Aranylabda

Foci a Real Madridon túl...
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Aranylabda

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 17., csütörtök 19:57

Hansi Flick has won more trophies as Bayern Munich manager (5) than he has lost games (3) since being appointed in November 2019.

#TheBest edző..... Klopp. :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Eres
Kedvenc játékosaid: Zidane, Xabi
Kedvenc csapatod: fehérszív

HozzászólásSzerző: Eres » 2020. december 15., kedd 22:01

ha csak a bl-t néznem kihagyni seedorfot és xavit betenni ....

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. december 15., kedd 19:55

Ahogy a disney is minden filmjébe kötelezően betol egy néger leszbikus karaktert, ebbe a polkorrekt csapatba is kellett egy simalábú kócsag, nem meglepő. :lol:
Nem illik.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. december 15., kedd 16:55

illgner írta: Ez az all time csapat inkább csak egy gumicsont, amivel arról próbálják meg elterelni a figyelmet, hogy az idén "elfelejtették" kiosztani az aranylabdát. Érdekes, ez minden más szervezetnek sikerült, csak nekik nem. Már májusban pánikszerűen bejelentették az elmaradását, azzal az érveléssel, hogy a francia bajnokságot lefújták (meg tán a hollandot, de ki a f...omat érdekli az). Ezzel igencsak hülyét csináltak magukból, és nagyon sokat rontottak a saját presztízsükön.
Meg france football néven lehoznak egy alltime csapatot francia játékos nélkül :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2020. december 15., kedd 14:56

Csak a Barcából hamarabb tenném be Cruyff, Laudrup, Rivaldo, Ronaldinho valamelyikét.
Amúgy nem izgat, mert nincs igazságos rendezőelv, egyéni preferencia az egész.
A májam Matthäus miatt hízik, a többi nem érdekel. :D

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. december 15., kedd 14:49

Ez itt a lenyeg, mert a kutyat nem erdkeli h barcas, Messit senki sem hagyna ki, de Xavi meg a kozelebe sem lenne normalis esetben

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. december 15., kedd 14:45

Faust írta: Ostobasag ez az egesz, annyi hihetetlen zseni futkarozott mar a futballpalyakon, lehetetlen osszeallitani belole egy kezdo tizenegyet osszeallitani anelkul, hogy ki ne hagynanak valakit akinek ott a helye.

Plane ha meg ilyen csavi-fele toltelekeket beszuszakolnak.
Erről van szó, én nem tudnék megnevezni, csak szimpátia alapján.

Objektívan, egy ilyet összerakni, sztm lehetetlen, ahhoz meg kellene születni párszor.

De Xavit nem értem, nagyon nem.... :|
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2020. december 15., kedd 13:33

Ez az all time csapat inkább csak egy gumicsont, amivel arról próbálják meg elterelni a figyelmet, hogy az idén "elfelejtették" kiosztani az aranylabdát. Érdekes, ez minden más szervezetnek sikerült, csak nekik nem. Már májusban pánikszerűen bejelentették az elmaradását, azzal az érveléssel, hogy a francia bajnokságot lefújták (meg tán a hollandot, de ki a f...omat érdekli az). Ezzel igencsak hülyét csináltak magukból, és nagyon sokat rontottak a saját presztízsükön.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 15., kedd 12:32

KovaLlos írta: Casillasnak azért voltak gyengéi, pl. a magas labdák biztosan.
Nálam is Neuer magasan a legjobb.
Mindegyik játékosnak megvoltak a gyengéi. Kivéve persze Xavit.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2020. december 15., kedd 12:26

Ostobasag ez az egesz, annyi hihetetlen zseni futkarozott mar a futballpalyakon, lehetetlen osszeallitani belole egy kezdo tizenegyet osszeallitani anelkul, hogy ki ne hagynanak valakit akinek ott a helye.

Plane ha meg ilyen csavi-fele toltelekeket beszuszakolnak.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2020. december 15., kedd 12:18

Cafú mellett R.Carlos la. akkora név, ha nem nagyobb a másik oldalon; mint ahogy véleményem szerint S.Ramos sem kisebb védő semmivel sem, mint az öreg Paolo Maldini (persze az öreg kevésbé volt megosztó személyiség a sármos jó fiú imidzsével), de hogy Xavi mit keres ebben a TOP11-ben az egész egyszerűen rejtély és szégyen gyalázat! Zizou nekem is fájó pont, de Pelét, Maradonát és az első 3-ast egész egyszerűen nem lehet semmilyen körülmények közt kihagyni!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

KovaLlos
Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool

HozzászólásSzerző: KovaLlos » 2020. december 15., kedd 12:08

Casillasnak azért voltak gyengéi, pl. a magas labdák biztosan.
Nálam is Neuer magasan a legjobb.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. december 15., kedd 10:25

BlancoMark írta:
Pad'em írta: 2nd team: Buffon, Carlos Alberto, Baresi, Roberto Carlos, Pirlo, Rijkaard, Zidane, Di Stefano, Garrincha, Cruyff, Ronaldinho

3rd team: Neuer, Lahm, Ramos, Breitner, Neeskens, Didi, Platini, Iniesta, Best, Van Basten, Henry

Azért itt is akad pár furcsaság. Casillas pl hol van? :angry: Neuer helyén kéne legyen. Pirlo neve is egy ilyen listán nekem hülyén mutat, ahogy Henryé is. De hát Xavi mindent ver, ezen nem lehet napirendre térni :lol:
Egy top Neuer a legjobb kapus akit valaha lattam jatszani, talan nem tulzas kijelenteni hogy nincsen (nem volt) gyengeje. Valamint elegge reformativ ahogy szinte soprogetokent tevekenykedett, nalam mindenfelekeppen Casillas elott van.
Egy top Casillasra ugyanezeket el lehet mondani, a 2000-es években azelőtt a Real védelem előtt amit lehozott évekig, soha nem felejtem. Válogatott és klubszinten is minden idők top 3-jába be kellett volna férjen, sportemberileg is extra volt, Buffon és Ő, alattuk Neuer, nálam. Mindegy, sejthető volt, hogy lesz pár megkérdőjelezhető választás
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. december 15., kedd 10:17

Pad'em írta: 2nd team: Buffon, Carlos Alberto, Baresi, Roberto Carlos, Pirlo, Rijkaard, Zidane, Di Stefano, Garrincha, Cruyff, Ronaldinho

3rd team: Neuer, Lahm, Ramos, Breitner, Neeskens, Didi, Platini, Iniesta, Best, Van Basten, Henry

Azért itt is akad pár furcsaság. Casillas pl hol van? :angry: Neuer helyén kéne legyen. Pirlo neve is egy ilyen listán nekem hülyén mutat, ahogy Henryé is. De hát Xavi mindent ver, ezen nem lehet napirendre térni :lol:
Egy top Neuer a legjobb kapus akit valaha lattam jatszani, talan nem tulzas kijelenteni hogy nincsen (nem volt) gyengeje. Valamint elegge reformativ ahogy szinte soprogetokent tevekenykedett, nalam mindenfelekeppen Casillas elott van.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 15., kedd 10:06

Süti írta: Azt hittem viccelődtök Xavin, de látom hogy ez komoly. :lol: Botrány.
Van amivel nem szabad viccelni :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2020. december 15., kedd 10:04

Azt hittem viccelődtök Xavin, de látom hogy ez komoly. :lol: Botrány.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. december 15., kedd 9:47

2nd team: Buffon, Carlos Alberto, Baresi, Roberto Carlos, Pirlo, Rijkaard, Zidane, Di Stefano, Garrincha, Cruyff, Ronaldinho

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. december 15., kedd 8:52

Mattheus és Xavi sem all time első csapat nálam. Yashin is kérdéses. Ja és Robi Carlost kihagyni megint csak egy szégyen.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 15., kedd 8:45

ikelemen5 írta: Xavi csapatba kerülésében az a felháborító, hogy a saját korszakában sem volt bent a legjobb 11-ben. Vedelemtol felfele nalam elvaras lett volna az aranylabda.
Látszik, hogy nem vagy szakértő :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. december 15., kedd 8:34

pont a valahaélt legnagyobb francia játékost és valaha élt legnagyobb középpályást hagyja ki a FranceFootball :lol: és beteszi Xavit. sehogyse tudom megemészteni :lol:
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Vissza: