Hross í oss / Emberek és lovak
Hát nem ez lesz a kedvenc filmem az biztos
Lassan 1 hónapja megnéztem, már bánom hogy ennyit vártam az írással.
Az elején még bizakodtam, de ez gyors elmúlt. Lehet rossz pillanatomban néztem, de egy értelmetlen fasságnak tűnt az egész. Viszont olvasva Petr írását, kicsit azért "megszépült" az emléke, de még így is elég gyengusz volt számomra. A történetvezetés engem se zavart, csak valahogy nem állt össze.
Végén ugye kiírták hogy egyetlen lónak sem esett baja..hát remélem. Néha felkúrt ahogy bántak velük, pl mikor úsznia kellett csórinak a palival a hátán.
Amúgy se vagyok egy nagy filmkritikus, de erről végkép nem tudok mit írni
Köszönöm az ajánlást!
4/10
Le salaire de la peur
Eléggé hadilábon állok az ilyen régi klasszikusokkal, valahogy nem vesz rá a lélek hogy ilyeneket nézzek. Pedig ha nézek, akkor általában pozitív csalódás ér, ahogy itt is.
Az eleje nagyon el lett nyújtva, untam is egy kicsit. De a történet a karakterek elviszik a filmet. Színészek is jók voltak, bár elég fura egy mai filmhez hasonlítva.
Sajnos magyarul néztem mert a francia hangsáv valami borzasztó volt, de egész jó volt a szinkron.
A vezetős részeket amúgy hogy vették fel? Nekem ilyen "zöldhátteresnek" tűnt, nyilván nem az volt hanem valamilyen másik trükk
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Meg a végén mikor majdnem megfullad az olajban a koma, az kemény ha igaziból bevállalta
Jó ajánlás volt ez is, köszi.
6,5/10