Possession legalább megvan?sebydani írta: Az elképzelés és a filozófia fontosabb mint a pontok.
Premier League
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Pedig mocsival fixen rájuk szavaztunk fent, meg még 10 bátor ember.Realista24 írta: Kiesik az Arsenal?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Az elképzelés és a filozófia fontosabb mint a pontok.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Sajnos az utolsó 3 túl messze van, ez az egy szerencséjük.Realista24 írta: Kiesik az Arsenal?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kiesik az Arsenal?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
https://www.youtube.com/watch?v=ipg7MNGrvggRemy írta:___Samy___ írta: Mi köze ahhoz bárkinek is, hogy hogyan szólítja a haverjat?Még, ha nem is szorosan kapcsolódik, se... Ezek után mit vár az ember? Ez a jövő. Semmit nem mondhatsz, tök mindegy, hogy sértésnek vagy nem annak szánod.A #twitch új változtatásokat vezet be január 22-étől, többek között új szavak kerültek tiltó listára. Például a „simp”, az „incel” és a „virgin” kifejezések, mostantól zaklatásnak minősülnek, ha valaki sértésnek szánná...
szép jövő
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
___Samy___ írta: Mi köze ahhoz bárkinek is, hogy hogyan szólítja a haverjat?
Még, ha nem is szorosan kapcsolódik, se... Ezek után mit vár az ember? Ez a jövő. Semmit nem mondhatsz, tök mindegy, hogy sértésnek vagy nem annak szánod.A #twitch új változtatásokat vezet be január 22-étől, többek között új szavak kerültek tiltó listára. Például a „simp”, az „incel” és a „virgin” kifejezések, mostantól zaklatásnak minősülnek, ha valaki sértésnek szánná...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Istenem, hova tart ez a kurva vilag.
- ___Samy___
Mi köze ahhoz bárkinek is, hogy hogyan szólítja a haverjat?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
mindkét fél buta. pontosan ugyanezért volt gondja Suareznek is meg Bernardo Silvának is. latin kultúrában ez más fogalom ezt kéne mérlegelnie az FA-nek. ugyanakkor a játékosoknak meg fel kéne fogni hogy nem latin országban vannak és tiszteljék az országot és a szokásokat. túlfújt ugyanakkor ostoba minden oldalról.
- Pad'em
Az FA meg fogja büntetni Cavanit mert egy Instagram posztban negritónak nevezte egy haverját. Három meccs eltiltást kaphat.
Hát én beszarok
Hát én beszarok
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
aki néz Pool meccseket, mesélje el mi történik Manéval. mostanában nem megy neki. most is kapja a kritikát a kommentátoroktól.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Jó ez igaz, Pochettino alatt elég stílusos csapat voltak, bár a végére már ott sem volt sok foci, a BL-döntőbe való bejutáshoz is iszonyú balszerencse kellett a City és az Ajax részéről.Csabi írta:kijavítottam neked.alexoxladjackoxi írta: Tök mindegy, hogy Arsenalos vagyok-e vagy nem, de pont ezért kap el a hányinger Mourinho csapataitól. Úgy játszanak, mint egy kiesőjelölt, szokásos 1lövés 1 gól, miközben az adott ellenfél szétfocizza őket. Őszintén, aki nem Moruinho aktuális csapatának szurkolója, mi a szimpatikus ebben a buszozásban?
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
kijavítottam neked.alexoxladjackoxi írta: Tök mindegy, hogy Arsenalos vagyok-e vagy nem, de pont ezért kap el a hányinger Mourinho csapataitól. Úgy játszanak, mint egy kiesőjelölt, szokásos 1lövés 1 gól, miközben az adott ellenfél szétfocizza őket. Őszintén, aki nem Moruinho aktuális csapatának szurkolója, mi a szimpatikus ebben a buszozásban?
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Tök mindegy, hogy Arsenalos vagyok-e vagy nem, de pont ezért kap el a hányinger a Spurstől. Úgy játszanak, mint egy kiesőjelölt, szokásos 1lövés 1 gól, miközben a Pool szétfocizza őket. Őszintén, aki nem Tottenham szurkoló, mi a szimpatikus ebben a buszozásban?
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
jó de középszerű csapatok vannak előttükToniKroos írta: Teljesen felesleges megint új edzőt hozni. Ez a keret ennyit tud. Tele van középszerű játékosokkal, pont olyanok, mint a többi angol közép csapat.
6-8 helyen ott kéne lenniük, most pedig lassan a kiesés ellen küzdenek
az edző is hibás
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
egyelore jol tartjak magukat az agyusok, egy dobogoert harcolo csapat ellen nem lenne rossz az x 10 emberrel.
- Pad'em
Két németnek eddig nem nagyon jön be a PL, pedig Werner azt hittem fosni fogja a gólokat. Havertz meg az se tudja merre van a kapu, teljes betli eddig. Keretük pedig baromi erős, nem gondoltam, hogy a gólszerzéssel lesz nagyobb bajuk. Most épp a Wolvestól kaptak ki btw
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
https://www.goal.com/en/news/my-chest-i ... gq3vmybsxu
elolvasod ezt a cikket, és teljesen lejön hogy futballripacs alatt nevelkedett a csávó. nagy szavak elfogynak és vége van. gyakorlatilag egy inverz zz.
elolvasod ezt a cikket, és teljesen lejön hogy futballripacs alatt nevelkedett a csávó. nagy szavak elfogynak és vége van. gyakorlatilag egy inverz zz.
“So my chest is here, hit me guys.”
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Gvárdijóla be is védte Artetat
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”