Az első kettőt megirtak. Walker és Jesus volt.Csabi írta: a szitinél ugye kirobbant a covidhelyzet. eddig 2 játékos volt fertőzött, de most elvileg még több van és ezért elmaradt a tegnapi everton elleni meccs. az érdekes csupán annyi, hogy hét lakat alatt őrzik, hogy kik és hányan fertőződtek meg.
az everton is közleményben tudatta, hogy a PL-t kérni fogja, hogy hozzák nyilvánosságra a részleteket. nem tudom milyen szabályok vannak ebben az esetben, de gyanús hogy megint megy a susmus, hogy a citynek jó legyen.
Premier League
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
a szitinél ugye kirobbant a covidhelyzet. eddig 2 játékos volt fertőzött, de most elvileg még több van és ezért elmaradt a tegnapi everton elleni meccs. az érdekes csupán annyi, hogy hét lakat alatt őrzik, hogy kik és hányan fertőződtek meg.
az everton is közleményben tudatta, hogy a PL-t kérni fogja, hogy hozzák nyilvánosságra a részleteket. nem tudom milyen szabályok vannak ebben az esetben, de gyanús hogy megint megy a susmus, hogy a citynek jó legyen.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tuchel neve felmerült a Chelsenél.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ziyechel azért elég szépen muzsikált ez a Chelsea. Amint visszajön, várható, hogy formába fog lendülni a csapat. Werner egyszerűen el kell kapja a PL fonalatat és az az szezononkénti 15-20 gól jönni fog neki. Havertzről nem tudom mit mondjak. Ha van Ziyech, akkor nem marad területe, ha nincs akkor meg annyira vissza kell járjon labdákért, hogy nem ér utána fel a támadásokkal. Neki még hagynék időt a megitélésre.alexoxladjackoxi írta: Azért ezen jót mosolygok, hogy a Chelseasek, hogy fanyalogtak Giroud-ra, meg ott vannak a nagy csilli-villi sztárigazolások, de mégis megkockáztatom, hogy a karantén utáni újraindítás óta messze Giroud a leghatékonyabb emberük, gyakorlatilag mindig betalál, amikor kezd, de csereként is nagyon erős, és nem kotort gólokat lő, ma pl. sarokkal tette le a szélre,majd érkezett egy csukafejessel. Mezőnyben is hasznos, szerintem nagyon alulértékelt, és ez a Chelseaben is kijött. Persze azt adom, hogy ideális esetben ő cserecsatár. Nem nagyon ülnek a németek, még Ziyech volt a legjobb nyári szerzeményük, amíg le nem sérült. Werner helyzetkihasználása kritikán aluli, Havertz pedig csak lézeng a pályán. Nem tudom, hogy azért-e mert nem fekszik neki Lampard rendszere, vagy csak mert szimplán nem való a PL-be, de ez eddig 80 milláért egy vicc. Csak összehasonlításképp, nézzétek meg pl. Grealish mit focizik.
Grealish pedig jelenleg a PL legjobb játékosa. Bárki is vigye el, nagy fogás lesz.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Azért ezen jót mosolygok, hogy a Chelseasek, hogy fanyalogtak Giroud-ra, meg ott vannak a nagy csilli-villi sztárigazolások, de mégis megkockáztatom, hogy a karantén utáni újraindítás óta messze Giroud a leghatékonyabb emberük, gyakorlatilag mindig betalál, amikor kezd, de csereként is nagyon erős, és nem kotort gólokat lő, ma pl. sarokkal tette le a szélre,majd érkezett egy csukafejessel. Mezőnyben is hasznos, szerintem nagyon alulértékelt, és ez a Chelseaben is kijött. Persze azt adom, hogy ideális esetben ő cserecsatár. Nem nagyon ülnek a németek, még Ziyech volt a legjobb nyári szerzeményük, amíg le nem sérült. Werner helyzetkihasználása kritikán aluli, Havertz pedig csak lézeng a pályán. Nem tudom, hogy azért-e mert nem fekszik neki Lampard rendszere, vagy csak mert szimplán nem való a PL-be, de ez eddig 80 milláért egy vicc. Csak összehasonlításképp, nézzétek meg pl. Grealish mit focizik.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Xavi.Realista24 írta:Pep?ziro4vr írta: A portugál utánpótlás egyértelműen megindult felfelé, had ne mondjam ki által inspirálva.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
https://www.birminghammail.co.uk/sport/ ... w-12878085'shutterisland írta: amugy mar nem kell sipcsontvedo ?
ez a grealish is kb bokaig ero zokniban tolja.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
'shutterisland írta: amugy mar nem kell sipcsontvedo ?
Van rajta sipcsontvedo ettol fuggetlenul.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
amugy mar nem kell sipcsontvedo ?
