Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Sierra

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. december 30., szerda 20:39

chronic írta: Durva,amúgy,hogy mit szív a barca és mi is 100 millás igazolásokkal, ilyen vagy olyan okból.

Igazi lúzerkedés amit művel a két nagy spanyol, de hát ilyen is kell. Nagy lovon ültünk mi is,meg ők is, valahol jogosak ezek a dolgok.
Az biztos, mindkét csapat elszámolta magát nem gyengén. De a Barca sokkal durvábban. Vették itt a 150 milliós játékosokat sorban, de túl sok haszna egyiknek sem volt. Évek óta a Messi faktor ami életben tartja őket. Bár a BL-ben már ő sem, inkább csak a hazai porondon. Nekünk ez már a 3. szezon Cristiano nélkül, és nélküle lehoztunk egy bajnoki címet. És idén is jobbak vagyunk náluk eddig (a bajnokságban), sőt gólok tekintetében is majdnem azonos a két csapat, csak hát ott még mindig ott van Messi. Szóval nekik sokkal nehezebb lesz a Messi utáni korszak, mint nálunk a Céronaldo utáni. Nekik még csak most jön a feketeleves, mi lassan kievickélünk belőle.

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2020. december 30., szerda 20:00

Realista24 írta:Coutinho off, terdmutet.
Durva,amúgy,hogy mit szív a barca és mi is 100 millás igazolásokkal, ilyen vagy olyan okból.

Igazi lúzerkedés amit művel a két nagy spanyol, de hát ilyen is kell. Nagy lovon ültünk mi is,meg ők is, valahol jogosak ezek a dolgok.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2020. december 30., szerda 19:28

nem néztem a tegnapi meccsüket, sikerült ott 25 perc alatt kiesnie 4 hónapra?...
sz@r ügy..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2020. december 30., szerda 19:25

Lehet, hogy mondták neki, hogy figyu, fizetni nem akarunk a Poolnak, jatszani nem fogsz, nyáron lelepsz, szoval rakjad rendbe magad. :D
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2020. december 30., szerda 19:24

ViktoR4 írta: Igy nem kell plusba még fizetni a poolnak nekik :mrgreen:
Ja idén, de így eladni se bírják. Így nem most, hanem jövőre fizetnek.

ViktoR4
Kedvenc játékosaid: Ramos

HozzászólásSzerző: ViktoR4 » 2020. december 30., szerda 19:23

Igy nem kell plusba még fizetni a poolnak nekik :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 30., szerda 19:19

Coutinho off, terdmutet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. december 30., szerda 18:34

davi10 írta:
Berti írta: Katalánéknál mikor fog betelni a pohár és eresztik meg a hollandot? :hmmm:
Nincs aki elküldje és nincs aki a helyére jönne :D

Én is jóval többet vártam, pláne az első 2 meccs után, de én hagynám szezon végéig dolgozni, semmi értelme nem lenne 1,5 év alatt 4 edzőt nyomatni.
Arról meg nem ő tehet, hogy a játékosok bénák, tegnap se Ő hagyta ki a tizit meg bénázott hátul. A meccsek nagyrésze ilyen idióta egyéni hibákon ment el.

Legyen meg a BL-hely, és szerezzenek rutint a fiatalok (Pedri, Araujo, Mingueza, Dest, Puig stb). Nekem igazából ezek voltak az elvárásaim a szezon előtt.
Esetleg menjünk még 1 kört a BL-ben és inkább az Atleti nyerje a bajnokságot, mint ti :mrgreen:
Fura ilyet olvasni, egy Barcastol. Legyen meg a BL hely.....
Jól lemaradtam, még mindig itt cseng a fülemben, a töménytelen sporttévés okádék, stb....

Telik az idő....fura, na !
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. december 30., szerda 18:16

Babinho írta: Januártól más lesz a helyzet, ritkul egy kicsit a naptár, vissza rázódik minden a normál beosztásra. Hogy ebből ki jonki jobban nem tudom, szerintem az atletico. Mi pont ilyenkor kezdünk el beleunni, sima meccseken bukunk. A blben sztem egyik spanyol se megy el az elődöntőig.

Jobb a kerete a matracnak. Megnyerik, ezt már Cholo fanatizmussal is végig viszi.
Meg a bajnoksag felenel sem jarunk, az elmaradt ket meccsuket meg meg kell nyerniuk, ergo ugy van nekunk ugyannyi pontunk hogy 2 meccs hatravan nekik extraba, ha nem lenne eleg suru a menetrend igy is. Ahogy elnezem a naptarjukat, fognak ok is izzadni. Jelenleg a matrac a legstabilabb, de rengeteget makkolnak, elobb utobb kidurrannak. Kerdes, hogy mi is, vagy tartani tudjuk a lepest veluk?
:goat:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 30., szerda 18:06

reeed_ati írta:
dzsi91 írta: Nem is értem miről beszéltek 6 még megnem szerzett pontal vezetenk úgy,hogy még van egy meccsük ellenünk.

Egy botlás tőlük és a seggükben vagyunk.
Ráadásul az egyik meccsük a sevilla ellen lesz, nem hiszem, hogy az olyan sima hazai lesz..
És van még 20+ meccs.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. december 30., szerda 17:41

dzsi91 írta: Nem is értem miről beszéltek 6 még megnem szerzett pontal vezetenk úgy,hogy még van egy meccsük ellenünk.

Ráadásul az egyik meccsük a sevilla ellen lesz, nem hiszem, hogy az olyan sima hazai lesz..

