én azért nekik jobban hiszek mondjuk.p.csabi1 írta: Digital foundrynál meg pont az ellentéte jött ki mint ami a Thevr-nek.
Konzolok
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Konzolok
Üdvözlet, megint én, megint itt
That's You és a Knowledge is Power játékokat rántanám be karácsonyra/szilveszterre.
Találtam egy oldalt ahol darabja 2000 Ft, de az van írva hogy angol. Tudom hogy amúgy magyar szinkronosan is van a játék. Az a verzió kell belőle?
Vagy ez is olyan mint a God of War, hogy ha magyar régióban vagy, akkor elérhető hozzá a magyar, bármilyen verzió is legyen.
Köszike Amúgy meg lehetne 24, tolnám már a Last of Us 2-vel.
That's You és a Knowledge is Power játékokat rántanám be karácsonyra/szilveszterre.
Találtam egy oldalt ahol darabja 2000 Ft, de az van írva hogy angol. Tudom hogy amúgy magyar szinkronosan is van a játék. Az a verzió kell belőle?
Vagy ez is olyan mint a God of War, hogy ha magyar régióban vagy, akkor elérhető hozzá a magyar, bármilyen verzió is legyen.
Köszike Amúgy meg lehetne 24, tolnám már a Last of Us 2-vel.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ezt nem is értem,hogy merték egyáltalán reklámozni.chronic írta: #4k120fps
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Digital foundrynál meg pont az ellentéte jött ki mint ami a Thevr-nek.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
#4k120fps
Nincs ezzel baj, a ps5 már most is szép stabilan viszi 60fps-el, az x meg kap majd egy patchet aztán ő is fogja faszán, jövőre meg ha érkezik a nextgen update még nagyobb lesz a felbontás, bár nyilván kizárt a 4k 60fps.
Nincs ezzel baj, a ps5 már most is szép stabilan viszi 60fps-el, az x meg kap majd egy patchet aztán ő is fogja faszán, jövőre meg ha érkezik a nextgen update még nagyobb lesz a felbontás, bár nyilván kizárt a 4k 60fps.
https://youtu.be/tNz-G9CQ8KU
Itt vannak a konzolos összehasonlítások.
El se merem képzelni az alap XBOX meg PS4-gyel hogy futhat
Ez nagyon gáz, hogy Microsoftos a kiadó és a PS5ön stabilabban fut.... Uramatyám.
Itt vannak a konzolos összehasonlítások.
El se merem képzelni az alap XBOX meg PS4-gyel hogy futhat
Ez nagyon gáz, hogy Microsoftos a kiadó és a PS5ön stabilabban fut.... Uramatyám.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Nem tudom vitatni, nekem viszont tul egysiku az AC mar a 3. resz ota. Ez a “menj ide, menj oda, gyaluld le a terkepen az osszes ikont” tartalom nem jon beferni írta:
EA-vel egyetértek, de amilyen mennyiségű anyag van ebben az AC Valhallában bakker egyszerűen félelmetes, nem hiszem el mennyi tartalom van benne. Más játékoknál ha ennek a negyede benne van már soknak számít.
Nem kell védeni az Ubisoftot, de ebbe a Valhallába rengeteg időt öltek és elképesztő, amit csináltak vele.
Viszont a Siege eleg jol felrazta a vizet, uj jatekstilust teremtett, szoval van naluk kreativitas is
EA-vel egyetértek, de amilyen mennyiségű anyag van ebben az AC Valhallában bakker egyszerűen félelmetes, nem hiszem el mennyi tartalom van benne. Más játékoknál ha ennek a negyede benne van már soknak számít.Marky írta: Nem neztem Szamomra az a ket ceg a jatekipar rakfeneje, az evente kiadott, futoszalagon gyartott copy-paste hulladekaikkal Az Activision lenne a harmadik, de naluk azert neha kijon 1-2 ertekes cim is, mint iden a Tony Hawk Remaster vagy a Crash remaster.
Nem kell védeni az Ubisoftot, de ebbe a Valhallába rengeteg időt öltek és elképesztő, amit csináltak vele.
-
Nem neztem Szamomra az a ket ceg a jatekipar rakfeneje, az evente kiadott, futoszalagon gyartott copy-paste hulladekaikkal Az Activision lenne a harmadik, de naluk azert neha kijon 1-2 ertekes cim is, mint iden a Tony Hawk Remaster vagy a Crash remaster.ferni írta:
Nézted a TheVR Happy Hourt??? Szóról szóra ugyanezt mondták el, ugyanezzel a 2 céggel példálózva
- Kera
- Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
Köszi skacok!
Kicsit lehangoló számomra ez a kezdet, mert azért az ígéretek nem ezt a lécet állították fel (itt szabták el szerintem) , így meg egy nagy pofáraesés jelenlegi állapotában. Szerencsére engem nem érint, mert kb., ha öt év múlva játszok majd vele, de azért mégis kíváncsi voltam, hogy az általam idén először játszott Witcher 3 után mit alkotnak, ami egy igazi mestermű számomra. De ami a legbosszantóbb lehet, hogy 20k-ért néhol csúnyább a játék, mint az én mezei low-end pc-men a Witcher 3 B&W...
Kicsit lehangoló számomra ez a kezdet, mert azért az ígéretek nem ezt a lécet állították fel (itt szabták el szerintem) , így meg egy nagy pofáraesés jelenlegi állapotában. Szerencsére engem nem érint, mert kb., ha öt év múlva játszok majd vele, de azért mégis kíváncsi voltam, hogy az általam idén először játszott Witcher 3 után mit alkotnak, ami egy igazi mestermű számomra. De ami a legbosszantóbb lehet, hogy 20k-ért néhol csúnyább a játék, mint az én mezei low-end pc-men a Witcher 3 B&W...
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ma reggeli Happy Hour, kb. fél órát beszéltek róla az adás második felében.Kera írta:Melyik videóban beszélnek erről Víárék? És, ha tudod kb. hányadik perctől van ez a konkrét összehasonlítás?ferni írta:
Nézted a TheVR Happy Hourt??? Szóról szóra ugyanezt mondták el, ugyanezzel a 2 céggel példálózva
Huh az is jó volt, azt a sztorit mindenféleképpen pörgesd ki
szerk.: ferni, nem tudtál volna pár percet várni?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
https://www.youtube.com/watch?v=em4k_pbTS8wKera írta: Melyik videóban beszélnek erről Víárék? És, ha tudod kb. hányadik perctől van ez a konkrét összehasonlítás?
Reggeli talkshowban, amit csinálnak.
Game Awardsról beszélgettek, kb a 30. perctől kerül szóba igazán a Cyberpunk.
Elég sokat beszéltek róla, érdemes végighallgatni.
De jön ki pár napon belül videó, hogy hogy fut a konzolokon a Cyberpunk, erről is beszéltek és olyan eredményei vannak, hogy el se hitték.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2020. december 11., péntek 20:39-kor.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Na ha kijátszottad egy vèlemènyt mindenkèpp dobj hogy mennyire tetszettTheBull6 írta: Jah és úgy néz ki hogy Sógor igazi jófej és Last of us 2-vel érkezik karácsonykor a fa alá. Csak mondanom kellett neki, hogy mennyire jó az ára a konzolvilágban.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Kera
- Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
Melyik videóban beszélnek erről Víárék? És, ha tudod kb. hányadik perctől van ez a konkrét összehasonlítás?ferni írta:Nézted a TheVR Happy Hourt??? Szóról szóra ugyanezt mondták el, ugyanezzel a 2 céggel példálózvaMarky írta:
Kivancsi vagyok mi lenne, ha nem a kozkedvelt CDPR, hanem az EA/Ubisoft adna ki igy egy jatekot A regi konzolok jatekosait konkretan megloptak, nem volt semmi informacio arrol, hogy mire lehet ezeken a gepeken szamitani, meg nextgen konzol gameplayt is a release elott par hettel mutattak. Valoszinu ez a jatek beveri a szoget a ceg koporsojaba.
Huh az is jó volt, azt a sztorit mindenféleképpen pörgesd kiaz menni fog, sajna elég rövidke a sztorija...nyilván lehet vele szöszölni, mindent 100%ra kivenni, de maga a sztori sajnos rövid, pedig mai napig tudnám játszani, baromira bejött.
-
Itt van a lenyeg. A CDPR kiadott teljes aron egy jatekot, ami jatszhatatlan, ha nem a legujabb konfiggal rendelkezel. Konzolra. Nagyon nem kene, hogy ebbol trend legyen es a tobbi fejleszto is hasonlo minosegu munkat adjon ki a kezebol.kiserik írta: Ezt a játékot jövőre kellett volna kiadni és pont magasról letoljni a ps4/xo tulajdonosokat. Nekik a fő platform a PC. Ehhez a játékhoz baromi sokat kell egy gépnek tudnia. Nem egy egyszerű csőjáték, vagy kihalt prérin játszódó kaland.
A jatekokat csak azert soroltam fel, mert van pelda arra, hogy a gyenge hardver megfelelo munkaval kepes jatszhato formaban megjeleniteni egy modern jatekot es korabban a GTA5 is megfeleloen ment a PS3-X360 gepeken. Az alapveto QA folyamatokkal van problema, mert az, hogy az egyik elso kuldetesben atsetal a karakter az auton, nagyon egyszeruen kideritheto lenne es ez meg nem is game breaking bug.
Pont sikerült felsorolnod OW multiplatform rpg játékokat. Ja, nem. Igen, hibázott a CDPR, hogy számolt a konzolosokkal. Sajnos ők is pénzből élnek. Sajnos pont rosszkor jött ki nekik a konzolváltás. Ezt a játékot jövőre kellett volna kiadni és pont magasról letoljni a ps4/xo tulajdonosokat. Nekik a fő platform a PC. Ehhez a játékhoz baromi sokat kell egy gépnek tudnia. Nem egy egyszerű csőjáték, vagy kihalt prérin játszódó kaland. Nekem is ps4 slimem van meg egy gyenge gépem, de én meg tudom érteni a CDPR-et. Megvártam, míg megjelenik, megnéztem e teszteket majd megvettem Stadia-ra és élvezem.Marky írta:Ezt a jatekot 2012-ben jelentettek be es nagyjabol 2015 ota gozerovel fejlesztik, raadasul az elso kiadasi idopontban meg be se voltak jelentve az uj konzolok. Volt, aki mar 2 eve elorendelte ezt a jatekot, mert bizott a minosegben.kiserik írta: Nem lopott meg senki senkit. Köztudott volt hogy a régi konzolok nem fogják bírni. 7 éves ratyi gépek. A legutóbbi halasztás is azok miatt volt.
Ezido alatt megjelent egy God of War, The Last of Us 2, Red Dead Redemption 2, szoval van boven pelda jatekra, ami szepen fut a prevgen gepeken is.
Senki se varja el, de 2020-ban a 720p rendering melletti 15-20fps eleg nevetseges. 2013-ban a GTA5 jobb teljesitmennyel futott a PS3-on!kiserik írta: Alapból nem normális, hogy valaki elvárja 2020ban egy OW multiplatform címtől, hogy a 6-7 éves konzolján tűéles 4k felbontással fusson.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nincs refund qmugy ps store nal?
Vicc ez a játék...
GtA v szebb es jobb az iranyitasa meg az egesz jatek mechanikaja
Vicc ez a játék...
GtA v szebb es jobb az iranyitasa meg az egesz jatek mechanikaja
ZIDANE
Nézted a TheVR Happy Hourt??? Szóról szóra ugyanezt mondták el, ugyanezzel a 2 céggel példálózvaMarky írta:
Kivancsi vagyok mi lenne, ha nem a kozkedvelt CDPR, hanem az EA/Ubisoft adna ki igy egy jatekot A regi konzolok jatekosait konkretan megloptak, nem volt semmi informacio arrol, hogy mire lehet ezeken a gepeken szamitani, meg nextgen konzol gameplayt is a release elott par hettel mutattak. Valoszinu ez a jatek beveri a szoget a ceg koporsojaba.
Huh az is jó volt, azt a sztorit mindenféleképpen pörgesd kiaz menni fog, sajna elég rövidke a sztorija...nyilván lehet vele szöszölni, mindent 100%ra kivenni, de maga a sztori sajnos rövid, pedig mai napig tudnám játszani, baromira bejött.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
De utállak titeket
Srácok addig pörgessétek amíg lehet, a ps4-em 3 hónapja csak porfogónak van, a második gyerekkel elúszott minden remény.
Nem voltam/vagyok nagy gamer, de kikapcsolódásnak tökéletesen megfelelt néha-néha. Mai napig az Uncharted sorozat a kedvencem, azzal még az asszony is játszott
Srácok addig pörgessétek amíg lehet, a ps4-em 3 hónapja csak porfogónak van, a második gyerekkel elúszott minden remény.
Nem voltam/vagyok nagy gamer, de kikapcsolódásnak tökéletesen megfelelt néha-néha. Mai napig az Uncharted sorozat a kedvencem, azzal még az asszony is játszott
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
az menni fog, sajna elég rövidke a sztorija...nyilván lehet vele szöszölni, mindent 100%ra kivenni, de maga a sztori sajnos rövid, pedig mai napig tudnám játszani, baromira bejött.TheBull6 írta:
Bár karácsony előtt még a Jedi Fallen-t is ki kell pörgetnem, mert lejár az 1 hónapos EA play,
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."