- Csabi
- Kapcsolat:
mourinho at its best, kérem szépenSpurs had more shots on target inside the opening 60 seconds against Wolves than the rest of the match combined
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pep?ziro4vr írta: A portugál utánpótlás egyértelműen megindult felfelé, had ne mondjam ki által inspirálva.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A portugál utánpótlás egyértelműen megindult felfelé, had ne mondjam ki által inspirálva.
Nem illik.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
néztem 1-2 wolves meccset, de azon túl h futnak, nem tűnt fel más.. sztem csak egy csapat, semmi xtra.. (max annyi más bennük mint másokban, h sokan vannak a főnök nációjából)
Arsenalbol meg csak akkor kéne vki, ha ott játszana Bappééé
Arsenalbol meg csak akkor kéne vki, ha ott játszana Bappééé
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Mi igen. Ez a hobbija a vezetőségnek, Isco folytathatná a sort.ziro4vr írta: Senkit nem hoznék onnan, vagy ti a mocskos, bűzös kukából is lazán kiszeditek a szomszéd milf barna csíkos bugyiját?
Ebben a Pedro Netoban van kraft. Tökéletesen pótolja Jotát. Házon belül simán megoldották.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Neked fáj u-t írni? Vagy akkor írjál szpörszt, hogy még inkább autentikus legyel._Bushido_ írta: Ezt a mait a Spörs sajnos megint nagyon elcseszte
Kezdükben volt a meccs, a Wolves támadgatott, támadgatott, de semmi extra nem volt bennük. közeledett a vége, egy figyelmi megingás (Davinson Sanchezben mindig ott a rizikó, de gondolom pihentetés miatt muszáj rotálni) és ott a baj és ez már a nagyon sokadik sajnos... Míg a csúcsChelsea, Inter, utánaChelseaben megvolt a gyilkos ösztön, rengeteg minőségi, rutinos róka játékos, addig itt csak a Kane-Son duótól lehet várni a csodát - úgy tűnik. Ma viszont Ndombele nagyot játszott - kár, hogy rengeteget faragták, elfáradt. ha végig (tovább) bírta volna, talán meglehetett volna az a 2.gól. de nem érdemeltek győzelmet sajnos, még ha örültem volna is neki. köv meccs a fulham ellen MUSZÁJ hozni!
Viszont ezt a Wolves keretet jól összerakta Nuno. Rengeteg játszó játékos, csurig portugálokkal, fiatalokkal. tapasztalt-fiatal jó egyveleg.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Ezt a mait a Spörs sajnos megint nagyon elcseszte
Kezdükben volt a meccs, a Wolves támadgatott, támadgatott, de semmi extra nem volt bennük. közeledett a vége, egy figyelmi megingás (Davinson Sanchezben mindig ott a rizikó, de gondolom pihentetés miatt muszáj rotálni) és ott a baj és ez már a nagyon sokadik sajnos... Míg a csúcsChelsea, Inter, utánaChelseaben megvolt a gyilkos ösztön, rengeteg minőségi, rutinos róka játékos, addig itt csak a Kane-Son duótól lehet várni a csodát - úgy tűnik. Ma viszont Ndombele nagyot játszott - kár, hogy rengeteget faragták, elfáradt. ha végig (tovább) bírta volna, talán meglehetett volna az a 2.gól. de nem érdemeltek győzelmet sajnos, még ha örültem volna is neki. köv meccs a fulham ellen MUSZÁJ hozni!
Viszont ezt a Wolves keretet jól összerakta Nuno. Rengeteg játszó játékos, csurig portugálokkal, fiatalokkal. tapasztalt-fiatal jó egyveleg.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Senkit nem hoznék onnan, vagy ti a mocskos, bűzös kukából is lazán kiszeditek a szomszéd milf barna csíkos bugyiját?
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Isco + Ase egy Aubáért. És mindenki boldog.Csabi írta:héhé. iscoval szépen. nagyot dobhatna rajtatok.alexoxladjackoxi írta: Hát én már elengedtem Artetát...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Csabi
- Kapcsolat:
héhé. iscoval szépen. nagyot dobhatna rajtatok.alexoxladjackoxi írta: Hát én már elengedtem Artetát...
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Apróért én még most is bepróbálnám egy 1+1 -re.Pipita írta:Éveken keresztül nyújtott remek teljesítményt és közben szinte könyörgött hogy hozzánk jöhessen.KAG írta: Aube amúgy nem akar télen lelépni?
Megmenthetnénk...
Annyira adná magát ha most hoznánk el, ebben a formájában.
Hátha hozna valamit... jelenlegi szélsőknél és a 2. számú csatáraiknál rosszabb csak nem lenne.
ZIDANE