Premier League
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
néztem 1-2 wolves meccset, de azon túl h futnak, nem tűnt fel más.. sztem csak egy csapat, semmi xtra.. (max annyi más bennük mint másokban, h sokan vannak a főnök nációjából)
Arsenalbol meg csak akkor kéne vki, ha ott játszana Bappééé
Arsenalbol meg csak akkor kéne vki, ha ott játszana Bappééé
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Mi igen. Ez a hobbija a vezetőségnek, Isco folytathatná a sort.ziro4vr írta: Senkit nem hoznék onnan, vagy ti a mocskos, bűzös kukából is lazán kiszeditek a szomszéd milf barna csíkos bugyiját?
Ebben a Pedro Netoban van kraft. Tökéletesen pótolja Jotát. Házon belül simán megoldották.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Neked fáj u-t írni? Vagy akkor írjál szpörszt, hogy még inkább autentikus legyel._Bushido_ írta: Ezt a mait a Spörs sajnos megint nagyon elcseszte
Kezdükben volt a meccs, a Wolves támadgatott, támadgatott, de semmi extra nem volt bennük. közeledett a vége, egy figyelmi megingás (Davinson Sanchezben mindig ott a rizikó, de gondolom pihentetés miatt muszáj rotálni) és ott a baj és ez már a nagyon sokadik sajnos... Míg a csúcsChelsea, Inter, utánaChelseaben megvolt a gyilkos ösztön, rengeteg minőségi, rutinos róka játékos, addig itt csak a Kane-Son duótól lehet várni a csodát - úgy tűnik. Ma viszont Ndombele nagyot játszott - kár, hogy rengeteget faragták, elfáradt. ha végig (tovább) bírta volna, talán meglehetett volna az a 2.gól. de nem érdemeltek győzelmet sajnos, még ha örültem volna is neki. köv meccs a fulham ellen MUSZÁJ hozni!
Viszont ezt a Wolves keretet jól összerakta Nuno. Rengeteg játszó játékos, csurig portugálokkal, fiatalokkal. tapasztalt-fiatal jó egyveleg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Ezt a mait a Spörs sajnos megint nagyon elcseszte
Kezdükben volt a meccs, a Wolves támadgatott, támadgatott, de semmi extra nem volt bennük. közeledett a vége, egy figyelmi megingás (Davinson Sanchezben mindig ott a rizikó, de gondolom pihentetés miatt muszáj rotálni) és ott a baj és ez már a nagyon sokadik sajnos... Míg a csúcsChelsea, Inter, utánaChelseaben megvolt a gyilkos ösztön, rengeteg minőségi, rutinos róka játékos, addig itt csak a Kane-Son duótól lehet várni a csodát - úgy tűnik. Ma viszont Ndombele nagyot játszott - kár, hogy rengeteget faragták, elfáradt. ha végig (tovább) bírta volna, talán meglehetett volna az a 2.gól. de nem érdemeltek győzelmet sajnos, még ha örültem volna is neki. köv meccs a fulham ellen MUSZÁJ hozni!
Viszont ezt a Wolves keretet jól összerakta Nuno. Rengeteg játszó játékos, csurig portugálokkal, fiatalokkal. tapasztalt-fiatal jó egyveleg.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Senkit nem hoznék onnan, vagy ti a mocskos, bűzös kukából is lazán kiszeditek a szomszéd milf barna csíkos bugyiját?
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Isco + Ase egy Aubáért. És mindenki boldog.Csabi írta:héhé. iscoval szépen. nagyot dobhatna rajtatok.alexoxladjackoxi írta: Hát én már elengedtem Artetát...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
héhé. iscoval szépen. nagyot dobhatna rajtatok.alexoxladjackoxi írta: Hát én már elengedtem Artetát...
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Apróért én még most is bepróbálnám egy 1+1 -re.Pipita írta:Éveken keresztül nyújtott remek teljesítményt és közben szinte könyörgött hogy hozzánk jöhessen.KAG írta: Aube amúgy nem akar télen lelépni?
Megmenthetnénk...
Annyira adná magát ha most hoznánk el, ebben a formájában.
Hátha hozna valamit... jelenlegi szélsőknél és a 2. számú csatáraiknál rosszabb csak nem lenne.
ZIDANE
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Hát én már elengedtem Artetát, de azért most megint jön pár olyan meccs, ahol lehet pontokat gyűjtögetni, szóval szerintem ez az utolsó szalmaszál, a tegnapi győzelem már nagyon kellett, hátha ez elindít valamit. Télen meg szerintem jönni fog legalább egy Buendía vagy Brandt. Nagy szükség lenne valami kreatív emberre, talán javulna a játék képe, és a többiek játéka is. Egyébként maga a keret egyénekre lebontva nem lenne olyan rossz, de összetételét tekintve kritikán aluli. Most kéri be az árát, hogy évek óta koncepció nélkül igazolgattak az elődök. Nem azt nézték kire van szükség, hanem ki elérhető. És sajnos van egy korosodó, bomlasztó mag a csapatban, akik teljesen motiválatlanok, és csak a pénzt szipolyozzák ki a bukszából. Willian, David Luiz, a balkán vonulat, Kolasinaccal, Mustafival, Xhakával, Sokratissal. Özil heti 350-ért keret közelében nincs... Pepe egy kibaxott nagy lufi volt, de Auba is leeresztett hirtelen miután aláírta ő is a csúcsgázsis szerződést. Érdekes tegnap fenn volt Saka, Martinelli és Smith-Rowe, és lehetett látni, hogy nekik nem büdös felvenni a mezt, és nem csak a pénzért alibiznek. Ez a Saka Martinelli páros szerintem több, mint ígéretes. De Tierney és Gabriel is lehet a jövő Arsenaljanak alapköve. Thomast is megvettük 50 milláért, és folyton sérült szerencsétlen, pedig hatalmas erőssége lehetne a csapatnak. Lényeg a lényeg, posztra kell igazolni, és nem ilyen kiégett alakokat, mint pl. Isco tőletek, mert már őt is irkálták, meg Edu ügynök haverjainak kuncsatfjait, mint Luiz, Cedric stb. , hanem fiatal játékosokat, akikre lehet építeni, és nem maradnak a rajtunk a későbbiekben sem, hanem még simán értékesíthetőek lesznek, ha nem válnának be annyira, vagy akár majd eladjuk egy 100-asért ha robbanna az adott illető. Ebbe az irányba kell menni, motivált fiatalok kellenek, sajnos vagy nem sajnos egyelőre Artetával, de ha a januári esetleges átigazolások után sem lesz érdemi előrelépés, akkor már tényleg nem lesz mire várni a felállításával kapcsolatban.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Éveken keresztül nyújtott remek teljesítményt és közben szinte könyörgött hogy hozzánk jöhessen.KAG írta: Aube amúgy nem akar télen lelépni?
Megmenthetnénk...
Annyira adná magát ha most hoznánk el, ebben a formájában.
Jaja, egy Everont féle teljesítményt bőven hozniuk kéne.ateeemadrid írta: Igen biztos a 15. hely a realitás ezzel a kerettel. Hagyjuk már, Arteta 1 balfasz, felesleges szépíteni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ateeemadrid
Igen biztos a 15. hely a realitás ezzel a kerettel. Hagyjuk már, Arteta 1 balfasz, felesleges szépíteni.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Szerintem meg pontosan ennyire gyenge. Aubameyangon es Parteyn kivul nehez talalni 3 jatekost, akivel a top 4 erosodne. Arteta is konok, ragaszkodik a sajat elkepzeleseihez, meg akkor is, amikor szembeotlo, hogy egy kozepcsapat kerete all rendelkezesere.RealMadridFanatic írta:Mert ennyire nem gyenge az Arsenal kerete.
En az Arsenal vezetoseg helyeben megprobalnek idot adni Artetanak, hogy megprobalja a sajat csapatat felepiteni, mert egyelore foleg orokolt emberekkel kell beernie, akik tokre alkalmatlanok ahhoz, amit o jatszatni probal. Miota rajottek az ellenfelek, hogy csak Aubameyang futtatasabol tudnak veszelyt kelteni, azota haldoklik a jatekuk.
- RealMadridFanatic
Mert ennyire nem gyenge az Arsenal kerete. Az, hogy nem a bajnoki cimert megy ertheto, de borzaszto gyengek. Guardiola alatt ennel tobb jonne ki szerintem, pedig egy igazi tutista, egysiku pojacanak tartom alapesetben Ot is.Remy írta:Miért butított verzió?RealMadridFanatic írta: Amugy Arteta vajon tenyleg ilyen, vagy annyira nincs szemelyisege, hogy egy ez egyben lemajmolta Guardiolat? A gesztusok, nyilatkozatok, felfogas ugyanaz, csak butitott verzio.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Miért butított verzió?RealMadridFanatic írta: Amugy Arteta vajon tenyleg ilyen, vagy annyira nincs szemelyisege, hogy egy ez egyben lemajmolta Guardiolat? A gesztusok, nyilatkozatok, felfogas ugyanaz, csak butitott verzio.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- RealMadridFanatic
Amugy Arteta vajon tenyleg ilyen, vagy annyira nincs szemelyisege, hogy egy ez egyben lemajmolta Guardiolat? A gesztusok, nyilatkozatok, felfogas ugyanaz, csak butitott verzio.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
nekem a legszebb ajándék, h Laka, Csaka és Saka lőtték
ide sajnos nem illik be Isco
ide sajnos nem illik be Isco
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Arteta hálás neked, most kap egy meccset ahol nem röhögjük kiRemy írta: Megraktam a Chelseat.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa