Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ill. nekem feltűnt, ahogyan az utolsót megölte, a force grippel / crush-sal. Azt a jedik nagyon ritkán használják, megnéztem, tényleg, Mace Windu használta csak elvileg, leginkább a sötét oldalra volt jellemző. De lehet csak Favreau szopat minket, hogy bedobta eztcsababarca írta: Jah még egy észrevétel:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor Luke magához húzza erővel az egyik DT-t, majd levágja, nah az olyan mintha a Fallen Orderből lenne kiemelve , még az effekt is videójátékos kicsit, és abban lehetett ezt csinálni
Sorozatok, TV műsorok
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Sorozatok, TV műsorok
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Jah még egy észrevétel:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor Luke magához húzza erővel az egyik DT-t, majd levágja, nah az olyan mintha a Fallen Orderből lenne kiemelve , még az effekt is videójátékos kicsit, és abban lehetett ezt csinálni
amúgy, hogy negatívat mondjak, elvileg ugye lezárták az SW sagát, de azért ez is még oda tartozik, pláne Luke felbukkanásával pláne.
de azt mondom, ha ilyen minőségben csinálják, akkor én nem bánom, hogy nem teljesen új korszakba kalauzolnak minket, hanem a meglévő időszakot mélyítik, töltik ki, akkor az nekem okés.
még így is vannak bőven olyan szeletei amikre kíváncsi lennék, de nagyon: Vader első évei Vaderként, ahogy beletanul a viselet használatába, és Jedikre vadászik/Luke kalandjai az Endori csata után főleg amiket tudnék elég sokáig nézni.
De főleg Vaderre lennék kíváncsi jobban, most könyvek biztos vannak erről, meg a REbelsből tudunk pár dolgot, de ott is a Jedi vadászatot csak említik inkább, mert már Rebels idejéhez képest is régen volt.
amúgy, hogy negatívat mondjak, elvileg ugye lezárták az SW sagát, de azért ez is még oda tartozik, pláne Luke felbukkanásával pláne.
de azt mondom, ha ilyen minőségben csinálják, akkor én nem bánom, hogy nem teljesen új korszakba kalauzolnak minket, hanem a meglévő időszakot mélyítik, töltik ki, akkor az nekem okés.
még így is vannak bőven olyan szeletei amikre kíváncsi lennék, de nagyon: Vader első évei Vaderként, ahogy beletanul a viselet használatába, és Jedikre vadászik/Luke kalandjai az Endori csata után főleg amiket tudnék elég sokáig nézni.
De főleg Vaderre lennék kíváncsi jobban, most könyvek biztos vannak erről, meg a REbelsből tudunk pár dolgot, de ott is a Jedi vadászatot csak említik inkább, mert már Rebels idejéhez képest is régen volt.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Áhhhh, visszanéztem azt a részt a Mandalorian évadzárójában.... te uramatyám bakker, imádom Libabőr
imdb-n 9.9-en áll a 8. rész és kurvára kevésnek tartom
imdb-n 9.9-en áll a 8. rész és kurvára kevésnek tartom
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem biztos, hogy odaveszik.nmate írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy Grogu sorsa akkor innentől az, hogy Kylo lekaszabolta? Grogunál egy kis magyarázatot azért várnék, hogy miért nem tud beszélni meg normálisan élni 50 évesen, 49 évig ebihal volt, vagy mi?
még addig sok minden történhet, kb még évek vannak hátra onnan, hogy Luke egyáltalán elkezdje Ben kiképzését.
Lehet poszttraumás stressz miatt nem tud, a templomban történtek miatt kommunikálni tud az erőn keresztül, lehet azt tartja jobbnak.
btw. tudjuk, hogy Yoda 900 évesen is elég érdekesen beszélt, mintha nem ez lenne a fajuk erőssége.
amúgy baromi epic volt, Mark Hamillt rehabilitálták ezzel a jelenettel a méltatlan 8 után. na ez az a Luke akit elképzeltünk a Birodalom bukása után.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Mando
Kibaszott epikus volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Geci, Luke hogy szíjje baszta az egész szakaszt, a kurvaéletbebelebaaaaszdmeg, ahsjskdskfjksjjfkjfkjfjkfjks.
https://external-preview.redd.it/m9lK90 ... 406b4b5962
Kibaszott epikus volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Geci, Luke hogy szíjje baszta az egész szakaszt, a kurvaéletbebelebaaaaszdmeg, ahsjskdskfjksjjfkjfkjfjkfjks.
https://external-preview.redd.it/m9lK90 ... 406b4b5962
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát erre azért nem számítottam, de odatették na. Bebizseregtem kicsit.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ez az évad többet ért, mint az egész új trilógia... Pedig még a 7. részt bírtam...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Pont ezen gondolkodtam, hogy annyira értelmetlen és szutyok volt. Kár hogy nem lehet meg nem történtté tenni őket.Csabi írta: (az utolsó jelenetnél amúgy olyan érzésem volt, hogy az új trilógia mennyire haszontalan felesleg volt. nem tudom miért)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem úgy rémlik, hogy voltak túlélői Kylo ámokfutásának, szóval lehet, hogy túlélte. Ha meg ez a téma előkerül kétlem, hogy a Disney el tenné láb alól a merch machine fő elemét.nmate írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy Grogu sorsa akkor innentől az, hogy Kylo lekaszabolta? Grogunál egy kis magyarázatot azért várnék, hogy miért nem tud beszélni meg normálisan élni 50 évesen, 49 évig ebihal volt, vagy mi?
