ha fent vagy ott, akkor nC oldalon van rengetegfüst írta: Esetleg van valakinek sakk-könyve pdf-ben?
Könyvek
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Re: Könyvek
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Esetleg van valakinek sakk-könyve pdf-ben?
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Mindig megdumálom magammal, hogy amíg az aktuális adagot el nem olvastam, addig nincs új könyv. Néha sikerül is betartani. Meg most végre a könyvtár is nyitva, talán könnyebb lesz megállni.Faust írta: Ja en is 10x annyi konyvet megveszek egy evben, mint amennyit olvasok.
Szégyen a kukás, de hasznos.
Ja en is 10x annyi konyvet megveszek egy evben, mint amennyit olvasok.
Amugy azota mar kicsit feloldodott bennem a sztori, a gondolatisaga egeszen elkepeszto, plane annak tukreben, hogy 68-as a konyv. De abban biztos vagyok, hogy a filmek nelkul nem beszelnenek ennyit rola.
Amugy azota mar kicsit feloldodott bennem a sztori, a gondolatisaga egeszen elkepeszto, plane annak tukreben, hogy 68-as a konyv. De abban biztos vagyok, hogy a filmek nelkul nem beszelnenek ennyit rola.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Hasonloan ereztem en is az iroval kapcsolatban, csak en az Űrlottót olvastam tole. A mu elejen hirtelen belekerultem egy ismeretlen vilagba, amit szepen lassan megismertem, a kozepen voltak tok izgalmas es erdekes reszek, amiket akar filmben is eltudtam volna kepzelni, viszont a vege nagyon hirtelen le lett zarva, ami viszont sokat rontott az osszkepen.Faust írta: Na, letoltam első (és egy ideig utolsó ) Philip K. Dick könyvemet, az Álmodnak-e az androidokat. Bár csak lazán függenek össze, lehetetlen volt számomra elkülöníteni a filmtől, és összeségében azt kell mondjam, jól tették Scotték, hogy csak alapul vették a 68-as könyvet. A végefelé már nagyon katyvasz lesz az egész, értelmezhetetlen motivációkkal, és egy nagyon összecsapott lezárással. A gondolatisága sokkal messzebbre mutat, mint a mű tényleges értéke. Nem volt rossz, kb a feléig nagyon tetszett, de szépen lassan belesüllyedt a középszerűségbe.
Egyebkent en anno kerdeztem toletek, hogy mit lenne erdemes olvasni ugy, hogy korabban sose voltam jartas ebben a vilagban. Na, azota mar megszerettem a konyveket, es eddig ezeket sikerult elolvasnom:
Rejto Jeno - Vesztegzar a Grand Hotelben
P.K. Dick - Urlotto
G. Orwell - Legszomj
Kepes Andras - Istenek es Emberek
Illetve most parhuzamosan olvasom Csernustol az Egy eleted van cimu muvet, es Tim Marshalltol a Foldrajz fogsagaban cimu geopolitikai muvet. Emellett meg olyanok varatnak a polcon magara mint Nesbotol a Boszorkanyszog, Lee Childtol a Pok halojaban, Kepestol a Vilagkep es Hiro Arikawatol az Utazo macska kronikaja... volt egy igen jo akcio Tescoba, muszaj volt betaraznom, nem tudtam ellenalni.
Na, letoltam első (és egy ideig utolsó ) Philip K. Dick könyvemet, az Álmodnak-e az androidokat. Bár csak lazán függenek össze, lehetetlen volt számomra elkülöníteni a filmtől, és összeségében azt kell mondjam, jól tették Scotték, hogy csak alapul vették a 68-as könyvet. A végefelé már nagyon katyvasz lesz az egész, értelmezhetetlen motivációkkal, és egy nagyon összecsapott lezárással. A gondolatisága sokkal messzebbre mutat, mint a mű tényleges értéke. Nem volt rossz, kb a feléig nagyon tetszett, de szépen lassan belesüllyedt a középszerűségbe.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nekem nagyon bejott a Vesztegzar, es amugy a matrozosakat kedvelem a legjobban. Szerintem a humor kiemelkedo, de ez olyan hogy van akinek bejon ez a humor van akinek nem.ikelemen5 írta: Középiskola óta mindig próbálkozom Rejtő könyvekkel, de egyszerűen nem húznak magukkal, és nem tudom megérteni, hogy miért sztárolja más.
A humora persze jó, de nem kiemelkedő, a sztorik szerintem gyakran túl követhetetlenek, tegnap olvastam a Vesztegzár a Grand Hotelbent, itt is túl sok volt a fordulat szerintem.
Nektek melyik a kedvencetek?
Ha a vesztegzar nem jott lehet elengedheted mert a tobbi is hasonlo.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Mindegyik Kb 10 Rejtő regényt olvastam, az "Elveszett cirkáló" talán a kedvencem, illetve a "Piszkos Fred, a kapitány"
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Középiskola óta mindig próbálkozom Rejtő könyvekkel, de egyszerűen nem húznak magukkal, és nem tudom megérteni, hogy miért sztárolja más.
A humora persze jó, de nem kiemelkedő, a sztorik szerintem gyakran túl követhetetlenek, tegnap olvastam a Vesztegzár a Grand Hotelbent, itt is túl sok volt a fordulat szerintem.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Nekem anno az első Nesbo-k között volt és kifejezetten tetszett, talán azért is, mert elüt kicsit a Hole sorozattól. Mondjuk az utóbbiban jól elmaradtam, ideje lenne pótolni a maradékot.Faust írta: Elolvastam a Nesbø-féle Fiút. Jó kis könyv, kicsit hosszú, és néhol halivúdibb, mint a Hole sztorik, de tetszett. Főleg az a stílus, ahogy a főszereplőt csak a környezete, a karakterek szemével látjuk, és mégis működik, rohadt jó. Nem lesz a kedvenc Nesbøm, de szerettem. Kiváncsi vagyok, Villeneuve mit hoz ki belőle.
Most épp Ken Follett új könyve, a Katedrális előzmény pörög (Egy új korszak hajnala). Hozza a szokásos színvonalat, és még mindig tud új fordulatokat hozni az öreg, a megszokottakat meg amúgy is bírom.
Szégyen a kukás, de hasznos.
Elolvastam a Nesbø-féle Fiút. Jó kis könyv, kicsit hosszú, és néhol halivúdibb, mint a Hole sztorik, de tetszett. Főleg az a stílus, ahogy a főszereplőt csak a környezete, a karakterek szemével látjuk, és mégis működik, rohadt jó. Nem lesz a kedvenc Nesbøm, de szerettem. Kiváncsi vagyok, Villeneuve mit hoz ki belőle.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ezek az önéletrajzi könyvek többsége ilyen tömeggyártott silány kiadvány amúgy. persze vannak kivételek.
- ikelemen5
Modric önéletrajzi könyvében van pár elírás.
Szeretem az ilyen könyveket, Modric nagy kedvencem, de annyira mégsem ragadott magával.
Es köszi a Kindle válaszokat, pw4re esett a választás.
Szeretem az ilyen könyveket, Modric nagy kedvencem, de annyira mégsem ragadott magával.
Es köszi a Kindle válaszokat, pw4re esett a választás.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
kierkegaard írta: Sziasztok!
Barátnőmnek vennék valami könyvet de fogalmam sincs mit kellene.
Stephen king könyveket szokott olvasni, örkény válogatott novellák, csáth géza - opium illetve a kis herceg amit nem rég elolvasott magyarul majd angolul.
Szóval talán valami hasonló kellene mint a kis herceg. Egy olyan könyv aminek van mondanivalója és nem baj ha az atmoszférája depresszív/melankolikus.
Köszi szépen!
-Szólíts a Neveden
-Normális Emberek
-Semmi
Garantált melankólia.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
-
Sziasztok!
Stephen king könyveket szokott olvasni, örkény válogatott novellák, csáth géza - opium illetve a kis herceg amit nem rég elolvasott magyarul majd angolul.
Szóval talán valami hasonló kellene mint a kis herceg. Egy olyan könyv aminek van mondanivalója és nem baj ha az atmoszférája depresszív/melankolikus.
