OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Pipita » 2020. december 28., hétfő 11:58

interakció az bármi, komment, like, szív stb..
Jézusom, hát úgy én is összehoznék 20ezret, a fele pénzből is. Szerintem írok is nekik. Hátha a másik felét meg eltehetem zsebbe' :mrgreen:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. december 28., hétfő 11:39

Na csak valaki a cikkel is foglalkozik. :mrgreen: interakció az bármi, komment, like, szív stb.. igazából ennyit akartam ezzel, hogy ezek ketten a világ pénzéből érik el tizedét, amit nagymesterünk organikusan.

Amúgy a szájer ügy és hasonló számít azért, nem annál a kb 40%nál aki biztos narancs vagy annál a hasonló aránynál aki biztos ellenzéki, hanem a maradéknál. Rajtuk fog múlni, ott számít mennyi fos derül ki még a jobb oldalról vagy ki lesz az ellenzéki miniszterelnök jelölt. Egy klárika esetében bőven találna kapaszkodót az ellenoldal, és máris szerzik a plusz szavazókat.
Nem illik.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2020. december 28., hétfő 11:38

Teljesen mindegy, hogy mi tortenik 2022-ben, a tarsadalom nincs keszen egy rendszervaltasra, ezert 2026-ban vissza fog terni a nepvezer egy ujabb fulkeforradalommal.
Egyedul egy 2008-hoz hasonlo gazdasagi godor tudna megborotani a palyat, ami talan el is fog jonni, latva a lakossag eladosodasi mutatoit es a virus kovetkezmenyeit.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2020. december 28., hétfő 11:32

csababarca írta: A Szájer-Borkai-kaleta trió ügye ha választások előtti hetekben egyszerre robban ki se jelentene sokat.
Szerintem ez így nem igaz, a Borkai ügy azért eléggé megborította az önkormányzati terveket. Nagyon sjanálom hogy nem egy évvel később jött a Szájer ügy, hát nyilvánvalóan látszik minden mérési adatból hogy mennyit jelentett ez. Csak van másfél évük visszajönni belőle, vissza is fognak.

De nem is ez a lényeg, hanem maz, hogy milyen szocmédia menedzsere van klárikának hogy 4 millió forintból sikerült elérnie 26 ezres interakciót? Ez hozzászólásokat jelent? Azért ez elég gyenge teljesítmény.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. december 28., hétfő 10:05

revolver írta:
összehozzák az összefogást és odaállítják klárikát előre.
ha bármelyik gyurcsány helyet kap a kormányban (ha nyernek), az garancia lenne egy újabb fidesz 2/3-adra 2026-ban. végülis 2026-ig szinte az összes fontos pozición ott ül egy fideszes, mnb, ügyészség, alkotmánybírák, médiafelügyelet, gvh, az összes tv-t bebetonozták 2/3addal - 4 évig gáncsolják az új kormányt, és utána visszaveszik amit akarnak. nem hiába írják egyre több helyen, hogy ov nem tartaná katasztrofálisnak, ha kikapnak. odaadnak egy 85%-os adósságot, 10%-os hiányt (szigorúan a járványkezelésre fogva), aztán indulhat a médiahenger. meg egy kis fideszes belharc is érdekes lenne, lázár féle belső ellenzék is berobbanna. :D
OV-t nagyon is érzékenyen érintené a vereség, még ha szinte borítékolhatóan vissza is kapná a szeretett hatalmát. De egy hatalommániás ember, aki szereti is bizonygatni, reprezentálni a hatalmát, még a legjelentéktelenebb ügyekben is. Vereséggel hatalma meg maradna, az általad leírtak miatt, de nehezebben tudná kiélni hivalkodó személyiségét, hogy itt ő a király.

Mindez mellékes, mert 2022-ben sem fog az ellenzék nyerni, és ezen nem változtat, hogy kit raknak oda miniszterelnök jelöltnek.
Esély arra van, hogy esetleg a kétharmadot megakadályozzák. Ilyen ellenszélben, folyamatos össztűz alatt már ez is nagy eredmény lenne.
Aztán majd egyszer lebontani a NERt OV kiválása után majd beletelik a magyar politikának 5-15 évbe legalább.

Lehet itt szajkózni, hogy Szájer ügy, meg Deutsch, meg Borkai, Kaleta, de ez jelentéktelen a fideszesek szemében (mint ahogy az ellenzék szemében is jelentéktelen lenne fordított esetben, csak a képmutatás mértéke ugye egészen más), valószínűleg ezen hírek a szavazóik 80-90%-ához el sem jut, vagy ha igen, valamilyen nagyon módosított, kicsavart formában.
A Szájer-Borkai-kaleta trió ügye ha választások előtti hetekben egyszerre robban ki se jelentene sokat.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2020. december 28., hétfő 9:48

összehozzák az összefogást és odaállítják klárikát előre.
ha bármelyik gyurcsány helyet kap a kormányban (ha nyernek), az garancia lenne egy újabb fidesz 2/3-adra 2026-ban. végülis 2026-ig szinte az összes fontos pozición ott ül egy fideszes, mnb, ügyészség, alkotmánybírák, médiafelügyelet, gvh, az összes tv-t bebetonozták 2/3addal - 4 évig gáncsolják az új kormányt, és utána visszaveszik amit akarnak. nem hiába írják egyre több helyen, hogy ov nem tartaná katasztrofálisnak, ha kikapnak. odaadnak egy 85%-os adósságot, 10%-os hiányt (szigorúan a járványkezelésre fogva), aztán indulhat a médiahenger. meg egy kis fideszes belharc is érdekes lenne, lázár féle belső ellenzék is berobbanna. :D

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2020. december 27., vasárnap 23:44

BlancoMark írta: Esetleg nekem is tudna valaki meghívót küldeni? Egyszer nem léptem be X ideig és azon kaptam magam hogy törölték a profilom sok-sok év tagság és seedelés után. :roll:
szerintem azt vissza tudod kapni. írj nekik, aztán hátha visszaadják. havaromnak is volt ilyen.
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 27., vasárnap 23:39

BlancoMark írta: Esetleg nekem is tudna valaki meghívót küldeni? Egyszer nem léptem be X ideig és azon kaptam magam hogy törölték a profilom sok-sok év tagság és seedelés után. :roll:
Írj uzit. Elvileg tudok küldeni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. december 27., vasárnap 23:27

Esetleg nekem is tudna valaki meghívót küldeni? Egyszer nem léptem be X ideig és azon kaptam magam hogy törölték a profilom sok-sok év tagság és seedelés után. :roll:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. december 27., vasárnap 23:26

Hú öcsém az mekkora girl power kampány lenne, brüsszelestül, bájdenestül.. :lol:

Csak éppen akkora céltábla lenne, amit még a 2 bites narancs propaganda henger is lazán bedarálna..de mondom ennyire nem lehetnek hülyék, hogy összehozzák az összefogást és odaállítják klárikát előre. :lol:
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 27., vasárnap 23:24

ferni írta:
kecsu10 írta: Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy nincs e véletlenül valakinek fölös nCore meghívója? Nagyon megköszönném :)
Kell hozzá prémium tagság, hogy tudj meghívni jelenleg vagy valami baszó nCoreosnak kell lenni, hogy Elite rangod legyen :mrgreen:
Pontom lenne elég, most csak 2000 pont, csak prémium sem vagyok, meg nem vagyok nagyon aktív az oldalon.
100 pont.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2020. december 27., vasárnap 23:23

ziro4vr írta: Hát én azt gondolom szerény ismereteimmel, hogy akkor van eszük ha Márki-Zayt küldik csatába és a Dobrev klánt minél messzebb tartják..de a narancs gépezet tolja majd a szokásos shitshowt, csakhát az ilyen szájer bácsikkal azért nehéz. :lol:
Pedig Underwood kisasszony lesz a befuto. Hat az lesz az a nap hogy en is elrohanok a fideszre szavazni.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. december 27., vasárnap 23:21

Hát én azt gondolom szerény ismereteimmel, hogy akkor van eszük ha Márki-Zayt küldik csatába és a Dobrev klánt minél messzebb tartják..de a narancs gépezet tolja majd a szokásos shitshowt, csakhát az ilyen szájer bácsikkal azért nehéz. :lol:
Nem illik.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. december 27., vasárnap 23:12

ziro4vr írta: emélem ezek ketten nagyon csendben maradnak 2021-2022ben, és gyurcsókné fel sem merül mint..
pedig ha lesz a DK-nak miniszterelnök jelöltje, az Klárika lesz. :D

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2020. december 27., vasárnap 23:10

ziro4vr írta: Bocs a témáért, de mint szakmabeli, sírok ezen:

https://telex.hu/belfold/2020/12/27/orb ... -eredmenye

Gyurcsány és főleg a felesége..sírok. :lol: Remélem ezek ketten nagyon csendben maradnak 2021-2022ben, és gyurcsókné fel sem merül mint..
Gyurcsánynak kiemelt szobra lesz a NER legjelentősebb alakjainak panteonjában.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. december 27., vasárnap 22:25

Bocs a témáért, de mint szakmabeli, sírok ezen:

https://telex.hu/belfold/2020/12/27/orb ... -eredmenye

Gyurcsány és főleg a felesége..sírok. :lol: Remélem ezek ketten nagyon csendben maradnak 2021-2022ben, és gyurcsókné fel sem merül mint..
Nem illik.

kecsu10
Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2020. december 27., vasárnap 11:38

mila írta:
Egy olyan kérdésem lenne, hogy nincs e véletlenül valakinek fölös nCore meghívója? Nagyon megköszönném :)
írd meg az email-ed privátban ha még kell, és küldök egyet :)
Hálásan köszönöm! Írok! :)

mila
Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
Kedvenc csapatod: rmcf

HozzászólásSzerző: mila » 2020. december 27., vasárnap 11:10

írd meg az email-ed privátban ha még kell, és küldök egyet :)
92:48

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2020. december 27., vasárnap 9:40

Kell hozzá prémium tagság, hogy tudj meghívni jelenleg vagy valami baszó nCoreosnak kell lenni, hogy Elite rangod legyen :mrgreen:
Pontom lenne elég, most csak 2000 pont, csak prémium sem vagyok, meg nem vagyok nagyon aktív az oldalon.

kecsu10
Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2020. december 27., vasárnap 8:55

Sziasztok!

Vissza: