En nem szeretnelek kirohogni, se vitázni. Inkabb az utóbbit választanám, ha lehet de mártírt se csinalj magadbol.kiserik írta: Remek 3 meccs volt, 3 döntő, gratula a csapatnak. Leírom az értékelésemet, aztán lehet jönni röhögni, az úgy is divat, az értelmes csevegés/vitázás meg nem.
A tegnapit egyértelműen a kp és a letámadás hozta. Gyakorlatilag nem volt a Ticonál a labda. Ehhez több tényező kellett. Mindenki pontosan passzolt, Case pl 10%-kal az átlaga fölött. A jobb oldalon összeállt a sokak által lenézett Solari által is preferált Carvajal-Modric-LV tengely, akik nagyon jól össze tudnak játszani, rengeteget mozognak és elég labdabiztosak egyenként is. Nagyon fontos volt a szélsők játéka. Gyakorlatilag a letámadásunk alapjai voltak. LV 4 szerelés és 1 interception (amíg szélső volt), míg Vini 3 és 1. (Sokan szidjátok a brazilt, rá is szolgál rendesen, de tegnap ő is hozta azt, ami kellett a meccshez. Futott, robotolt, szerelt (3. legtöbbet a csapatból, alapból átlagban a legtöbbet szerelő támadónk), pontosan passzolt, nem pazarolta/nem szórta el a labdákat.) Csak Carvajal szerelt náluk többet, aki nagyon jól hatástalanította Felixet, aki labda nélkül sokra nem ment, de egyszer kétszer megvillantotta, hogy nagyon jó játékos lehet belőle. Én továbbra is nagyon sajnálom, hogy a Regu-Felix kettős helyett ZZ a Mendy-Jovic kettőst választotta. Mindenesetre szép volt a tegnapi
Annyit tennék hozzá, hogy szerintem carvajal a góljaig(en neki adom) életveszélyes volt. A labdaatvetelei, helyezkedese nem volt franoo. Igazabol, Lemarnak megkoszonhejtuk, hogy 1 méterről nem találta el a kapunkat. Érezhetően kell Daninak, hogy visszarazodjon. Egy pitbull carvajal, mellé a faradhatatlan lucas aranyat érhet. Illetve felixes reszhez meg, hogy a gyerek szerencsere rossz napot fogott ki. Vagy a nyomast nem birta. Nem tudom. Viszont volt egy labdaja, amit ha pontosan eloregurit, akkor Suarez a kapunkig sétál vele. Ott makunk volt, hogy Joao elszabta. Remek meccset jatszottunk le a kalappal, viszont regen nem lattam ilyen Ticot. Nem haraptak, lassuak voltak. Semmi eroszakossag. Egyedul Savic akart bulit csinálni, de az osszes tobbi, mintha le lett volna rivózva. Fura volt.
A mendy-s részt bánom, hogy belevetted. Azt hittem lesz végre egy olyan h.sz. ed, mikor békén hagyod a négert. No offense.