Aranylabda
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Aranylabda
Hansi Flick has won more trophies as Bayern Munich manager (5) than he has lost games (3) since being appointed in November 2019.
#TheBest edző..... Klopp.
#TheBest edző..... Klopp.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Eres
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Xabi
- Kedvenc csapatod: fehérszív
ha csak a bl-t néznem kihagyni seedorfot és xavit betenni ....
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ahogy a disney is minden filmjébe kötelezően betol egy néger leszbikus karaktert, ebbe a polkorrekt csapatba is kellett egy simalábú kócsag, nem meglepő.
Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Meg france football néven lehoznak egy alltime csapatot francia játékos nélkülillgner írta: Ez az all time csapat inkább csak egy gumicsont, amivel arról próbálják meg elterelni a figyelmet, hogy az idén "elfelejtették" kiosztani az aranylabdát. Érdekes, ez minden más szervezetnek sikerült, csak nekik nem. Már májusban pánikszerűen bejelentették az elmaradását, azzal az érveléssel, hogy a francia bajnokságot lefújták (meg tán a hollandot, de ki a f...omat érdekli az). Ezzel igencsak hülyét csináltak magukból, és nagyon sokat rontottak a saját presztízsükön.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Csak a Barcából hamarabb tenném be Cruyff, Laudrup, Rivaldo, Ronaldinho valamelyikét.
Amúgy nem izgat, mert nincs igazságos rendezőelv, egyéni preferencia az egész.
A májam Matthäus miatt hízik, a többi nem érdekel.
Amúgy nem izgat, mert nincs igazságos rendezőelv, egyéni preferencia az egész.
A májam Matthäus miatt hízik, a többi nem érdekel.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ez itt a lenyeg, mert a kutyat nem erdkeli h barcas, Messit senki sem hagyna ki, de Xavi meg a kozelebe sem lenne normalis esetben
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Erről van szó, én nem tudnék megnevezni, csak szimpátia alapján.Faust írta: Ostobasag ez az egesz, annyi hihetetlen zseni futkarozott mar a futballpalyakon, lehetetlen osszeallitani belole egy kezdo tizenegyet osszeallitani anelkul, hogy ki ne hagynanak valakit akinek ott a helye.
Plane ha meg ilyen csavi-fele toltelekeket beszuszakolnak.
Objektívan, egy ilyet összerakni, sztm lehetetlen, ahhoz meg kellene születni párszor.
De Xavit nem értem, nagyon nem....
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Ez az all time csapat inkább csak egy gumicsont, amivel arról próbálják meg elterelni a figyelmet, hogy az idén "elfelejtették" kiosztani az aranylabdát. Érdekes, ez minden más szervezetnek sikerült, csak nekik nem. Már májusban pánikszerűen bejelentették az elmaradását, azzal az érveléssel, hogy a francia bajnokságot lefújták (meg tán a hollandot, de ki a f...omat érdekli az). Ezzel igencsak hülyét csináltak magukból, és nagyon sokat rontottak a saját presztízsükön.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mindegyik játékosnak megvoltak a gyengéi. Kivéve persze Xavit.KovaLlos írta: Casillasnak azért voltak gyengéi, pl. a magas labdák biztosan.
Nálam is Neuer magasan a legjobb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ostobasag ez az egesz, annyi hihetetlen zseni futkarozott mar a futballpalyakon, lehetetlen osszeallitani belole egy kezdo tizenegyet osszeallitani anelkul, hogy ki ne hagynanak valakit akinek ott a helye.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Cafú mellett R.Carlos la. akkora név, ha nem nagyobb a másik oldalon; mint ahogy véleményem szerint S.Ramos sem kisebb védő semmivel sem, mint az öreg Paolo Maldini (persze az öreg kevésbé volt megosztó személyiség a sármos jó fiú imidzsével), de hogy Xavi mit keres ebben a TOP11-ben az egész egyszerűen rejtély és szégyen gyalázat! Zizou nekem is fájó pont, de Pelét, Maradonát és az első 3-ast egész egyszerűen nem lehet semmilyen körülmények közt kihagyni!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
-
- Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool
Casillasnak azért voltak gyengéi, pl. a magas labdák biztosan.
- Pad'em
Egy top Casillasra ugyanezeket el lehet mondani, a 2000-es években azelőtt a Real védelem előtt amit lehozott évekig, soha nem felejtem. Válogatott és klubszinten is minden idők top 3-jába be kellett volna férjen, sportemberileg is extra volt, Buffon és Ő, alattuk Neuer, nálam. Mindegy, sejthető volt, hogy lesz pár megkérdőjelezhető választásBlancoMark írta:Egy top Neuer a legjobb kapus akit valaha lattam jatszani, talan nem tulzas kijelenteni hogy nincsen (nem volt) gyengeje. Valamint elegge reformativ ahogy szinte soprogetokent tevekenykedett, nalam mindenfelekeppen Casillas elott van.Pad'em írta: 2nd team: Buffon, Carlos Alberto, Baresi, Roberto Carlos, Pirlo, Rijkaard, Zidane, Di Stefano, Garrincha, Cruyff, Ronaldinho
3rd team: Neuer, Lahm, Ramos, Breitner, Neeskens, Didi, Platini, Iniesta, Best, Van Basten, Henry
Azért itt is akad pár furcsaság. Casillas pl hol van? Neuer helyén kéne legyen. Pirlo neve is egy ilyen listán nekem hülyén mutat, ahogy Henryé is. De hát Xavi mindent ver, ezen nem lehet napirendre térni
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- BlancoMark
Egy top Neuer a legjobb kapus akit valaha lattam jatszani, talan nem tulzas kijelenteni hogy nincsen (nem volt) gyengeje. Valamint elegge reformativ ahogy szinte soprogetokent tevekenykedett, nalam mindenfelekeppen Casillas elott van.Pad'em írta: 2nd team: Buffon, Carlos Alberto, Baresi, Roberto Carlos, Pirlo, Rijkaard, Zidane, Di Stefano, Garrincha, Cruyff, Ronaldinho
3rd team: Neuer, Lahm, Ramos, Breitner, Neeskens, Didi, Platini, Iniesta, Best, Van Basten, Henry
Azért itt is akad pár furcsaság. Casillas pl hol van? Neuer helyén kéne legyen. Pirlo neve is egy ilyen listán nekem hülyén mutat, ahogy Henryé is. De hát Xavi mindent ver, ezen nem lehet napirendre térni
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Van amivel nem szabad viccelniSüti írta: Azt hittem viccelődtök Xavin, de látom hogy ez komoly. Botrány.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Azt hittem viccelődtök Xavin, de látom hogy ez komoly. Botrány.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Pad'em
2nd team: Buffon, Carlos Alberto, Baresi, Roberto Carlos, Pirlo, Rijkaard, Zidane, Di Stefano, Garrincha, Cruyff, Ronaldinho
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mattheus és Xavi sem all time első csapat nálam. Yashin is kérdéses. Ja és Robi Carlost kihagyni megint csak egy szégyen.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Látszik, hogy nem vagy szakértőikelemen5 írta: Xavi csapatba kerülésében az a felháborító, hogy a saját korszakában sem volt bent a legjobb 11-ben. Vedelemtol felfele nalam elvaras lett volna az aranylabda.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
pont a valahaélt legnagyobb francia játékost és valaha élt legnagyobb középpályást hagyja ki a FranceFootball és beteszi Xavit. sehogyse tudom megemészteni
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor