Spanyol bajnokság
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Spanyol bajnokság
ha már itt vagy. puig fiúra miért rágott be mint az állat? beszólt neki év elején?
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Gondolom nem.Csabi írta: öööö. kómant kirúghatja valaki elnök nélkül?
De nincs jelentősége, nem segítene semmi.
Nyáron kellett volna lépni a bm utáni szégyen után, kivágni kb mindenkit aki a részese volt (meg a pool, roma ellenieknek), Busi, Alba, Pique, Lenglet, Roberto, stb, meg Messit elengedni.
Most már kb mindegy, cél a bl helyet elcsípni, de neccesnek érzem. Teljesítményünknek megfelelő helyen vagyunk a tabellán.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
inkább a barca tol komolytalantBlancoMark írta: Barcát nézi valaki? Levante egyelőre elég komoly focit tol, csak mindent kihagynak.
- BlancoMark
Barcát nézi valaki? Levante egyelőre elég komoly focit tol, csak mindent kihagynak.
Meg még a kicsik is (castilla) megverték ma őket 2-1re.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
22.00 - 15/12 Otthon Athletic
21.00 - 20/12 Idegenben Eibar
19.45 - 23/12 Otthon Granada
21.30 - 30/12 Idegenben Elche
21.00 - 20/12 Idegenben Eibar
19.45 - 23/12 Otthon Granada
21.30 - 30/12 Idegenben Elche
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az Atma négy meccs óta nem rúgott nekünk gólt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
az elmúlt időszakban nekem is változott vele kapcsolatosan a megítélésem. a BL döntőket is sokkal jobban viselte, mint mondjuk Klopp és bandája. (a Varane csörtét leszámítva) plusz elismeri Zidane és a játékosok munkáját. nem dobálózik szarral, mint a katalánok.füst írta:Benne van az Atleti DNS.Realista24 írta: Simeonéban azt szeretem, hogy az évek alatt jó vesztes lett belőle.
Nem, amúgy nem akarok rá rosszat írni, nem kedvelem, de számos megnyilvánulása miatt tisztelem, főleg amióta lepacsizott tavaly Valverdével, miután az felbaszta egy piroslapért Moratát a ziccerben.
viszont szerintem elfáradt az ő házassága az Atlétivel. hiába vezetik a tabellát, hiába van a legjobb gólarányuk, hiányzik a tűz belőlük. és ez a BLben látszott a legjobban. + a tegnap
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Benne van az Atleti DNS.Realista24 írta: Simeonéban azt szeretem, hogy az évek alatt jó vesztes lett belőle.
Nem, amúgy nem akarok rá rosszat írni, nem kedvelem, de számos megnyilvánulása miatt tisztelem, főleg amióta lepacsizott tavaly Valverdével, miután az felbaszta egy piroslapért Moratát a ziccerben.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Simeonéban azt szeretem, hogy az évek alatt jó vesztes lett belőle.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Most nezem, hogy az Atletinek volt egy 26 meccses veretlensegi sorozata a bajnoksagban (17 gyozelem, 9 dontetlen), utoljara februar elsejen kaptak ki, mondanom se kell, hogy tolunk.
németek ellen egyben voltunk luka vezényletével, remélem nem okoznak csalódast ma sem, mikor az ember elkezd reménykedni...
- Kercsó
meg lehet a mai meccs. abból indulok ki, hogy a Salzburg sokkal többet kivett belőlük, mint belőlünk a Gladbach. ez mindenképp előny.
#whatisyourexcuse
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
akkor csalódottabb lennék ha esetleg vesztünk, az szarul nézne ki, akkor jóó nagy és hosszú hullámvölgy kéne tőlük (ami persze benne van, hiszen 2021 se lesz sétagalopp a meccsnaptárban)reeed_ati írta: *Baromi fontos 3pontról van szó, már ami a bajnokságot illet*
*Kár, hogy Fedében nincs pár meccs*
igen, 2 edzés még egy ilyen kvalitású srácnak sem elé, főleg csittifitti Kokék, Saulok ellen.. álljon be 20-25 percre Fede is, Dani is.. én a vereséget nem akarom, azt nagyon nem..
most 1 hét pihenő jön am. is, vannak lendületben lévő játékosok a keretben, hadd szaladjanak, majd kipihenik a jövő héten..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Egyszer jönni fog nekik is egy hullámvölgy, miért ne rakhatnánk fel őket mi a lejtőre??
Baromi fontos 3pontról van szó, már ami a bajnokságot illeti, kb. ezzel az egy meccsel vissza is jöhetünk a versenybe.
Kár, hogy Fedében nincs pár meccs, nem hinném, hogy friss visszatérőként kezdeni fog.. Bár Luka god módban, de 35évesen néha kell a pihi és csereként is baromi sokat adhatna..
Baromi fontos 3pontról van szó, már ami a bajnokságot illeti, kb. ezzel az egy meccsel vissza is jöhetünk a versenybe.
Kár, hogy Fedében nincs pár meccs, nem hinném, hogy friss visszatérőként kezdeni fog.. Bár Luka god módban, de 35évesen néha kell a pihi és csereként is baromi sokat adhatna..
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
matracék még ki se kaptak, azért kicsit wet dream, hogy a 3 döntő meccsünkön hozunk 9et. ahogy 1,5-2 hete játszottunk az alaves-szatyor ellen nekem elég lett volna 5 pont, ahhoz képest 2-ből 2..... szóval mért ne lehetne 3ból 3 de amivel kezdtem, idén még nem kaptak ki laligába (persze minden sorozat véget ér )..
sok formában játszottunk már ellenük, lehet húz ZZ megint vmi váratlant, de én küldeném fel 1az1be a szerdai csapatot, azt meglátjuk mire jutunk..
sok formában játszottunk már ellenük, lehet húz ZZ megint vmi váratlant, de én küldeném fel 1az1be a szerdai csapatot, azt meglátjuk mire jutunk..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Az jó, nem garancia a 6 pont.Kercsó írta:Atmanak: Sevilla és Levante
Nen reménytelen még ez a szezon, de ahhoz kötelező este a 3 pont!
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Kercsó
a -9 is szép combos lenne így karácsonyra. a pótlás csak tavasszal lesz behozva.M1Ö írta: Az atléticonak kivel van a 2 elmaradt meccse és nekünk kivel az az 1? Basszus, már úgy kezdek rápörögni az esti meccsre, mint gyerek koromban a Clásico-kra. Jó lenne hozni, mert akkor lehet csak 3 lenne a mínusz, de ha meg kikapunk leget -12 is. Nagyon nem mindegy.
nekünk a Getafe ellen kell pótolni
az Atmanak: Sevilla és Levante
a Barca meg Bilbao és Elche
#whatisyourexcuse
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Az atléticonak kivel van a 2 elmaradt meccse és nekünk kivel az az 1? Basszus, már úgy kezdek rápörögni az esti meccsre, mint gyerek koromban a Clásico-kra. Jó lenne hozni, mert akkor lehet csak 3 lenne a mínusz, de ha meg kikapunk leget -12 is. Nagyon nem mindegy.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero