Na mivel ma lejár az EA Play, hétvégén lepörgettem az SW-t, valamint egyik haverral a Way Out-ot.
Tyuuuuu
Kezdjük a
Star Wars-sal.
Story pöpec. Igaz, hogy lerágott csont néhol, de ennyi SW film és sorozat után, azért nem olyan könnyű valami egyedit hozni, de azért volt ebben is bőven.
Színek, tájak szerintem ötös. Karakterek is nagyon el lettek találva.
Játékmenet ahol egy picit ingadozik a véleményem. De a harcok miatt, inkább mondom ezt is f*szának. Ami nem tetszett benne az az, hogy viszonylag sokat kellett barangolni oda-vissza, hiába a shortcutok meg minden, néha nagyon monotonnak tűnt. Persze tudom, hogy felfedezgetni lehet, meg ezt-azt találni meg minden, de lényegében mire eljutottam az objectivehez, visszafelé mindenhez volt kedvem, csak felfedezgetni nem.
Főleg ha valami jó dolog volt kilátásban a story-ban, akkor inkább siettem vissza a Mantisre. Azért fedeztem fel rendesen persze dolgokat.
De ahogy írtam, szerintem rendben volt ez is. Néha felhúzott még, hogy úgy melléugrált dolgoknak, meg leesett hogy csak na, de hát még mindig jobb, mint azok a játékok, ahol le sem lehet esni sehonnan.
(+1 pont BD-1 miatt, nagyon imádtam a kis droidot.)
Way Out
Mindent gondoltam erről a játékról, csak azt nem, hogy ennyire rendben lesz, egy trailert láttam róla, ott nem tűnt annyira nagy durranásnak.
Story, bár itt is lerágott csont nagyrészt, nekem csillagos ötös. Egyáltalán nem láttam, hogy mi lesz a vége. A vége pedig hatalmas WTF volt, igazából ez adja a csillagot az ötösre. Haver már írta, hogy na akkor szerinte itt a vége, még pár videó, aztán csókolom. Persze, hogyne.
Maga a játékmenet szintén nagyon bejött. Persze, az autózás meg a motorozás nem volt egy top szint, de ez engem pont nem érdekelt. Nem vagyok oda az osztott képernyős játékokért, nagyon nem, de itt épp annyit és olyan jól volt csak használva, hogy néha már-már észre se vettem.
Le a kalappal mindkettő előtt
Lehet, hogy majd behúzom egy hónapra valamikor az ea play-t újra, hogy még Star Warsozzak, valamint megszökjek újra.
A két játék mellett még végigtoltam az NFL 2020 story módját, valamint kaptam egy kis ízelítőt a Fifa 21-ből, aminek hála 100%-ra el tudtam dönteni, hogy ez nekem nem kell idén.
Teljességgel megérte az 1400 Ft-ot, ajánlom bárkinek!!!
Aztán tényleg legyen 24, mert már tolnám a Last of Us2-t!!
Sajna nem tudtam megvenni se a Death Strandinget, se a Days Gone-t 5-5 ezerért, mert az Euronicsben, azt mondták, hogy nincs készleten (az oldal mutatta mindkét boltba, ahol voltam), netről nem volt rendelhető, csak üzletben... Két napra rá visszarakták teljes árra a játékot. Mondanom sem kell, hogy akkor meg tele volt velük a polc...