All in all, érződik, hogy kompetens emberek kezében van ez a sorozat, nem Abrams vagy RJ bohóckodik csecsszopó, idegbeteg Lukekal.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Az elso 2 epizodot leszamitva jo kis evad volt ez a masodik, ez a z utolso resz meg nagyon ott volt.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- nmate
Mando
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát ez nagyon gyenge magyarázat nekem, ha így átszámítom Grogu 4-5 éves lehet, miközben egy bébi. De tök mindegy milyen lény, 50 év alatt legyen már valaki életképesferni írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy Grogu sorsa akkor innentől az, hogy Kylo lekaszabolta? Grogunál egy kis magyarázatot azért várnék, hogy miért nem tud beszélni meg normálisan élni 50 évesen, 49 évig ebihal volt, vagy mi?
Yoda 900 éves volt, mikor meghalt, picit lassabban öregnek, ők, mint faj, emiatt lassabban is lesznek felnőttek gondolom.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
egyébként a postcredit is nagyon baszó volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ahogy fett leül a "trónra"
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ahogy fett leül a "trónra"
hát ez bazzeg valami zseni volt áhhhhhh
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!végre újra érezni lehetett mekkora baszó állatok voltak is az igazi Jedik a sok lófaszhoz képest... te uramatyám mennyire megbaszta őket Rogue Oneban volt utoljára ilyen érzésem Vadernél, huh de jó volt, ez az utsó két rész 10/10es volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
Yoda 900 éves volt, mikor meghalt, picit lassabban öregnek, ők, mint faj, emiatt lassabban is lesznek felnőttek gondolom.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!végre újra érezni lehetett mekkora baszó állatok voltak is az igazi Jedik a sok lófaszhoz képest... te uramatyám mennyire megbaszta őket Rogue Oneban volt utoljára ilyen érzésem Vadernél, huh de jó volt, ez az utsó két rész 10/10es volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy Grogu sorsa akkor innentől az, hogy Kylo lekaszabolta? Grogunál egy kis magyarázatot azért várnék, hogy miért nem tud beszélni meg normálisan élni 50 évesen, 49 évig ebihal volt, vagy mi?
- nmate
Utolsó film óta ezen agyalokCsabi írta: (az utolsó jelenetnél amúgy olyan érzésem volt, hogy az új trilógia mennyire haszontalan felesleg volt. nem tudom miért)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy Grogu sorsa akkor innentől az, hogy Kylo lekaszabolta? Grogunál egy kis magyarázatot azért várnék, hogy miért nem tud beszélni meg normálisan élni 50 évesen, 49 évig ebihal volt, vagy mi?
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
felfelé ível, na.
(az utolsó jelenetnél amúgy olyan érzésem volt, hogy az új trilógia mennyire haszontalan felesleg volt. nem tudom miért)
(az utolsó jelenetnél amúgy olyan érzésem volt, hogy az új trilógia mennyire haszontalan felesleg volt. nem tudom miért)
- nmate
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azért ezek a Dark Trooperek érdekesen működnek, a saját blasterükről amit visszavert Luke a fénykarddal, az leszedi őket, de Mandoé hatástalan. Mindenesetre fasza kis befejezés volt ennek az évadnak, fanservice lvl 99 és volt feszültség rendesen ebben a részben.Zsombor írta:Mandoról meg nem ír senki?
- Mester77
Yazid írta:hat ez baxott kemeny volt. nem vagyok beteges sw fan de azert imadom szval ez az utolso epizod utan ujra kell razni az osszes reszt most, ugyis itt a szünetZsombor írta: Mandoról meg nem ír senki?
Ne csináljátok. Ennyire jó lett?
Meg nem volt időm megnézni, talan hétvégén vmikor. Odatettèk?
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
hat ez baxott kemeny volt. nem vagyok beteges sw fan de azert imadom szval ez az utolso epizod utan ujra kell razni az osszes filmet most, ugyis itt a szünet
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Yazid 2020. december 18., péntek 18:20-kor.
Mandoról meg nem ír senki?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ha dokumentum akkor magasan a Netflix, szerintem. Nekem van régóta, plusz melle HBO Go, de azt elég ritkán pörgetjük, a számomra szimpatikus tartalmak szinte kivétel nélkül flixen vannak, mostanában kevés saját HBO-s sorozatot néztem.gólvonal írta: Ha már itt tartunk, aki képben van a streaming szolgáltatókkal kapcsolatban, tudna írni egy kis jellemzést, előnyöket hátrányokat az oldalakról? Pár hónapja kezdtem Netflixezni, főleg dokumentum filmeket, sorozatokat nézek. Ebben a műfajban hol vannak a legjobb tartalmak?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Ha már itt tartunk, aki képben van a streaming szolgáltatókkal kapcsolatban, tudna írni egy kis jellemzést, előnyöket hátrányokat az oldalakról? Pár hónapja kezdtem Netflixezni, főleg dokumentum filmeket, sorozatokat nézek. Ebben a műfajban hol vannak a legjobb tartalmak?