Köszi szépen!
Köszi szépen!
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Biztos is, hogy megéri az árat, jön velem mindenhova, minden is rajta van, kéznél van bármikor kell.
Nem bántja a szemem, jól olvasható. Nem túl nagy a kettesem, stb...
Maximum akkor cserélem le, ha ezt valakinek elajándékozom, egyszer, eladni tuti nem fogom.
Nem bántja a szemem, jól olvasható. Nem túl nagy a kettesem, stb...
Maximum akkor cserélem le, ha ezt valakinek elajándékozom, egyszer, eladni tuti nem fogom.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Paperwhite 3, nekem is nagyon jó vétel volt.
Ahogy nézem igen, a PW4 jobb, mint a sima 2020. 1-gyel több LED van benne a "háttér"világításhoz, de ami lényegesebb, hogy a kijelzője 300 ppi, míg a sima 2020-nak csak 167. Illetve a PW4 ha jól látom már vízálló.
Nem tudom mennyi lehet az árkülönbség, de annyira strapabíró gépek, hogy szerintem megéri a felárat így látatlanban.
Ahogy nézem igen, a PW4 jobb, mint a sima 2020. 1-gyel több LED van benne a "háttér"világításhoz, de ami lényegesebb, hogy a kijelzője 300 ppi, míg a sima 2020-nak csak 167. Illetve a PW4 ha jól látom már vízálló.
Nem tudom mennyi lehet az árkülönbség, de annyira strapabíró gépek, hogy szerintem megéri a felárat így látatlanban.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Nekem van egy Kindle Paperwhite 2....6 vagy 7 éves, így valahogy.
Az egyik legjobb "kütyü", amit valaha vettem. Pláne hogy haversrác jóval olcsóbban adta nekem, blokkal frissen ropogósan, mert nem ajándékozta oda, Ausziktól vette meg.
Ez érintős, háttérvilágításos, hetekig bírja. Soha nem fogom elhasználni a tárhelyet, amazonnal van kindle email címem, és oda küldöm a tartalmat, amit konvertálni kell, ők meg teszik is rá a gépemre. De igazából mindegyiket így töltöttem fel.ha jól rémlik ( mostanában nem raktam rá, van elég tartalmam )
Nagyon jó az összeszerelésnek a minősége, mindenféle betűméret meg karakter stílus választható stb....bevittem már vízbe is olvasni, bírta .
Az egyik legjobb "kütyü", amit valaha vettem. Pláne hogy haversrác jóval olcsóbban adta nekem, blokkal frissen ropogósan, mert nem ajándékozta oda, Ausziktól vette meg.
Ez érintős, háttérvilágításos, hetekig bírja. Soha nem fogom elhasználni a tárhelyet, amazonnal van kindle email címem, és oda küldöm a tartalmat, amit konvertálni kell, ők meg teszik is rá a gépemre. De igazából mindegyiket így töltöttem fel.ha jól rémlik ( mostanában nem raktam rá, van elég tartalmam )
Nagyon jó az összeszerelésnek a minősége, mindenféle betűméret meg karakter stílus választható stb....bevittem már vízbe is olvasni, bírta .
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- ikelemen5
Én teljesen elvesztem itt a Kindle világában.
Most akkor jól értem, hogy a paperwhitet 4 jobb, mint a Kindle 2020?
Ki milyet használ?
Nekem eddig egy tök egyszerű nyomógombos volt, vagy 7 éves, csak a gyerek összetörte. Amúgy nem is gondoltam rá, hogy lecseréljem.
Most akkor jól értem, hogy a paperwhitet 4 jobb, mint a Kindle 2020?
Ki milyet használ?
Nekem eddig egy tök egyszerű nyomógombos volt, vagy 7 éves, csak a gyerek összetörte. Amúgy nem is gondoltam rá, hogy lecseréljem.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Beckham, Zidane, Makelele, R. Carlos, Ronaldo
Megvan mindhárom, ha adsz egy mailcímet, szívesen átdobomtubatibi írta: Hali!
Valakinek megvan a Fegyencedzés című könyv pdf-ben?
Meghálálnám, ha elküldené emailben.