Ferland Mendy - 23

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

Re: Ferland Mendy - 23

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2020. december 15., kedd 23:46

Tavaly jó volt de idén nem tudom mi van vele.
Hátul hibázgat, elől nem tud semmit hozzáadni de legalább csatár és tkp pozícióban gyakran fentragad, mint khedira anno.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2020. december 13., vasárnap 19:15

Ha Zidane pihentetni akarja akkor tegye be Nachot.
Most ha szopunk a bilbao ellen ugyanott vagyunk mintha nem hoztuk volna tegnap az extrát.

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2020. december 13., vasárnap 19:09

Kerlon írta:
ToniKroos írta: Szerintem annyira nem vészes a helyzet, kivéve egyvalamiben, az pedig a beadások, hát azok kritikán aluliak. Szinte nem is emlékszem mikor talált embert utoljára egy beadása, szinte kivétel nélkül mind pocsék. Zidane helyében én egész nap ezeket gyakoroltatnám vele.
sevilla ellen az ő beadásába ért bele Vinijr
Szerintem abba beleértek még, de mindegy is, Vinicius is néha eltalálja a kaput, attól még nem bír lőni.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. december 13., vasárnap 18:55

ToniKroos írta: Szerintem annyira nem vészes a helyzet, kivéve egyvalamiben, az pedig a beadások, hát azok kritikán aluliak. Szinte nem is emlékszem mikor talált embert utoljára egy beadása, szinte kivétel nélkül mind pocsék. Zidane helyében én egész nap ezeket gyakoroltatnám vele.
sevilla ellen az ő beadásába ért bele Vinijr
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2020. december 13., vasárnap 18:19

Szerintem annyira nem vészes a helyzet, kivéve egyvalamiben, az pedig a beadások, hát azok kritikán aluliak. Szinte nem is emlékszem mikor talált embert utoljára egy beadása, szinte kivétel nélkül mind pocsék. Zidane helyében én egész nap ezeket gyakoroltatnám vele.

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. december 13., vasárnap 17:36

Mester77 írta:
Pad'em írta:

Nagyon kiváncsi leszek kedden a Bilbao ellen mi lesz. Jön e megint a pihentetés és a garantált szopás. Nagyon remélem, hogy nyomja tovább azokat akik hozták ezt a hetet, Case helyett Valverde vagy Ödegaard. Ha meglátom megint Marcelot meg Asensiót neadjisten Iscót a kezdőben hülyét kapok

Nem hiszem. Most egyszerűen nincs miért. Majd februárban
Éppenséggel lenne miért, a hónapok ota tartó 7 nap 3 meccs sorozat miatt, plusz 3 létfontosságú meccs után én nem lennék meglepve, ha jönne megint Marcelo. Plusz ZZ szeret meglepőket húzni, Valencia ellen is kirakta Mendyt pedig válogatott szünet jött. Persze vele is tudnánk nyerni, de nem kéne rizikózni most a futottak még kategóriával
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2020. december 13., vasárnap 15:15

Pad'em írta:
Faust írta: Plusz hat na, lehetne padoztatni elvileg ha rosszul teljesit, de isten ovjon meg minket attol hogy Marcelo megegyszer kezdobe keruljon tetmeccsen.
Nagyon kiváncsi leszek kedden a Bilbao ellen mi lesz. Jön e megint a pihentetés és a garantált szopás. Nagyon remélem, hogy nyomja tovább azokat akik hozták ezt a hetet, Case helyett Valverde vagy Ödegaard. Ha meglátom megint Marcelot meg Asensiót neadjisten Iscót a kezdőben hülyét kapok

Nem hiszem. Most egyszerűen nincs miért. Majd februárban
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. december 13., vasárnap 15:05

Faust írta: Plusz hat na, lehetne padoztatni elvileg ha rosszul teljesit, de isten ovjon meg minket attol hogy Marcelo megegyszer kezdobe keruljon tetmeccsen.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2020. december 13., vasárnap 13:24

En bizonytalannak latom mostansag, elol is, hatul is, tavaly ott volt fejben es csak ugy pattantak le rola az emberek, o meg mosolyogva adta tovabb a lasztit. Most rengetegszer mintha ossze lenne zavarodva. Egyebkent jol nyomja szerintem igy is, vannak bosszanto hibai, es elorejatekban tenyleg sutacska, de szerintem nincs a sraccal nagy problema, ha osszeszedi magat meg jobb lesz.

Plusz hat na, lehetne padoztatni elvileg ha rosszul teljesit, de isten ovjon meg minket attol hogy Marcelo megegyszer kezdobe keruljon tetmeccsen.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. december 13., vasárnap 13:20

kiserik írta: Helyesen: gólpasszok-gól. Tavalyi mérlege 2 gólpassz 1 gól.
Akkor gól, bocsánat. A lényeg az lett volna, hogy nem olyan gyenge támadásban sem. Suta és sok az indokolatlanul eladott labdája, de ettől még nem reménytelen támadásban. Védekezésben meg abszolút top.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Fenoo

HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. december 13., vasárnap 13:10

Visszavont? Sokszor Benzema mellé felmegy.
Ha valamiben lehet védeni Vinit akkor az az hogy legalább védekezésben besegít, Hazard már más tészta. Mendyt szerintem egyedül a technika képességei akadályozzák, hogy támadásban is ba**ó legyen.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. december 13., vasárnap 13:07

M1Ö írta:
Fenoo írta: Én személy szerint jobban kedvelem a támadóbb védőket mint pl.: Reguilon akik támadásban többet adnak és védekezésben is jók.

Amúgy előző szezonban támadásban is bíztató volt, neki ment az ellennek, gólpasszok-gólok is jöttek. Ha ez visszajönne nála és végre Hazard-t is elkerülnék a sérülések, akkor baszó kis bal oldal lenne ez.
Helyesen: gólpasszok-gól. Tavalyi mérlege 2 gólpassz 1 gól.

Év elején kifejezetten sok gólt kaptunk róla, mostanra realizálódott a helyzet. Továbbra is tartom védekezésben beton, előre Vinicius (hogy már jelző is legyen a lelkem :lol: ).
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. december 13., vasárnap 13:01

Azért az sem mindegy hogyha felmész szélsőhátvédként támadni és elveszítitek a labdát, hogy egy LV segít be védekezésben, vagy egy Vinicius-Hazard vonal. El tudom képzelni hogy utasításra ilyen visszavont, mert az előző szezonban sokkal többet próbálkozott tényleg az előremenetellel.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2020. december 13., vasárnap 12:58

Nem támad o rosszul, egyertelmuen baromira vissza van huzva direkt.
Amj zavarobb szamomra, hogy milyen borzaszto technikatlan.
Pattog el minden tole, alap passzok nem ulnek sokszor.
ZIDANE

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. december 13., vasárnap 12:52

Fenoo írta: Én személy szerint jobban kedvelem a támadóbb védőket mint pl.: Reguilon akik támadásban többet adnak és védekezésben is jók.
Ezzel alapból egyet értenék, de nekünk per pill egy Mendy féle balhátvédre van szükségünk. Mert ha nem ilyen típusú védő lenne ott, akkor széthullana az egész védekezésünk, mert egy lassan 35 éves Ramos, meg egy alapból sokat dolgozó Kroos (sok lenne neki a folyamatos visszazárás pliszba a sok letámadás mellé) nem fogja már megoldani azt, ha fent ragad a jól támadó, viszont kevésbé jól védekezó bal bekkünk.

Amúgy előző szezonban támadásban is bíztató volt, neki ment az ellennek, gólpasszok-gólok is jöttek. Ha ez visszajönne nála és végre Hazard-t is elkerülnék a sérülések, akkor baszó kis bal oldal lenne ez.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Fenoo

HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. december 13., vasárnap 12:45

A mai labdarúgásban elengedhetetlen, hogy a szélsővédők kivegyék a részüket a támadásból de ugyanígy a szélsőknek is védekezniük kell. Védekezésben 10/10 ez nem vitás. Támadásban is vannak szép momentumai viszont összességében gyenge előre. Sokszor tényleg dadog nála a labda, ezen a téren 25 évesen nem hiszem hogy sokat fog már fejlődni.

Ezt a labdakihozatal előtt felfutok, támadás alatt befutok Benzema mellé dolgot régebben nem nagyon csinálta, szerintem nem ő találta ki.

Az hogy ki milyen típusú szélsővédőt preferál az ízlés dolga. Én személy szerint jobban kedvelem a támadóbb védőket mint pl.: Reguilon akik támadásban többet adnak és védekezésben is jók. Ettől függetlenül elismerem őt és amíg nincs a bal oldalon egy normális szélső addig szinte mindegy is, hogy támadásban milyen.

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2020. december 13., vasárnap 12:35

realbeckham írta: es közbe röhög.
És tényleg. Ez meg abszolút a kedvencem. :lol:
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2020. december 13., vasárnap 12:30

Én lehet régimódi vagyok ezzel, de én úgy gondolom, h egy védő elsősorban védekezésben kell, h jó legyen.
Ha támadásokhoz is hozzá tud tenni, az egy hatalmas plusz, de nálam nem elvárás.

Azt látjuk és nem lehet vita tárgya, h a gyerek egy masszív fal a balszelen. Gyors, fizikálisan erős. :agree:

Támadni tud? Nem annyira. De azért egyszer- kétszer már így is sikerült neki jól beszállni elől. De ebben akar még fejlődhet is. Ha nem fog, nekem akkor is patika, mert, mint már említettem, az elsődleges feladatát kurva jól csinálja. :salute:

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2020. december 13., vasárnap 12:00

kár robi carlos, meg ultimate marcelohoz hasonlítani, mert azok az idők elmúltak. beton balbekkünk van ennyi.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2020. december 13., vasárnap 11:56

realbeckham írta: néznék es statot, hogy amiota itt van, hany golt kaptunk jobb es baloldalrol.
Ezt nem tudom, de például van egy ilyen beszédes stat is.
0 - @realmadriden have not lost any of their 16 @LaLigaEN games since last season with Daniel Carvajal, Raphaël Varane, Sergio Ramos and Ferland Mendy in the starting XI. Power.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Vissza: