OFF
Re: OFF
Áldott, békés karácsonyt mindenkinek. Vigyázzatok magatokra és szeretteitekre!
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kipróbáltam, sajnos nekem nem működik, beváltottam egy ajándékot és utána el is tűnt a kupon. Annyi, hogy én iOS-en próbáltam, szóval lehet android bug.Ha összegyűlt a pont(300) kiválasztod milyen ajándékot szeretnél.
Beváltásnál az ajándékkupont azonban nem érzékeli a rendszer, tehát újra felhasználhatóvá válik.... akárhányszor. Annyit kell tenni, hogy beváltásnál is telóval kell fizetni, és venni a kaja mellé valami üdítőt, hogy ne 0 Ft-os vásárlás legyen. És voilá, felhasználás után a kupon megmarad. Egy vásárláson belül többször is fel lehet használni a kupont, és több ajándékkupont is lehet egyszerre, tehát szépen kérhetek 2 krumplit meg 3 bacon king bureszt és mellé csak egy kólát fizetek, a többi pedig ingyen leesik. 3 hete nem javították ki a dolgot.
A fórumra azért írtam, hogy megtudjam rendszer hiba vagy csak én vagyok ennyire mákos.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Tegnap jöttünk ki lengyelbe, egy darab rendőrrel nem találkoztunk egyik határon se, visszafele láttam a magyar részen állt egy rendőrautó.
Szlovákoknál egy lélek nem volt az utcákon, autóval sem nagyon találkoztam, pedig Kassa-Eperjes keresztül mentem rajtuk, szokásos forgalomnak a 10-ede volt, nem véletlen értem át szlovákokon rekordidő alatt..
na a lengyeleknél viszont őrület volt, határ után 10 kmvel már jelentős autósforgalom, utcákon az emberke, minden bolt előtt telt parkolók, és keresték a helyeket, Rzeszowon állt a város, alig értünk át rajta...eljöttünk két Soroksári-féle bevásárló centrum mellett, full tömegnyomor, lehajtók beállva előttük.
Hatalmas kontraszt volt szlovák-lengyel viszonylatban, köszönhetően a szlovák lockdown-nak.
Kérdés visszafelé mi lesz, magyar határon ellenőriznek e majd belépéskor, vagy sem.
itthon meg hogy mi lesz, jó kérdés. az biztos, hogy ha az emberekre lesz bízva úgymond, akkor egy átlagos karácsony lesz, nem fognak otthon maradni, pláne nem karácsony előtti napokban, amikor feltétlen fel kell halmozni 30 kiló cukrot, lisztet, 20 liter tejet, meg 10 kiló kenyeret.
mintha 27én nem lenne minden ugyanúgy nyitva.
Szlovákoknál egy lélek nem volt az utcákon, autóval sem nagyon találkoztam, pedig Kassa-Eperjes keresztül mentem rajtuk, szokásos forgalomnak a 10-ede volt, nem véletlen értem át szlovákokon rekordidő alatt..
na a lengyeleknél viszont őrület volt, határ után 10 kmvel már jelentős autósforgalom, utcákon az emberke, minden bolt előtt telt parkolók, és keresték a helyeket, Rzeszowon állt a város, alig értünk át rajta...eljöttünk két Soroksári-féle bevásárló centrum mellett, full tömegnyomor, lehajtók beállva előttük.
Hatalmas kontraszt volt szlovák-lengyel viszonylatban, köszönhetően a szlovák lockdown-nak.
Kérdés visszafelé mi lesz, magyar határon ellenőriznek e majd belépéskor, vagy sem.
itthon meg hogy mi lesz, jó kérdés. az biztos, hogy ha az emberekre lesz bízva úgymond, akkor egy átlagos karácsony lesz, nem fognak otthon maradni, pláne nem karácsony előtti napokban, amikor feltétlen fel kell halmozni 30 kiló cukrot, lisztet, 20 liter tejet, meg 10 kiló kenyeret.
mintha 27én nem lenne minden ugyanúgy nyitva.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Szerintem teljes kijárási tilalom kéne. Csak élelmiszer, drogéria legyen nyitva, a kajáldák elvitelre maradhatnak nyitva, ennyi. Nem most kell új autót, lakást, miegymást venni, se hitelt felvenni. Mindenki dolgozzon és maradjon otthon a popsiján...shoota írta: Szerintetek karácsonykor milyen szigorítások/lazítások lesznek? Eddig arról lehetett hallani, hogy lesz egy kis lazítás viszont pénteken OV azt mondta a rádióban, hogy készüljünk "kis karácsonyra". Elképhelhező, hogy teljes kijárási tilalom lesz 24.-e után vagy az emberek belátására lesz bízva? Jó lenne tudni mi lesz, mert úgy szerveznénk a dolgokat...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sztem itt is ez terjed már.'shutterisland írta: a karacsonyt mar nem befolyasolja, de itt a uk-ben megindult a mutalodott, kb 70%-al konnyebben elkaphato valtozat terjedese is, ujabb szigoritasok es a mar tobbszaz ezer beadott vakcina ellenere is kaosz varhato a tavasszal.
nem tudom, mikor robban be otthon is az uj verzio de akkor gondolom megint kasza minden.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a karacsonyt mar nem befolyasolja, de itt a uk-ben megindult a mutalodott, kb 70%-al konnyebben elkaphato valtozat terjedese is, ujabb szigoritasok es a mar tobbszaz ezer beadott vakcina ellenere is kaosz varhato a tavasszal.
nem tudom, mikor robban be otthon is az uj verzio de akkor gondolom megint kasza minden.
- shoota
Szerintetek karácsonykor milyen szigorítások/lazítások lesznek? Eddig arról lehetett hallani, hogy lesz egy kis lazítás viszont pénteken OV azt mondta a rádióban, hogy készüljünk "kis karácsonyra". Elképhelhező, hogy teljes kijárási tilalom lesz 24.-e után vagy az emberek belátására lesz bízva? Jó lenne tudni mi lesz, mert úgy szerveznénk a dolgokat...
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
kicsit a célár felett van, de Edradour Caledonia 12 éves. ha minőségi whiskyt iszok, akkor csak ezt.Remy írta: Na, volt már sörös téma, jöjjön egy kis Whiskey-s téma is.
Ki, mire esküszik? 5-20 ezres kategória.
Vettem Karácsonyra és Szilveszterre egy Connemara ír whiskeyt. Ilyet még nem ittam, de jó árban volt + pohár is volt mellé. Az egyik kedvenc Jamesont most nem akartam, mindenképpen valami újat szerettem volna kipróbálni.
https://whiskey.arukereso.hu/edradour/1 ... 248646383/
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
crown royal:https://www.crownroyal.com/Remy írta: Na, volt már sörös téma, jöjjön egy kis Whiskey-s téma is.
Vettem Karácsonyra és Szilveszterre egy Connemara ír whiskeyt. Ilyet még nem ittam, de jó árban volt + pohár is volt mellé. Az egyik kedvenc Jamesont most nem akartam, mindenképpen valami újat szerettem volna kipróbálni.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Dewar’s 12 YearsRemy írta: Na, volt már sörös téma, jöjjön egy kis Whiskey-s téma is.
The Balvenie Doublewood 12 Years
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Beckham, Zidane, Makelele, R. Carlos, Ronaldo
Sbow GrouseeeeRemy írta: Na, volt már sörös téma, jöjjön egy kis Whiskey-s téma is.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Na, volt már sörös téma, jöjjön egy kis Whiskey-s téma is.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Túl sokan vagytok, beírom ide, oszt cső.
Androidom van, nem tudom iphone-on működik-e.
Van egy ideje ilyen koronapont-gyűjtögető akció, röviden az elköltött lóvé 1%-át megkapod pontban, és ha elég pontot gyűjtöttél kapsz egy egyszer beváltható kupont.
Tehát ha zabálsz ott 2150 Ft-ért, akkor kapsz 21,5 pontot. Ha telón fizetsz, 5x annyi jár, tehát 107,5.
Ha összegyűlt a pont(300) kiválasztod milyen ajándékot szeretnél.
Beváltásnál az ajándékkupont azonban nem érzékeli a rendszer, tehát újra felhasználhatóvá válik.... akárhányszor. Annyit kell tenni, hogy beváltásnál is telóval kell fizetni, és venni a kaja mellé valami üdítőt, hogy ne 0 Ft-os vásárlás legyen. És voilá, felhasználás után a kupon megmarad. Egy vásárláson belül többször is fel lehet használni a kupont, és több ajándékkupont is lehet egyszerre, tehát szépen kérhetek 2 krumplit meg 3 bacon king bureszt és mellé csak egy kólát fizetek, a többi pedig ingyen leesik. 3 hete nem javították ki a dolgot.
A fórumra azért írtam, hogy megtudjam rendszer hiba vagy csak én vagyok ennyire mákos.
Androidom van, nem tudom iphone-on működik-e.
Van egy ideje ilyen koronapont-gyűjtögető akció, röviden az elköltött lóvé 1%-át megkapod pontban, és ha elég pontot gyűjtöttél kapsz egy egyszer beváltható kupont.
Tehát ha zabálsz ott 2150 Ft-ért, akkor kapsz 21,5 pontot. Ha telón fizetsz, 5x annyi jár, tehát 107,5.
Ha összegyűlt a pont(300) kiválasztod milyen ajándékot szeretnél.
plusz egy ugysincs itthon kaja