Premier League
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
Edinson Cavani has been banned for three games and fined $136,000 for using a racially insensitive word on Instagram.
He’ll miss games against Aston Villa (PL), Man City (EFL Cup) and Watford (FA Cup).
Gratulálok...
He’ll miss games against Aston Villa (PL), Man City (EFL Cup) and Watford (FA Cup).
Gratulálok...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
halasztották is meccset.sebydani írta:BesztlííígJose Mourinho on Instagram: "Match at 6pm...We still don’t know if we play. Best league in the world.”
ez a mutáns korona még sok helyen bekavarhat.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
BesztlííígJose Mourinho on Instagram: "Match at 6pm...We still don’t know if we play. Best league in the world.”
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
nálam ua. mint Brahim -> tehetséges, ügyes kölök, de ha nem fog játszani csak pazarolja az idejét/képességeit. am. sokszor játszik középső középpályást (meg olyan Fede szerű jobbszélsőt). ügyes, nem rossz, egy kroos csere lehetne, de a real kezdő még magas neki.. (meg úgy is kroos játszana (nagyon helyesen))Sorrentino írta: Pár napja olvastam amúgy a Marca-n, hogy figyeljük Phil Foden-t a City-nél. 2024-ig szól a jelenlegi szerződése. Róla tudunk amúgy vmit? Vagy csak megártott a bejgli a spanyol újságíróknak?
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Keane egy agresszív bunkó volt, aki félreértelmezte a vezér szerepet. Nem adnék a szavára, viszont abban egyet tudok érteni, hogy jelenleg nem halnak meg a pályán a játékosok, még derbik alatt sem. Lehet küzdeni és harcolni a 3 pontért úgy is, hogy nem rúgod agyon a másikat szándékosan.Tjacks írta:Messze vannak ők attól, főleg mentalitásban.ziro4vr írta: Hány éves vagy? A fergie time mond neked valamit?
Roy Keane múltkor megmondta a tutit, ezek még a manchesteri/liverpooli derbin is puszi/pacsizkodnak, régen meg kettétörték egymást
- Sorrentino
Pár napja olvastam amúgy a Marca-n, hogy figyeljük Phil Foden-t a City-nél. 2024-ig szól a jelenlegi szerződése. Róla tudunk amúgy vmit? Vagy csak megártott a bejgli a spanyol újságíróknak?
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Messze vannak ők attól, főleg mentalitásban.ziro4vr írta: Hány éves vagy? A fergie time mond neked valamit?
Roy Keane múltkor megmondta a tutit, ezek még a manchesteri/liverpooli derbin is puszi/pacsizkodnak, régen meg kettétörték egymást
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
De keci, azt hittem az már a múlt.ziro4vr írta: Hány éves vagy? A fergie time mond neked valamit?
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Nem kéne nekem szerintem United meccseket nézni. Árt az egészségemnek. Most is persze, hogy bemákolták a 100. percben egy flipper góllal. Hány meccset nyertek idén hosszabbításban? Ráadásul volt, hogy az ellenfél 5 kapufát lőtt.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
a szezon elején csak kis mértékbenKerlon írta: Allandoan a fiatalokat tolja...
pl a Chelsea-ből kirakott nyugdíjas brazilokra, D Luiz és Willian-re épített, akik már a múlt
Allandoan a fiatalokat tolja...Jim írta:betett a kezdőbe pár fiatalt/saját neveléstsebydani írta: Arteta knows
jobban küzdenek, mint a "nagy nevek"
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
betett a kezdőbe pár fiatalt/saját neveléstsebydani írta: Arteta knows
jobban küzdenek, mint a "nagy nevek"
- sebydani
Arteta knows
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
tipik fifa player.
ez a sheffield meg negativ rekordokra tor, ha igy marad akkor 16 meccset kovetoen 2 pontot sikerul bezsebelni a 48 megszerezhetobol.
ez a sheffield meg negativ rekordokra tor, ha igy marad akkor 16 meccset kovetoen 2 pontot sikerul bezsebelni a 48 megszerezhetobol.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hányan megvettek volna innen issebydani írta:Hát igen, ez a babaolajozás csak a futásban segítettAdama Traore has now gone an entire year without scoring a Premier League goal
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
Hát igen, ez a babaolajozás csak a futásban segítettAdama Traore has now gone an entire year without scoring a Premier League goal
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Grealish tenyleg nagyon jo. Sajnaltam is, hogy nyaron nem kerult a Unitedhez, dehat az a 80 millio fontos ar amit kertek erte, most nem fert bele a budzsebe. Ezert az egy dologert lett volna jo, ha a Villa kiesik(amugy orulok, h a PL-be vannak), mert akkor felaron meg lehetett volna szerezni.
Rashforddal, Brunoval es akar Martiallal is nagyon jo rotacios lehetosegeket nyitna meg.
Rashforddal, Brunoval es akar Martiallal is nagyon jo rotacios lehetosegeket nyitna meg.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Lampard továbbra sem egy jó edző szerintem.Realista24 írta: Tuchel neve felmerült a Chelsenél.
A két német is felsült egyelőre, de még azért ne írjuk le őket.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát persze, mikor robbant ki? A szezon legsűrűbb időszakában.Csabi írta: de gyanús hogy megint megy a susmus, hogy a citynek jó legyen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots