Vinícius Junior - 7
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Vinícius Junior - 20
El kell adni ezt a gyereket.
A nagyon mimimumot sem üti meg.
Egy Portóban lehet hozna egy ottani átlagot a portugál kiscsapatok ellen.
Ronda is,.hülye is, béna is.
Isten mégis kegyes vele. Egy Portóban is sok pénzt keresne, a legjobb nőket kúrná.
Boldog élete lenne ott is.
Akkor is egy szerencsés emebernek mondhatná magát pedig hülye is, ronda is, béna is.
Nem kell nekünk eljátszani a karitast.
El kell adni.
Ez bukta. Ebből már nem lesz semmi.
Lófasz a gyerek.
Én se passzolnék neki,.ha Benzema lennék.
A nagyon mimimumot sem üti meg.
Egy Portóban lehet hozna egy ottani átlagot a portugál kiscsapatok ellen.
Ronda is,.hülye is, béna is.
Isten mégis kegyes vele. Egy Portóban is sok pénzt keresne, a legjobb nőket kúrná.
Boldog élete lenne ott is.
Akkor is egy szerencsés emebernek mondhatná magát pedig hülye is, ronda is, béna is.
Nem kell nekünk eljátszani a karitast.
El kell adni.
Ez bukta. Ebből már nem lesz semmi.
Lófasz a gyerek.
Én se passzolnék neki,.ha Benzema lennék.
Kérlek ne adj szavakat a számba. Ez teljesen két különböző dolog.Realista24 írta: Nem azzal van a gond hogy véded Vinit, le se szarom.
Hanem hogy most azt hogy béna, Karim meg Mendy nyakába varrod holott azt nem veszed figyelembe hogy miért mondták azt amit.
Mert egy kikurt nagy kula volt az ember egész szezonban.
1. Rengetegszer leírtam már, hogy Vini béna. Nem Mendy miatt, nem Karim miatt, hanem mert béna. 20 éves még fejlődhet (ez is feltételes módban van, fejlődhet), de jelenleg nem kezdő szint. Nagyon nem. Ami pozitívum, hogy az ő kis egyszerű szintjén megpróbál mindent megtenni az összes percben amit a pályán tölt. Nem tudok haragudni rá, mert fut, hajt, küzd, szerel, cselez, passzol, lő. Megpróbál minden csinálni, de ugye a maga kis szintjén ez erre futja. Én az olyan emberekre tudok haragudni, akik tudnak, de szarnak bele. Akik dagadtak, lusták, hátat fordítanak a társaknak, akik tutyimutyik, nagyképűek, alibi szarok.
2. Ennek a generációnak az volt az egyik legerősebb tulajdonsága, hogy egy csapat volt. Egy csapatként, családként segítették egymást. Mikor Karim is szar volt, mert bizony volt olyan, akkor is tizit átengedtek, bíztatták, segítették, ahogy másokat is. Azt látom, hogy ez kezd kikopni. Kezdődött a Bale féle beleszarok az egészbe úgy is szerződésem van hozzáállással. Aztán Hazard ezt a köbre emelte. Most látványosan 2-en kiközösítenek egy játékost, akit az edző játszat. Itt mindegy, hogy kit és hogy miért. Ha az a játékos gyenge és nem éri el a szintet, akkor azt az edzőnek kell intéznie. Ez nem 1 meccsről szól, hanem úgy néz ki, hogy folyamatos probléma. A pályán egyszerre 11 játékos van. Ha 1-et kiközösítenek, akkor a csapat gyengül. Azóta nincs bal oldalunk. Előtte sem volt olyan hű de acélos, de néha bejött. Bejött, mert a nagy számok törvénye alapján bejött. Most nincs bal oldalunk, mert nincsenek nagy számok. Ezt 2 játékos döntötte el megkerülve az edzőt. Legalább is én így látom és ez nem tetszik függetlenül attól, hogy kiről, kikről van szó.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Amúgy nekem az is érdekes, hogy pl Rodrygo mennyivel másképpen viselkedik emberileg a hírek alapján. Vagy csak a csapattarsak velemenye alapján.
Elég a Modric Rodrygo pacsit megnezni meccs előtt, amikor megérkeztek.
Vagy hogy papanak hívja
Sokkal több az alázat benne. Szerintem.
Elég a Modric Rodrygo pacsit megnezni meccs előtt, amikor megérkeztek.
Vagy hogy papanak hívja
Sokkal több az alázat benne. Szerintem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ez tipikusan annak az esete hogy már nem tud kiszállni belőle, addig tolja amíg rá nem hagyod. Emberi betegség hogy nem tudja azt mondani valaki hogy " ok srácok ebben tévedtem" vagy " ezt most túltoltam".Berti írta:Vinivel párhuzamosan te is szépen leépültél.kiserik írta:
Lehet vicceskedni, de Karim és Mendy beszélték meg franciául, hogy nem passzolnak neki. Ehhez azóta is tartják magukat. Ők ketten az egész keretből. Max akkor veszik csapattárs számba, ha végképp nincs más. Azt nagyon nem értem meg, hogy akik szeretik ZZ-t, azok hogyan tudják maguknak megmagyarázni, hogy 2 játékos semmibe veszi az utasításait. Általában a második félidőben jobban beveszik a játékba, gondolom ZZ az öltözőben felhívja rá a figyelmüket, hogy 11-en vannak a pályán.
Mindegy. Alig várom, hogy visszatérjen Hazard és kihúzzon minket a Vini által ásott gödörből, ahogyan azt tette az eddigi másfél évben mindig.... oh wait
Pedig voltak jó időszakaid, értelmes kommentekkel, úgy ahogy Vininek is volt, hogy kijött egy-egy csel vagy bepattant egy-egy labda.
Szánalmas, hogy egy ilyen hét után még mindig csak a faszságot vagy képes belelátni.
Menni kell előre, reménykedni, hogy ezekhez a meccsekhez hasonlóan a többit is hozni fogjuk. Ez erről szól. A fröcsögés nem fog sokáig itt tartani.
Csak a cinizmus,ironizálás,ledegradálás. Kinek nem inge....
Kiserik ezt a Mendy+Vini témát egy másik, párhuzamos univerzumban éli meg.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Minden labda, amit megkap garantaltan eladott, emellett meg szarul is helyezkedik sokszor. Mar nem tud behuzni az alapvonal mellett, mert azonnal leduplazzak, szoval a meglepetes ereje is tovaszallt. Labdat vezetni es loni azota sem tud, a passzjateka is botranyos. Egy francia ligaban, alacsonyabb sebesseg mellett valoszinu nagy asz lenne, de sose lesz europai elit szint.
Mehet a padra, johet Rodrygo.
Mehet a padra, johet Rodrygo.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem azzal van a gond hogy véded Vinit, le se szarom.
Hanem hogy most azt hogy béna, Karim meg Mendy nyakába varrod holott azt nem veszed figyelembe hogy miért mondták azt amit.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nyugi, ezt már egyszer átéltem itt. A Bl tripla előtt ugyan ez volt a helyzet CR-rel kapcsolatban. Akkor volt egy ""anticrklub"" akik a vérbe nem kívánták CR-t, minden szarért őt tették felelősnek. Akkor voltam olyan hülye és felültem a provokációnak, így véglegest kaptam. Nekik volt igazuk és ... ja nem, CR vezetésével hoztunk 3 BL címet. Most egy cserejátékos mellé álltam oda. Egy bénácska cserejátékos mellé, akit az edző mégis használ. Én nem tudok minden szart egy 20 éves cserejátékos nyakába varrni. Inkább hibáztatom azt a sztárjátékost, akire elköltött a csapat egy vagyont, sztárfizetést ad neki és semmire sem lehet használni. Semmire. Az esetke nagy részében sérült vagy dagadt, ha meg játszik, akkor sem megyünk vele semmire. Vagy hibáztatom azokat a támadókat, akiktől az év 1/3-a elteltével ez a szerencsétlen nyomorult brazil cseregyerek (mert az, ez teljesen egyértelmű) több gólt lőtt az idényben. Mindegy. Teljesen igazad van: "Menni kell előre, reménykedni, hogy ezekhez a meccsekhez hasonlóan a többit is hozni fogjuk. Ez erről szól." Én ezt teszem. A végén viszont nincs igazad. Mások fröcsögésére most nem fogok felülni.Berti írta:Vinivel párhuzamosan te is szépen leépültél.kiserik írta:
Lehet vicceskedni, de Karim és Mendy beszélték meg franciául, hogy nem passzolnak neki. Ehhez azóta is tartják magukat. Ők ketten az egész keretből. Max akkor veszik csapattárs számba, ha végképp nincs más. Azt nagyon nem értem meg, hogy akik szeretik ZZ-t, azok hogyan tudják maguknak megmagyarázni, hogy 2 játékos semmibe veszi az utasításait. Általában a második félidőben jobban beveszik a játékba, gondolom ZZ az öltözőben felhívja rá a figyelmüket, hogy 11-en vannak a pályán.
Mindegy. Alig várom, hogy visszatérjen Hazard és kihúzzon minket a Vini által ásott gödörből, ahogyan azt tette az eddigi másfél évben mindig.... oh wait
Pedig voltak jó időszakaid, értelmes kommentekkel, úgy ahogy Vininek is volt, hogy kijött egy-egy csel vagy bepattant egy-egy labda.
Szánalmas, hogy egy ilyen hét után még mindig csak a faszságot vagy képes belelátni.
Menni kell előre, reménykedni, hogy ezekhez a meccsekhez hasonlóan a többit is hozni fogjuk. Ez erről szól. A fröcsögés nem fog sokáig itt tartani.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Vinivel párhuzamosan te is szépen leépültél.kiserik írta:Lehet vicceskedni, de Karim és Mendy beszélték meg franciául, hogy nem passzolnak neki. Ehhez azóta is tartják magukat. Ők ketten az egész keretből. Max akkor veszik csapattárs számba, ha végképp nincs más. Azt nagyon nem értem meg, hogy akik szeretik ZZ-t, azok hogyan tudják maguknak megmagyarázni, hogy 2 játékos semmibe veszi az utasításait. Általában a második félidőben jobban beveszik a játékba, gondolom ZZ az öltözőben felhívja rá a figyelmüket, hogy 11-en vannak a pályán.Realista24 írta: Mendy, Varane és Karim tönkretették.
Brutális, hogy ez a HÁROM francia milyen klikket alkot a 25 fős keretben.
Igaz, hogy van négy brazil a keretben, meg hét spanyol, de Mendy úgy döntött, ez a hármas olyan erős, hogy nyelvet sem fog tanulni. Csak azért megmutassa, hogy ők, a franciák a górék.
Látni Karim minden közös bejegyzésén is a többiekkel, hogy mennyivel felsőbbrendűnek gondolja magát, Varane-ról nem is beszélve. Szerintem a sok sérült is ezért van.
kiserik írta:Lehet vicceskedni, de Karim és Mendy beszélték meg franciául, hogy nem passzolnak neki. Ehhez azóta is tartják magukat. Ők ketten az egész keretből. Max akkor veszik csapattárs számba, ha végképp nincs más. Azt nagyon nem értem meg, hogy akik szeretik ZZ-t, azok hogyan tudják maguknak megmagyarázni, hogy 2 játékos semmibe veszi az utasításait. Általában a második félidőben jobban beveszik a játékba, gondolom ZZ az öltözőben felhívja rá a figyelmüket, hogy 11-en vannak a pályán.Realista24 írta: Mendy, Varane és Karim tönkretették.
Igaz, hogy van négy brazil a keretben, meg hét spanyol, de Mendy úgy döntött, ez a hármas olyan erős, hogy nyelvet sem fog tanulni. Csak azért megmutassa, hogy ők, a franciák a górék.
Látni Karim minden közös bejegyzésén is a többiekkel, hogy mennyivel felsőbbrendűnek gondolja magát, Varane-ról nem is beszélve. Szerintem a sok sérült is ezért van.
Tegnapi napja: top 3 szerelés, top 4 interception, 90% fölötti passzpontosság, átlagos labdavesztés.
Aztán, ha Asensio ilyet csinál meg habzó szájjal alibized meg semmit érőzöd. Ennyire elvakult mártír ember még nem volt a fórumon egy ennyire gyengeképességű játékos miatt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Lehet vicceskedni, de Karim és Mendy beszélték meg franciául, hogy nem passzolnak neki. Ehhez azóta is tartják magukat. Ők ketten az egész keretből. Max akkor veszik csapattárs számba, ha végképp nincs más. Azt nagyon nem értem meg, hogy akik szeretik ZZ-t, azok hogyan tudják maguknak megmagyarázni, hogy 2 játékos semmibe veszi az utasításait. Általában a második félidőben jobban beveszik a játékba, gondolom ZZ az öltözőben felhívja rá a figyelmüket, hogy 11-en vannak a pályán.Realista24 írta: Mendy, Varane és Karim tönkretették.
Tegnapi napja: top 3 szerelés, top 4 interception, 90% fölötti passzpontosság, átlagos labdavesztés.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Meg akarta alazni a fő francia.Dupla D írta: Nem értettem a kezdetését, Rodrygo hét közben jól játszott, kaphatott volna most ő bal oldalon 60 percet.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Nem értettem a kezdetését, Rodrygo hét közben jól játszott, kaphatott volna most ő bal oldalon 60 percet.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Hazard papa mikor tér vissza?
Jó lenne 3 meccset kihúzna már zsinórban egymás után, mert fáj nézni Vinyót..
Jó lenne 3 meccset kihúzna már zsinórban egymás után, mert fáj nézni Vinyót..
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Szerintem Zizou a 3. Ő mondja mindenkinek, hogy "csak a visszapassz".Realista24 írta: Mendy, Varane és Karim tönkretették.
Brutális, hogy ez a HÁROM francia
Amúgy szerintem nem volt annyira katasztrófa, hogy -1 embernek legyen beállítva. Az Asensio. Fuuu baszki, beállt és az kis pici valami is oda lett a balosunkon, totál megsemmisült.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mendy, Varane és Karim tönkretették.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Le kell ültetni, ennyire nem volt szar - valami nagyon kiveszett belőle.
- Mester77
Mbappe így is elég drága lesz. Nem kell, h még azért is fizessünk nekik, h vinit elvigyék
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Dortmundból még kinézem, hogy Jovicot elfogadnák, de Vini nem kellene nekik szerintem, a csávó annyira PSG kaliber, hamarabb tudom elképzelni egy Bappe üzletbenPad'em írta:Jovic Vini pakk Haalandért plusz némi apró. Évszázad üzlete lenne. Na nem a DortmundnakRemy írta:Oda kéne adni a Dortmundnak. Ott lehet használható lenne.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Kerlon írta: Sevilla ellen sem volt jo, csak ott mentek a tamadasaink. Szerencsere a kapusuk hozza hasonloan suta volt.
Legalabb kuzdott tegnap is. En azt hittem lesz egy Nacho Vini csere es Rodrygo LV szelekre atallunk, de ZZ valamiert Arribast dobta be.
Ezen nem veszünk össze, neked fekete, nekem fehér.....szerintem így szerinted úgy.
( ez már lehet rasszizmus )
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Pad'em
Jovic Vini pakk Haalandért plusz némi apró. Évszázad üzlete lenne. Na nem a DortmundnakRemy írta:Oda kéne adni a Dortmundnak. Ott lehet használható lenne.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"