Sorozatok, TV műsorok
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Sorozatok, TV műsorok
Hát valszeg komolyan kibővítik a kínálatot. 10+10 sorozat SW és Marvel, ami jön oda. + a saját filmjeik valszeg ott lesznek már csak elérhetőek az elején. Igazából a Disney kurva sok tartalmat tol / év, szóval szerintem ez lesz az egyik legjobb streaming.
Bár az HBO Max jövőre ígéretesnek bizonyul a mozifilmjeik miatt.
Netflixnek fel kell kötnie a gatyát. Én fixen lemondom majd, aztán jön a Disney + HBO Max kettős.
Bár az HBO Max jövőre ígéretesnek bizonyul a mozifilmjeik miatt.
Netflixnek fel kell kötnie a gatyát. Én fixen lemondom majd, aztán jön a Disney + HBO Max kettős.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Jelenleg 7 eurot fizetek erte, de eleg keves a content. Gondolom amikor jon Ahsoka/Kenobi, akkor ezt is felemelik a standard 10/12 euros modellre.Remy írta:Amúgy Disney+ elvileg 3k körül lesz/ hónap.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem kicsit. Pfú, most nagyon nézeti magát a sorozat. Az első évadnál ezt nem éreztem, ott inkább csak az volt, hogy Star Wars... nézzük, hogy mit tud, aztán meglátjuk. De itt sikerült szintet ugrani és már amiatt nézem, mert tényleg jó.Csabi írta: ez kb a legjobb mando resz volt eddig...ever.
Amúgy Disney+ elvileg 3k körül lesz/ hónap.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!https://9gag.com/gag/aAeo8wpferni írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Parádés rész volt, Mayfeld tényleg elképesztően jó karakter volt ezt nagyon eltalálták.géza írta: Mando
Fasza volt nagyon.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szejzmikus toltet.
Boba: they might recognize my face
Mayfeld karaktere baromi jo volt.
Jo volt nagyon, hogy szinte drukkoltunk a birodalomnak, aztan lattuk oket egy picit emberibb oldalrol, bravo.
Resz vegen meg eleg badass volt Mando.
Egy kis érdekesség, hogy forgatják a Mandot, nem green screen van, hanem LED falak, nagyon menő.
- Remy
- Kapcsolat:
Elkezdtem darálni a Mando 2. évadát és hát 3 rész után ez szintekkel jobb eddig, mint az első.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Sorozatok kozul amiket most bejelentettek jon az Acolyte is, high republic eraba. Plusz ugye minden film ami a jovoben jon, az mar nem Skywalker era lesz. Nekem a Rian Johnson fele trillgia az amit leginkabb varok jelenleg.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nekem elég nagy csalódás, ami be lett itt jelentve. továbbra is a biztosra megy a disney. semmi bevállalós. megint minden az skywalker érában van. az 1000+1. szemszögből is átnézve és megfigyelve. uncsi. nekem ez már uncsi. nyilván egykét projektre benevezek (ahsoka, obi-wan) de telistele van fillerrel, meg fanservice-szel, annak is sajnos az ócskábbik típusával. bejelentettek egy tucat projektet, de nincs semmi meglepő semmi váratlan.ArjenMagicRobben írta:Sokkal inkább kíváncsi vagyok erre, mint egy Lando vagy Andor sorozatra. Még akkor is ha kicsit szembemegy a filmekkel (persze utólag biztos bele lehet magyarázni valahogy). Nincs bajom Landoval vagy Cassian Andorral se, érdekes karakterek ők is, de nem őket szeretném egy sorozat középpontjában látni, mert ők kb. "átlagos" emberek.Remy írta:
??????
4. rész alapján nagyon úgy tűnt, mint, aki a 3. részben lévő csata után nem igazán találkozott Kenobival. De hát a Disney mindent felül tud írni.
Jediket meg sitheket kérnék a főszerepben akik használják az erőt és fénykarddal csapatják egymást, és azt hiszem nem vagyok egyedül ezzel.
Szerintem minden SW rajongó arra vágyik már, hogy legyen egy olyan film/sorozat ami az Old Republic idején játszódik. Jöhetne mondjuk egy Malgus vagy Revan sztori.
Igazából én azt érzem, hogy még mindig túl sok kérdőjel van az erőhasználat terén a kánonban, ezért nem akarnak olyanba belefogni ahol sok Jedi és/vagy Sith jelenik meg.
Aki esetleg nem ismerné, hogy az Old Republic idején, hogy mentek a dolgok annak itt egy videó.
pedig amikor bejelentettkék x hónappal ezelőtt az új könyveket a high republic érában (amiket már alig várok) azt hittem végre megmozdulnak a kényelmes, meleg székeikből a producerek meg rendezők. de nem. ha jól látom az összes új projekt közül egyedül a the acolyte játszódik majd a high republic érában. az viszont előreláthatóleg egy PC fieszta lesz...
En a harmadik evaddal kezdtem, azt vegigszenvedtem es annyi, egesz egyszeruen borzalmas az egesz.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Én az első évadot kínoztam végig, de már ott is éreztem a felénél, hogy ezt dobni fogom. Aztán elolvastam a wikin a többi évadot )
Hát, csak fogtam a fejem, hogy még mik lesznek
Hát, csak fogtam a fejem, hogy még mik lesznek
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Pont ezek miatt hagytam abba. Tele amatőr faszsággal.
Nekem az sem tetszett, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! készülnek tököm tudja hány hónapot a rablásra és direkt leszögezték, senki ne kavargasson senkivel, erre a professzor összeakad a zsaruval, Tokio-Rio-val, Denver a szőkével, Helsinki az autóval bohóckodott valamit, hogy legyenek problémák, már nem emlékszem a konkrétumra. A túszokra valamiért sose figyelnek rendesen. Nyilván, ahogy Tokio visszamotorozott az nettó faszság volt, de az is mókás volt, milyen könnyen kiszabadítottak. Vagy, hogy Allison simán videózgatott, mikor Rio meg Tokio vitatkoznak. Voltak még bőven ilyen dolgok, de már nem emlékszem sokra. Ha az embert nem zavarják a részletek szórakoztató tud lenni a sorozat. A 3. évadot én se kezdtem el, ha jól emlékszem, de lehet még 2-3 rész abból is lecsúszott.
Nekem az sem tetszett, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! készülnek tököm tudja hány hónapot a rablásra és direkt leszögezték, senki ne kavargasson senkivel, erre a professzor összeakad a zsaruval, Tokio-Rio-val, Denver a szőkével, Helsinki az autóval bohóckodott valamit, hogy legyenek problémák, már nem emlékszem a konkrétumra. A túszokra valamiért sose figyelnek rendesen. Nyilván, ahogy Tokio visszamotorozott az nettó faszság volt, de az is mókás volt, milyen könnyen kiszabadítottak. Vagy, hogy Allison simán videózgatott, mikor Rio meg Tokio vitatkoznak. Voltak még bőven ilyen dolgok, de már nem emlékszem sokra. Ha az embert nem zavarják a részletek szórakoztató tud lenni a sorozat. A 3. évadot én se kezdtem el, ha jól emlékszem, de lehet még 2-3 rész abból is lecsúszott.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
La casa de Papel
Biztos csak öregszem és ezért szúrnak szemet az ordenáré nagy baromságok amiket alapvetően jónak induló sorozatokban látok. Második évad közepénél tartok de ebből harmadik tuti nem lesz.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Első ami szemet szúrt a mosdós jelenetek. A mosdóban a wc-k alul nem zártak de az ajtó kurvára mágikus, mert olyankor nem hallatszik a suttogás, a ragasztószalag vágás meg a mászkálás sem látszik természetesen egyikből a másikba.
De a legjobb Tokio crossmotor jelenete, amikor 10-15 méterről még találatot sem kap, mesterlövészektől.
Biztos csak öregszem és ezért szúrnak szemet az ordenáré nagy baromságok amiket alapvetően jónak induló sorozatokban látok. Második évad közepénél tartok de ebből harmadik tuti nem lesz.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Első ami szemet szúrt a mosdós jelenetek. A mosdóban a wc-k alul nem zártak de az ajtó kurvára mágikus, mert olyankor nem hallatszik a suttogás, a ragasztószalag vágás meg a mászkálás sem látszik természetesen egyikből a másikba.
