Madridom Filmklub
Re: Madridom Filmklub
Reg lattam, nekem akkor tetszett. Akkor sikerult tovabb gyilkolni a kort, szorri.
Zeneklubban is en jovok, meg a vegen nyomok egy kombot.
Zeneklubban is en jovok, meg a vegen nyomok egy kombot.
Jaj, ez nagyon nem volt jo.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
fú Petr, ez minden volt csak kellemes nem. valami borzalom
bocsi de ez most kikívánkozott alszok rá egy-kettőt.
bocsi de ez most kikívánkozott alszok rá egy-kettőt.
- soadroli
kicsit off, de ha már Mikkelsen, kijött az új filmje, a Druk (Még egy kört mindenkinek)
Az emberek es csirkeken itt egy-ket emberen kivul teljesen megfekudt volna mindenki, azt az elmebeteg allatsagot bazmeg. Imadtam.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ok, koszi en szerintem ma este meg is nezem. Szeretem a skandi filmeket barmilyen allat van benne: csirke, lo, juh, Mads Mikkelsen, stb..
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
sonic írta: Ennek van barmi koze az emberek es csirkek-hez, vagy csak a cime hasonlo? Tudom az dan ez meg izlandi, de ha az egyik a masikbol meritett ihletet akkor felejthetetlen filmelmenyben lesz reszunk.
Nem tudok rola es gyors kereses utan sem talaltam kapcsolatot. Az is remek film! Egyebkent az izlandi hamarabb keszult.
Gondolkodtam egyebkent, hogy a csirkeset ajanlom, de Mikkelsen miatt gondoltam nagyobb ra az esely, hogy valaki latta mar. Ugy pedig kevesbe buli.
- sonic
Ennek van barmi koze az emberek es csirkek-hez, vagy csak a cime hasonlo? Tudom az dan ez meg izlandi, de ha az egyik a masikbol meritett ihletet akkor felejthetetlen filmelmenyben lesz reszunk.
Persze, csak meg nem irtam rola.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egyáltalán vacsoráztál már Andréval, dog whisperer?
Nekem holnap van az utolso munkanapom iden vegre valahara, szerintem jovo heten le is zuzom mindharmat. Koszi a turelmet!
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Bocs, én behavazódtam, mert kurvasok gyerek van a családban és 1 hete ajándékokat vadászok. Hétvégén megnézek mindent, meg írok mindenről.
Hozom is.
Az elozo korok sulyosabb filmekrol szoltak amik vagy temajuk, vagy jelleguk miatt nehezebben nezhetok. Az enyem sem lufikrol es cicakrol fog szolni, de legalabb lovakrol es emberekrol. Szerintem tok jopofa fekete humorral, abszurditassal es csodalatos kepekkel opera. Emellett nem is tul hosszu, hogy ne lehessen ravenni magatokat. Filmklub ujrainditonak szerintem boven jo es bar tuti nem ez lesz a vegen a gyoztes film, kellemes elmenyt ad.
Tehat az ajanlasom a Hross í oss, vagyis Lovak es emberek. Mindenki kedvenc kolcsonzojen elerheto magyar felirattal.
Az elozo korok sulyosabb filmekrol szoltak amik vagy temajuk, vagy jelleguk miatt nehezebben nezhetok. Az enyem sem lufikrol es cicakrol fog szolni, de legalabb lovakrol es emberekrol. Szerintem tok jopofa fekete humorral, abszurditassal es csodalatos kepekkel opera. Emellett nem is tul hosszu, hogy ne lehessen ravenni magatokat. Filmklub ujrainditonak szerintem boven jo es bar tuti nem ez lesz a vegen a gyoztes film, kellemes elmenyt ad.
Tehat az ajanlasom a Hross í oss, vagyis Lovak es emberek. Mindenki kedvenc kolcsonzojen elerheto magyar felirattal.
Hozd.
Van ertelme ajanlanom? Egy jo kis laza izlandi filmet hoznek.
Hat en total belustutlam, de ma megjott a motivacio. Holnap elvileg en hozok filmet, remelem addig letudom sonic ajanlasat is es meg van indittatas, hogy befejezzuk a kort.
Sunshine
Ott kezdenem, hogy megjegyeztem a Sunshine cimet es sikerult rossz filmet megnezni elso korben. Meglepoen elvezheto volt.
Csatlakozom Limatenhez, a kosztumos filmeket nagyon nehezen tudom nezni, sokszor leesenek a maskarak a vaszonrol, annyira nem sikerul megfelelo oltozettel es beallitasokkal operalni. Most is hasonlo erzesem volt. Mindig kicsit idegennek tuntek a kepek es bar sikerult jol fenykepezni, nehez volt hozzaszokni.
Sok erzelemmel probalt operalni a film es szerencsere ezek egymasra is epultek, igy konnyu volt befogadni es nem ereztem azt, hogy fajdalmasan lenne megirva es teljesen eletszerutlenul. Tok jol sikerult bemutatni szerintem a csalad eletet es a viszonyokat.
Sajnos tobbszor azon kaptam magam, hogy unom es nem kot le, de lehet csak nekem volt tul ingerszegeny a cselekmeny. Vagy csak mar lattunk hasonlot egesz sokszor.
Koszi az ajanlast, magamtol tuti nem vitt volna ra a lelek. Nem hinnem, hogy valaha eloveszem ismet, de jo elmenyt adott. 6,5/10
Sunshine
Ott kezdenem, hogy megjegyeztem a Sunshine cimet es sikerult rossz filmet megnezni elso korben. Meglepoen elvezheto volt.
Csatlakozom Limatenhez, a kosztumos filmeket nagyon nehezen tudom nezni, sokszor leesenek a maskarak a vaszonrol, annyira nem sikerul megfelelo oltozettel es beallitasokkal operalni. Most is hasonlo erzesem volt. Mindig kicsit idegennek tuntek a kepek es bar sikerult jol fenykepezni, nehez volt hozzaszokni.
Sok erzelemmel probalt operalni a film es szerencsere ezek egymasra is epultek, igy konnyu volt befogadni es nem ereztem azt, hogy fajdalmasan lenne megirva es teljesen eletszerutlenul. Tok jol sikerult bemutatni szerintem a csalad eletet es a viszonyokat.
Sajnos tobbszor azon kaptam magam, hogy unom es nem kot le, de lehet csak nekem volt tul ingerszegeny a cselekmeny. Vagy csak mar lattunk hasonlot egesz sokszor.
Koszi az ajanlast, magamtol tuti nem vitt volna ra a lelek. Nem hinnem, hogy valaha eloveszem ismet, de jo elmenyt adott. 6,5/10
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
A félelem bére
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Melyik országban játszódik? Nem említették, de szerintem Venezuela lehet
Érdekesek voltak a technikai megoldások pl. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt nagyon élveztem, mikor a kuplung vagy a gázpedál lenyomását mutatják.. Illetve a szereplők reakcióit is nagyon kiemelik, ahogyan izzadnak, szorítják a fogukat stb.
Az első fél óra, a felvezetés szerintem unalmas volt, és a történet szempontjából kissé fölösleges. Értem, hogy bemutatja a kort és az életkörülményeket, de elvett sok játékidőt pl. a szereplők hátterének kidolgozásából.
Elgondolkodtató film, a feszültség benne tényleg tapintható.
6/10 (még változhat a kör végéig)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Melyik országban játszódik? Nem említették, de szerintem Venezuela lehet
Érdekesek voltak a technikai megoldások pl. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt nagyon élveztem, mikor a kuplung vagy a gázpedál lenyomását mutatják.. Illetve a szereplők reakcióit is nagyon kiemelik, ahogyan izzadnak, szorítják a fogukat stb.
Az első fél óra, a felvezetés szerintem unalmas volt, és a történet szempontjából kissé fölösleges. Értem, hogy bemutatja a kort és az életkörülményeket, de elvett sok játékidőt pl. a szereplők hátterének kidolgozásából.
Elgondolkodtató film, a feszültség benne tényleg tapintható.
6/10 (még változhat a kör végéig)
"And my heart will leave you never."
- soadroli
A napfény íze
Tegnap este sikerült végignézni. Nagyjából elvoltam vele, nem mondom hogy néhol nem untam mint az állat, de ez legyen az én bajom.
Nem tudtam hogy ez ennyire "magyar" lesz. Jó volt látni hogy ilyen ismertebb színészek magyar bőrbe bújnak.
Fura egy megoldás volt, hogy Ralph Fiennes játszott 3 generációt, ennek nem tudom milyen oka lehetett, talán költségvetés? Vagy lehet alapból így akarta Szabó István. Kicsit zavart.
Amúgy jól nyomta az öreg Voldemort, néha kicsit túl is játszotta szerintem. Többi színész is korrekt volt.
A sok kúrós scene már zavart a végén, azt hittem Kovi rendezte a filmet
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A kivégzős jelenet az nagyon kemény volt, ahogy megfagyott csóri...
Kicsit mintha túltolták volna a Tavaszi szelet, és a Himnuszunk is felcsendült párszor
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A végén adtam volna ha Sorosra változtatja a nevét. Micsoda eredetsztori lett volna
Kicsit lehetett volna rövidebb, de összességében nem volt ez rossz.
6,5/10
Tegnap este sikerült végignézni. Nagyjából elvoltam vele, nem mondom hogy néhol nem untam mint az állat, de ez legyen az én bajom.
Nem tudtam hogy ez ennyire "magyar" lesz. Jó volt látni hogy ilyen ismertebb színészek magyar bőrbe bújnak.
Fura egy megoldás volt, hogy Ralph Fiennes játszott 3 generációt, ennek nem tudom milyen oka lehetett, talán költségvetés? Vagy lehet alapból így akarta Szabó István. Kicsit zavart.
Amúgy jól nyomta az öreg Voldemort, néha kicsit túl is játszotta szerintem. Többi színész is korrekt volt.
A sok kúrós scene már zavart a végén, azt hittem Kovi rendezte a filmet
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A kivégzős jelenet az nagyon kemény volt, ahogy megfagyott csóri...
Kicsit mintha túltolták volna a Tavaszi szelet, és a Himnuszunk is felcsendült párszor
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A végén adtam volna ha Sorosra változtatja a nevét. Micsoda eredetsztori lett volna
Kicsit lehetett volna rövidebb, de összességében nem volt ez rossz.
6,5/10
- sonic
Akkor a heten nem lesz ajanlas?