási ajánlatot.
Én így sem tudom elképzelni, hogy ez igaz legyen. De irdatlan nagyot szólna, az biztos, ha februárban a másik oldalon focizna az argentin
De ennek mi a logikája? Nyáron nem engedte el Barto 100+ért sem, hogy ne ő legyen az az elnök, aki eladja Messit. Télen eladná bagóért xDD szerintem télen még nem vált. Sőt az új elnök még nyárig adhat neki fizuemeléses hosszabbítási ajánlatot.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Jól teszi.
Ott még 2-3 évet le tud húzni úgy, hogy a média ne vegye észre, hogy megy kifelé. Bátor.
Csak nehogy aztán nyáron Bappe barca legyen emiatt.
Ott még 2-3 évet le tud húzni úgy, hogy a média ne vegye észre, hogy megy kifelé. Bátor.
Csak nehogy aztán nyáron Bappe barca legyen emiatt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Pad'em
Robin Bairner, Goal Ligue1-es újságírója.Donát írta:Forrás?Pad'em írta: EXCLUSIVE - PSG tell club stores to be braced for Lionel Messi signing announcement.
Lehet nem volt véletlen a múltkori Neymar elszólás. Mondjuk nem gondoltam, hogy már télen egyesülnek. Suárez féltékeny lesz
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Forrás?Pad'em írta: EXCLUSIVE - PSG tell club stores to be braced for Lionel Messi signing announcement.
Remy, te vagy az??dzsi91 írta: Marca: Messi is always at his best against Levante
Will he do it again tonight?
- Pad'em
EXCLUSIVE - PSG tell club stores to be braced for Lionel Messi signing announcement.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Marca: Messi is always at his best against Levante
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én úgy olvastam, hogy igazoljon oda ingyen. De mindegy, csak menjenKerlon írta:teljesen igaza vanbabaking írta: K.P Boateng beütötte a fejét Aszongya Messi azzal tisztelegne a legjobban Maradona elött, ha miután lejár a szerzödése Nápolyba igazol, és ott ingyen játszik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
teljesen igaza vanbabaking írta: K.P Boateng beütötte a fejét Aszongya Messi azzal tisztelegne a legjobban Maradona elött, ha miután lejár a szerzödése Nápolyba igazol, és ott ingyen játszik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
K.P Boateng beütötte a fejét Aszongya Messi azzal tisztelegne a legjobban Maradona elött, ha miután lejár a szerzödése Nápolyba igazol, és ott ingyen játszik.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Meglátta, hogy kiket kaphatnak a BLben es nem akarja megvarni a zakót.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Messi már télen távozni akar. (kétlem)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Bazdmeg ez az avatar sírba teszKercsó írta: a Barca lehetséges ellenfelei a BLben.
Pool, Dortmund, Bayern, City, PSG, Chelsea
ha belegondolok, hogy mi is lehetnénk a fallosznak ezen az oldalán.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
a Barca lehetséges ellenfelei a BLben.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Hát annak indult...Pad'em írta:
Ő a new Varane?
Nem értem mi lehet a sráccal, se Valverde-nek, se Koeman-nak nem kellett. Pedig amikor játszott, akkor kifejezetten jól tolta, vkp-ként se volt elveszve. És jobb esetben azért egy Pique-t vagy egy Lenglet-et nem lenne nagy meló kiszorítani a kezdőből.
Valószínűleg fejben lehetnek a gondok.
Még mindig csak 20 éves, úgyhogy nem írnám le, remek adottságai vannak. Talán Koeman tud hatni rá, Dembele is egész normális lett.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Ziyech meg de Ligt ment jó helyre. De Jongot borzalmasan használják. van de Beek nem is játszik.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Abból az Ajaxból az azóta eligazoltak közül Ziyech nyújtja a legjobb teljesítmény magasan. Egyik kis holland se óriási erősítés egyelőre az új csapatában.Pad'em írta: Barcelona are worried they may need to sell Frenkie de Jong next summer due to the club's financial problems, sources have revealed to Goal. De Jong has a contract to 2026 but Bayern Munich could rekindle their interest in him if he is put on the market.
Ő se érte meg amúgy a pénzét.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Pad'em
Barcelona are worried they may need to sell Frenkie de Jong next summer due to the club's financial problems, sources have revealed to Goal. De Jong has a contract to 2026 but Bayern Munich could rekindle their interest in him if he is put on the market.
- Pad'em
Ő a new Varane?Csabi írta:Benfica returns Todibo to Barcelona: "He doesn't have the physical or tactical conditions"
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Benfica returns Todibo to Barcelona: "He doesn't have the physical or tactical conditions"