De a legjobb Tokio crossmotor jelenete, amikor 10-15 méterről még találatot sem kap, mesterlövészektől.
- Remy
- Kapcsolat:
Én sorozatbarátokon néztem, ott volt felirat már.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Ehhez lesz felirat magyarul? Vagy ez hogy szokott lenni,nem tudjátok? Semmit nem találtam a neten.Remy írta:Megnéztem. De mi történt? El vagyok veszve.tubatibi írta: Csak úgy szólok:
Attack on Titan 4. évad 1. része kint van.
- Remy
- Kapcsolat:
Megnéztem. De mi történt? El vagyok veszve.tubatibi írta: Csak úgy szólok:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
A Scrubs után valaki nézte a Cougar Town-t? Ugye ugyanaz a rendező, és pár színész is feltűnik a Dokikból.. Nemtudom, hogy érdemes e belekezdeni, hátha valaki már végignézte
ArjenMagicRobben írta: videó.
wow, ez nagyon baszó....
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Retronak elmegy a cucc. Semmi extra, de a feelingje megvan a 90es évekbeli eredetijének.soadroli írta: COBRA KAI Season 3 Trailer
1x01.rész után dobtamtubatibi írta: Csak úgy szólok:
Rengeteg opciójuk van SW filmekre, sorozatokra. a SW Clone Wars animációs sorozat is elképesztően jóra sikerült. a SW Rebels is jó volt szerintem, a harmadik probálkozás kuka, 5/10 alatt van imdb-n... Clone Wars storyból nekem pl nagyon tetszettek Darth Maul, tesója és a boszik részek. Abban is sok lehetőség van. Old Republic és egyéb csak jedis részekben dettó. Youtube-n van amúgy SW részleg, oda rengeteg kánon és egyéb magyarázós videó töltődik fel. = "Star Wars Akadémia" néven van a fiókArjenMagicRobben írta: Igazából én azt érzem, hogy még mindig túl sok kérdőjel van az erőhasználat terén a kánonban, ezért nem akarnak olyanba belefogni ahol sok Jedi és/vagy Sith jelenik meg.
-
Sokkal inkább kíváncsi vagyok erre, mint egy Lando vagy Andor sorozatra. Még akkor is ha kicsit szembemegy a filmekkel (persze utólag biztos bele lehet magyarázni valahogy). Nincs bajom Landoval vagy Cassian Andorral se, érdekes karakterek ők is, de nem őket szeretném egy sorozat középpontjában látni, mert ők kb. "átlagos" emberek.Remy írta:??????Kathleen Kennedy says the Obi-Wan vs. Darth Vader battle in the upcoming Disney+ series will be the ‘rematch of the century’
4. rész alapján nagyon úgy tűnt, mint, aki a 3. részben lévő csata után nem igazán találkozott Kenobival. De hát a Disney mindent felül tud írni.
Jediket meg sitheket kérnék a főszerepben akik használják az erőt és fénykarddal csapatják egymást, és azt hiszem nem vagyok egyedül ezzel.
Szerintem minden SW rajongó arra vágyik már, hogy legyen egy olyan film/sorozat ami az Old Republic idején játszódik. Jöhetne mondjuk egy Malgus vagy Revan sztori.
Igazából én azt érzem, hogy még mindig túl sok kérdőjel van az erőhasználat terén a kánonban, ezért nem akarnak olyanba belefogni ahol sok Jedi és/vagy Sith jelenik meg.
Aki esetleg nem ismerné, hogy az Old Republic idején, hogy mentek a dolgok annak itt egy videó.
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Elvileg azzal magyarázzák, hogy a 6.-ban Vader azt mondja Luke-nak, hogy hiába próbálsz meg átállítani, Obi-Wan is megpróbálta és neki sem sikerült.Remy írta: ??????
Meglátjuk hogy sül el, én rápörögtem most, pedig nem vagyok Disney-fan.