Radja a Calgariban van.davi10 írta:Nainggolan és Vidal mindketten az Interbe vannak most.raul 4 ever írta: ez a costa - suarez duó nem hagy nyugodni.. nektek jut eszetekbe más hasonló eset, amikor két ennyire féreg ember EGYSZERRE, 1 időben volt egy csapaton belül? netalántán még hasonló poszton is?
Nekem Vidal nagy kedvencem lett, de csodálkozom, hogy nem merült fel.
Amúgy meg Kabát Péter - Simon Krisztián, Újpest
Spanyol bajnokság
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Spanyol bajnokság
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Nainggolan és Vidal mindketten az Interbe vannak most.raul 4 ever írta: ez a costa - suarez duó nem hagy nyugodni.. nektek jut eszetekbe más hasonló eset, amikor két ennyire féreg ember EGYSZERRE, 1 időben volt egy csapaton belül? netalántán még hasonló poszton is?
Nekem Vidal nagy kedvencem lett, de csodálkozom, hogy nem merült fel.
Amúgy meg Kabát Péter - Simon Krisztián, Újpest
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
felkészül VrsjalkóóRealista24 írta: BREAKING: Kieran Trippier has been banned for 10 weeks from all football & football-related activity and fined £70,000 in relation to breaches of the FA's betting rules.
bevitték a rosszba.. ok, 3 ekkora hülye 1 helyen tényleg sose volt...
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
BREAKING: Kieran Trippier has been banned for 10 weeks from all football & football-related activity and fined £70,000 in relation to breaches of the FA's betting rules.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Az ezredforduló környéki juve kereteket is érdemes átnézniraul 4 ever írta:ateeemadrid írta: Alves pique alba busquets xavi
de most komolyan, ugye h tornáztatni kell a bucót..
2 aljas gazember eccere 1 helyen ugye h ugye h nagyon ritka..
jó, nyilván még egy 70-80as évek argentin válogatott védelmét szemezgetni vna érdemes, meg amikor az argentin klubcsapatok miatt a brazilok offolták a libertadorest, de amúgy...
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
ateeemadrid írta: Alves pique alba busquets xavi
de most komolyan, ugye h tornáztatni kell a bucót..
2 aljas gazember eccere 1 helyen ugye h ugye h nagyon ritka..
jó, nyilván még egy 70-80as évek argentin válogatott védelmét szemezgetni vna érdemes, meg amikor az argentin klubcsapatok miatt a brazilok offolták a libertadorest, de amúgy...
- ateeemadrid
Majd kipukkadnak.petiamadridista írta: Nagyon masszív a Tico.
Így nagyon nehéz lesz megfogni őket.
Alves pique alba busquets xaviez a costa - suarez duó nem hagy nyugodni.. nektek jut eszetekbe más hasonló eset, amikor két ennyire féreg ember EGYSZERRE, 1 időben volt egy csapaton belül?
- raul 4 ever
ez a costa - suarez duó nem hagy nyugodni.. nektek jut eszetekbe más hasonló eset, amikor két ennyire féreg ember EGYSZERRE, 1 időben volt egy csapaton belül? netalántán még hasonló poszton is?
én első körben focin belül vmiért a 2000 környéki bayernben kezdtem keresgélni , és ehhez a 2höz még egy Effenber-Jancker párost se tudok annyira utálni mint ezeket.. vagymég a csúcson lévő Ramos-Pepe párost sem éreztem ennyire aljasnak mint ezeket.... (Pepe hátonrugdosós agymenéséhez hasonlót Ramostól nem láttam (amikor Lass blokkolta a clásicón h lerúgja messit? sem volt sztem olyan dva mint amekkora féreg akár costa/suazez)... szóval nektek vmi? mert igen.. a hentes, aki eltörte Maradónát, PabloAlfaro, mind nagy férgek voltak, de EGYSZERRE, EGY csapatban?
gondolkodtam még nfl-ből, ott legyen mondjuk Ndamukong Suh a mérce, de neki hozzá hasonló csapattársa nem volt.. szal nektek jut eszetekbe alltime low duó?
én első körben focin belül vmiért a 2000 környéki bayernben kezdtem keresgélni , és ehhez a 2höz még egy Effenber-Jancker párost se tudok annyira utálni mint ezeket.. vagymég a csúcson lévő Ramos-Pepe párost sem éreztem ennyire aljasnak mint ezeket.... (Pepe hátonrugdosós agymenéséhez hasonlót Ramostól nem láttam (amikor Lass blokkolta a clásicón h lerúgja messit? sem volt sztem olyan dva mint amekkora féreg akár costa/suazez)... szóval nektek vmi? mert igen.. a hentes, aki eltörte Maradónát, PabloAlfaro, mind nagy férgek voltak, de EGYSZERRE, EGY csapatban?
gondolkodtam még nfl-ből, ott legyen mondjuk Ndamukong Suh a mérce, de neki hozzá hasonló csapattársa nem volt.. szal nektek jut eszetekbe alltime low duó?
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Nagyon masszív a Tico.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ráadásul 2 saját nevelésünk lőtte a gólokat maflori írta: Lassan jo lenne, ha valaki rajtunk kivul is megcsipne az Atleticot. Masszivak, de ennyire nem jok, mint amit a tabella mutat.
Hermoso és Llorente
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Szerintem pont annyira jók amennyire a tabella mutatja, egyszerűen hozzák az összes kötelezőt A bajnokságot nem a Real elleni -3,-6 pont dönti el. (Hanem a Cadiz )flori írta: Lassan jo lenne, ha valaki rajtunk kivul is megcsipne az Atleticot. Masszivak, de ennyire nem jok, mint amit a tabella mutat.
Úgy érzem ebben az idényben nagyon fura tavasz lesz, vélhetően az őszi huszárok elfogynak legkésőbb március elejére.
- flori
Lassan jo lenne, ha valaki rajtunk kivul is megcsipne az Atleticot. Masszivak, de ennyire nem jok, mint amit a tabella mutat.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
hosszú még a liga, és a matrac is meg fog fáradni, de még mindig őket érzem a favoritnak. attól függetlenül tavasszal is ütni kell őket.Csabi írta: teljesen haszontalan ez a szosziedad. se a barszatol se az atleticotol egy pontot sem...
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ha a kapus nem ér bele, szerintem kapufa vagy fölé megy.Kerlon írta:erre a hatalmas potya gólra gondolsz?kierkegaard írta: Tejoisten suso mi golt lott.
#whatisyourexcuse
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
teljesen haszontalan ez a szosziedad. se a barszatol se az atleticotol egy pontot sem...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jól elfogyott ez a Soci... 5 meccse nem nyertek és nagyon úgy tűnik, hogy ma sem fognak. Pedig nem lett volna rossz, ha pontot/pontokat rabolnak az Atleticotól.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
erre a hatalmas potya gólra gondolsz?kierkegaard írta: Tejoisten suso mi golt lott.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Tejoisten suso mi golt lott.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Javítsatok ki, ha tévedek, de hozzánk, azért nem férne be, mert már van 3 nem EU-s játékosunk (Militao, Vini, Rodrygo). De egyébként abszolút egyetértek, nincs ott jó helyeRemy írta: Nem tudom mit kéne csinálni Kuboval, de ha lehet januárban vagy vissza kéne hozni vagy másik csapatba küldeni. Emerynek, ha nincsenek sérültjei, megvan a kezdő csapata, aztán ki tudja mennyire akar egy olyan embert nyomatni, akire nem számíthat normál esetben hosszútávon.
Mert az oké, hogy sok meccs lesz a neve mellett, de 20 percekkel nem sokra megy. Kuipa meccsen se kezdett, csak 20 percet kapott.
- raul 4 ever
a bl-re én sem érzem őket elég erősnek, de ahogy írjátok, egy bajnokságra ez jó lehet..Remy írta:Nem írnám le őket. Az, hogy a csoportban szenvedtek, nem sokat jelent. Továbbmentek és ez a lényeg számukra. Rettentő szar a mezőny. Van kis túlzással egy szem Bayern, akik tényleg kiemelkednek a mezőnyből, mindenki más elkapható. Pool se rossz, de sok a sérült, és hát azokat tavaly is ki tudták ejteni...chronic írta: A bajnokság megnyeréséhez pont elegendő lehet ez a keret, bl-re valszeg esélytelenek ők is.
@chronic: igen, ligára elegek lehetnek, de h dícsérni nem fogom őket az fix
@Remy: 2-3 erős csapat van most, bayernt se fogom dícsérni , de ők nyilván esélyesek.. jó sorsolással egy atma, bayern, city, pool, Real ötös simán játszhatja az elődöntőt.. (értitek.. ebből az 5ből ha nem ejtik ki korábban egymást, gyak. bármelyik odaérhet az elődöntő-döntőbe)
meg Kubo: ja, passzoljuk el Odrit megint, tényleg csak kerettag jelenleg.. látszik Lukács ha "tűzben" van, 1-2 meccsen be tud ugrani.. Dani, Lukács, Kubo, Rodry lehet elég lenne idénre (megmég 20-25 percekre Ase) jobbra. Emery se nem hülye, se nem jófej, ha megvan a csapatában az embere, minek készítse nekünk el Kubot.. ilyen érveléssel tényleg lehet jöhetne.. mind1, hogy ott ugrik be meccsenként, vagy itt.. találna 1-2 gólt nekünk lehet.. az biztos hogy jó kis játékos lesz.. lehet nem worldclass, de lehet érdemes lenne visszahozni..