Rodrygo Goes - 11
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Rodrygo Goes - 25
Az egy dolog hogy úgy néz ki mint egy Salgótarjáni Kis Grofo hasonmásverseny vigaszágasa, de úgy is focizik.
Nem illik.
- Pad'em
Eljár biztos Hazarddal hambizni. Csak ő néha edzésre is lemegy
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Mit akartok, még növésben van.Babinho írta:Mire gondolsz?Fenoo írta: Ezt a gyereket elkezdtük szteroidozni vagy mi?
https://ibb.co/cChXdVf
Reggelente egy extra joghurt és egy banán és már ki van pöccintve.
Én azt néztem h milyen kis puffancs feje lett.Fenoo írta:Ezt a gyereket elkezdtük szteroidozni vagy mi?
-
Ezt a gyereket elkezdtük szteroidozni vagy mi?
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
soha nem fog ott jatszani. hazard, vinisziusze előtte van. nyáron meg jön donatello és blokkolja a baloldalt 8 évre.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Én addig nem vonok mérleget felette, amíg nem játszik rendszeresen a bal oldalon, ahol van a helye.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- ateeemadrid
Dehogyis, full semmi a srác, volt egy jó BL meccse és annyi.kiserik írta: Bennem van a hiba, hogy én továbbra sem látok benne csak egy Asensio klónt, aki kicsit bátrabb, de fizikailag gyengébb? Ma is gyakorlatilag annyit lehet elmondani, hogy ott volt a pályán.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
Bennem van a hiba, hogy én továbbra sem látok benne csak egy Asensio klónt, aki kicsit bátrabb, de fizikailag gyengébb? Ma is gyakorlatilag annyit lehet elmondani, hogy ott volt a pályán.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
atyaég, milyen felüdülés volt asensiohoz képest.
folytassa uram
folytassa uram
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Sokáig volt egyben a keret.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
most már duplán jó lenne ha a dagi belga nem sérülne le 3 meccs után...
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Remélem Márciusra felépül
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
április vége előtt én se számítok rá...
kell egy szélső a télen. akár Kubo is opció lehetne.
kell egy szélső a télen. akár Kubo is opció lehetne.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Tehat fel ev minimum.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ez sosem jon jokor, de neki foleg rosszkor jott. Megindult egy jo uton, kivancsi leszek mit kepunk erre
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Egy dolog, hogy rendbe jön, de a sérülés helyén az izom kötőszövettel reparálódik. Ugyanott később érzékenyebb, sérülékenyebb lehet a későbbiekben. Plusz fejben is benne marad az emberben az a rohadt szar emlék, amikor futás közben elszakad. Nagyjából olyan, jellegzetes érzés, mintha a combban hátul a két végén megfognának egy darab húst, aztán hirtelen ketté tépnék. Hirtelen fájdalom, aztán jellegzetes égető zsibbadás féle. Felépülés után egy darabig nem fog merni teljes sebességgel sprintelni a srác, mert általában ilyenkor szakad, és az emlék félig tudat alatt előjön, és igy nem lehet teljesen a labdával foglalkozni. Nálam legalábbis így volt, úgyhogy együtt érzek és mielőbbi jobbulást a srácnak. A szakadás súlyosságától függően tavasz eleje vagy vége. Addig lelátó maximum.
Szimpatikus, képzett, ígéretes játékosnak tartom, (nem úgy, mint a másik brazilt,) végre kezdte magát bejátszani a csapatba és hasznos taggá válni, erre jön ez a szar. Sok volt a meccs mostanában, sajnos borítékolhatóak az izomsérülések.
Szimpatikus, képzett, ígéretes játékosnak tartom, (nem úgy, mint a másik brazilt,) végre kezdte magát bejátszani a csapatba és hasznos taggá válni, erre jön ez a szar. Sok volt a meccs mostanában, sajnos borítékolhatóak az izomsérülések.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Kera
- Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
Öröm az ürömben. Sokkal jobb, mint egy szalagszakadás. Nagyon tud fájni, ilyesztő is elsőre a dolog, látszott is szegény gyereken. Szerencsére az izom viszonylag gyorsan regenerálódik. Reméljük nem szakadt szanaszét és csak 1-2 hónapról van szó.