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. december 30., szerda 17:18

Nem is értem miről beszéltek 6 még megnem szerzett pontal vezetenk úgy,hogy még van egy meccsük ellenünk.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2020. december 30., szerda 14:54

Ahogy elneztem, azert matraceknal ha nem is kezdo szintu embereket tud becserelni Simeone, legalabb kikopik a beluket a palyan. Nalunk mi van? Ha szopas van: 70. percben jon Isco es Asensio. Ha nyeresre allunk? A 75. percben Isco es Asensio. :mrgreen:

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2020. december 30., szerda 14:46

Berti írta: Honnan jön ez az Atletis mély keret dolog?
Sarkítva minden posztra egy kezdő szintű emberük van.

Nekünk sokkal mélyebb a keretünk és simán benne van, hogy mi érünk oda a legvégén.

Katalánéknál mikor fog betelni a pohár és eresztik meg a hollandot? :hmmm:
igen, mélynek én sem mondanám, inkább olyan egységes közép.. nálam saul, kokéé meg felix aki külön,b mint a többi, a maradék 18 u.a. a zagy.. meg Oblak jó nyilván nagyon..
az meg simeone érdeme, h olyan taktikával-felfogással játszanak, h kis túlzással mind1 h savic vagy felipe, stb. lép pályára.. van 3-4 jó emberük meg a maradék.. (szerintem).
qman meg maradjon csak.. #jóvanazugy :D
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

davi10
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. december 30., szerda 14:43

Berti írta: Katalánéknál mikor fog betelni a pohár és eresztik meg a hollandot? :hmmm:
Nincs aki elküldje és nincs aki a helyére jönne :D

Én is jóval többet vártam, pláne az első 2 meccs után, de én hagynám szezon végéig dolgozni, semmi értelme nem lenne 1,5 év alatt 4 edzőt nyomatni.
Arról meg nem ő tehet, hogy a játékosok bénák, tegnap se Ő hagyta ki a tizit meg bénázott hátul. A meccsek nagyrésze ilyen idióta egyéni hibákon ment el.

Legyen meg a BL-hely, és szerezzenek rutint a fiatalok (Pedri, Araujo, Mingueza, Dest, Puig stb). Nekem igazából ezek voltak az elvárásaim a szezon előtt.
Esetleg menjünk még 1 kört a BL-ben és inkább az Atleti nyerje a bajnokságot, mint ti :mrgreen:

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2020. december 30., szerda 14:09

Honnan jön ez az Atletis mély keret dolog?
Sarkítva minden posztra egy kezdő szintű emberük van.

Nekünk sokkal mélyebb a keretünk és simán benne van, hogy mi érünk oda a legvégén.

Katalánéknál mikor fog betelni a pohár és eresztik meg a hollandot? :hmmm:

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. december 30., szerda 14:09

Januártól más lesz a helyzet, ritkul egy kicsit a naptár, vissza rázódik minden a normál beosztásra. Hogy ebből ki jonki jobban nem tudom, szerintem az atletico. Mi pont ilyenkor kezdünk el beleunni, sima meccseken bukunk. A blben sztem egyik spanyol se megy el az elődöntőig.

Jobb a kerete a matracnak. Megnyerik, ezt már Cholo fanatizmussal is végig viszi.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2020. december 30., szerda 13:49

Kerdes, meddig fognak menni a BL-ben, kupaban. En akkor latom magunkat eselyesnek a bajnoksagra, ha mindket sorozattol koran bucsuzunk, ez a keret a bajnoki darara is vekony, nemhogy harom fronton harcolni. Matraceknal melyebb sokkal, ha esetleg ok is koran kipottyannanak, jelenleg nem latom hogyan tudnank elozni oket. Durva hogy ez csak azon fog mulni, hogy par kiesojelolt ellen csak a mezt vittuk ki a palyara.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2020. december 30., szerda 11:32

Egyelőre az Atletico a legesélyesebb.
Vesztett pontok tekintetében 6 ponttal mennek, úgy h mi vertük őket. Ez igazából jelenleg 5 pont.
Mély a keretük, kiegyensúlyozottak.
Ők a favoritok. Bár eddig még a liga fele sem ment le, pláne nem nekik.
Mi furák vagyunk. Nem vagyunk kiegyensúlyozottak eddig.
Kis szar csapatok elvertek minket, a nagy rangadókat meg simán hoztuk.
A Tico az esélyes, de ez még változhat.
A Barca viszont nagyon úgy néz ki, hogy kiszállóban van.
Vesztett pontok, és egymás elleni tekintetében gyakorlatilag 14 pont a hátrányuk a matraccal szemben.
Az kurva sok, még ha csak 14-15 meccsre is vetítjük le.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 30., szerda 8:29

illgner írta: Most a madridi visszavágón dőlhet el a bajnoki cím. Ha ők otthon behúzzák, akkor alighanem megnyerik a bajnokságot, mert amúgy nagyon kiegyensúlyozottak, lényegében a kötelező meccseket mind behúzzák, és mivel elég erős a keretük, ebben nagy változás nem is várható. Ha iksz lesz, vagy Real-győzelem, akkor viszont sanszos, hogy ismét nálunk landol a bajnoki cím.
Mondjuk pont jól látszik, hogy hiába vertük meg őket, hat pont lehet az előnyük. Azaz kimondhatjuk, hogy a két meccsnek nincs akkora hatása a bajnoki címre, és a "kicsik" elleni forma dönt.

Az már más kérdés lenne/lett volna, ha a négy rangadóból (2xReal, 2xBarca) egyet sem hoznának, mi meg mindet.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: