Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 3., vasárnap 18:42

Goles en Liga:

Luis Suárez: 9
Braithwaite+Coutinho+Dembélé+Griezmann: 9
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

davi10
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: davi10 » 2021. január 2., szombat 11:34

Hát a franc tudja. Már a nagy esélyes Font is egy fokkal óvatosabban nyilatkozik.
Nála az lenne a felállás, hogy Koeman marad az edző, Xavi jön sportigazgatónak és ha nagyon nem megy a szekér, akkor Xavi vinné mindkét posztot olyan angol mintára.
Laporta ha jól tudom még nem nyilatkozott az edzőkérdésről. Ilyen barmokkal meg, akik Neymar-okat meg Haaland-okat ígérgetnek szerintem nem is érdemes foglalkozni.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. január 2., szombat 11:09

Szerintem kár azon agyalni, hogy Koeman mit nyomat, az új elnökkel 99%-ig biztos, hogy új edző is jön majd és építenek egy új csapatot, könnyen lehet, hogy Messi nélkül.

davi10
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: davi10 » 2021. január 2., szombat 10:37

Realista24 írta:
davi10 írta: Nem látom sok értelmét. Pár hete még az volt a hír, hogy Mingueza annyira meggyőző volt, hogy nem terveznek hátvédet hozni.
@ManCity defender Eric García has agreed personal terms with @FCBarcelona on a five-year deal.
Na szép :D
Mondjuk ha jól tudom a játékossal már nyáron is megvolt a közös hang. Arról nincs esetleg hír, hogy nyáron vagy télen érkezne?
Annyiban tartom logikusabbnak, hogy ennyire megyünk utána, hogy Koeman elkezdte nyomatni a 3 belső védős felállást úgy, hogy konkrétan 3 belső védőnk van (Umtiti nem számít :D ). Ha ez a terv, akkor tényleg mindenképp kell még valaki, Pique szerintem sok sót már nem fog itt megenni.

Garcia-t megmondom őszintén szerintem soha nem láttam még játszani, max valami válogatott meccsbe belenéztem, de nem igazán maradt meg. De ha már tényleg kell egy kh, akkor nagyon adja magát a srác, a lent említett okok miatt eladható a szurkolóknak és még ingyen is jönne. Annyira csak nem lehet rossz, csak előrébb vagyunk vele, mint egy Lenglet-val...
Illetve itt-ott olvastam, hogy talán nem lenne ördögtől való ötlet szűrőként játszatni, oda is kéne ember. Akkor nagy húzás lenne, ha vkp-ként is bevethető lenne, de nem találtam erről infót, hogy valaki kipróbálta volna ott.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. január 2., szombat 9:23

Realista24 írta:
davi10 írta: Nem látom sok értelmét. Pár hete még az volt a hír, hogy Mingueza annyira meggyőző volt, hogy nem terveznek hátvédet hozni.
Mustafi nem kell, német, tehát nincs meg benne a Barca DNS :D

Szerintem ha jön védő Januárban, akkor az Eric Garcia lesz, őt el lehet adni. Fiatal, La Masia növendék, spanyol válogatott, Guardiola kezei alatt pallérozódott, stb. És neki is 2021 nyarán jár le a szerződése.
@ManCity defender Eric García has agreed personal terms with @FCBarcelona on a five-year deal.
Nem akarok jót a barcának, ügyes kölöknek tűnik, ne menjen *haza*..
Azt a mingézát sokkal jobban megérdemlik..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 2., szombat 6:14

Mustafi nem kell, német, tehát nincs meg benne a Barca DNS :D

Szerintem ha jön védő Januárban, akkor az Eric Garcia lesz, őt el lehet adni. Fiatal, La Masia növendék, spanyol válogatott, Guardiola kezei alatt pallérozódott, stb. És neki is 2021 nyarán jár le a szerződése.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. január 1., péntek 9:42

Realista24 írta: Perez remélem már hívta Messit, mától szabad a vásár. :shifty:
Csak nehogy bernatot, v draxlert hozzuk majd, mert csak ilyenekre van pííííz 🤣🤣
Viccből am. felcsöröghetné 😁

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 1., péntek 8:07

Perez remélem már hívta Messit, mától szabad a vásár. :shifty:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2020. december 31., csütörtök 12:36

raul 4 ever írta: https://www.facebook.com/originaltrollf ... 013116509/

:D :D :D :D
tell dejong I said hello :D :D kecciiiiiiiiii

Engem valahogy a fő oldalra dob ki. :|
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

raul 4 ever

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2020. december 31., csütörtök 12:00

https://www.facebook.com/originaltrollf ... 013116509/

:D :D :D :D
tell dejong I said hello :D :D kecciiiiiiiiii

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. december 31., csütörtök 11:48

Azért ebben nem kevés szurkolói túlzás van. Annyira sok plusz kilóval érkezett, hogy Karim testére kellett photoshoppolni a fejét, mert vállalhatatlanul nézett ki. Akkora blama volt, hogy égett az egész cirkusz. Jól bele is sérült a felkészülési meccsen, mert szar volt a fizikai állapota. 1 hónap off-fal kezdte a szezont. Az sem véletlen, hogy a rehabilitációja soha nem sikerül és újra láttuk úszógumisan is. Erről szerintem igen is tehet. Még Marcelo is külön erőnléti edzőt fogad, hogy a toppon legyen. Én ilyen irányú hírt nem hallottam a belgáról másfél év alatt csak azt látom, hogy nem bír végigjátszani 90 percet.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2020. december 30., szerda 22:21

dzsi91 írta: Kicsit azért túl van az a +pár kiló lihegve. Nyilván nem jár érte pirospont de azért nem úgy érkezett mint ahogy én megyek vissza dolgozni a karacsonyi zabálás után,meg nekik azért nem annyi idő leadni a felesleget mint nekünk.
Szerintem is, Elmondta, hogy minden nyáron ezt csinálta és eddig semmi baja nem volt. Kezdésre simán leadta mindig a fölös súlyt.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. december 30., szerda 21:44

Kercsó írta:
dzsi91 írta: Mi vettünk 100-150ért egy world class playert aki maximálisan illik ide. Ami azóta történt kb senki sem tehet róla sem a klub sem a játékos,szimpla balszerencse.
mondjuk ha nem apa-testtel érkezik Madridba, és mondjuk, ha keres magának egy sportpszichológust, aki segíti a felépülését akkor igaz lenne amit mondasz. így szerintem ő is sáros.

Coutinho vagy Dembele nagyobb flopp?
Kicsit azért túl van az a +pár kiló lihegve. Nyilván nem jár érte pirospont de azért nem úgy érkezett mint ahogy én megyek vissza dolgozni a karacsonyi zabálás után,meg nekik azért nem annyi idő leadni a felesleget mint nekünk.

R9en több felesleg volt mégis megtudta futni a védőit.

Amúgy szerintem coutinho nagyobb flopp mert ő “világsztárként” érkezett az új iniesta meg a faszom. :D dembele a jővő embereként az ilyenek mindig lutrik mint vinidzsí és a haverok :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. december 30., szerda 21:42

Dembelével fejben vannak gondok, nem profi a csávó, a bundásba elég volt a pure talent, máshova már kevés. Havertz egyelőre hasonlónak tűnik. Coutinho szimplán egy 30 milliót érő, közepes játékos.
Nem illik.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. december 30., szerda 21:37

Sierra írta:
Kercsó írta:Coutinho vagy Dembele nagyobb flopp?
sztem egyértelműen Dembele. Amekkora reményekkel igazolták le Dortmundból (jogosan, bár niylbán nem 120 millióért), ahhoz képest egy nulla az ember. Hátráltatták a sérülései ez tény, de egy újabb felfújt kölyök csak.

Coutinho legalább a Bayernben jó volt tavaly. :D
bocs, hogy ebbe beleszólok, de Coutinho szerintem nagyobb flop.
Ő elvileg egy kész játékosként jött, ehhez képest egy kezemen meg tudom számolni hány jó meccse volt itt.
Dembelé meg rizikós volt, nem jött be. De így is többet adott eddig a csapatnak, mint Coutinho. Sokkal.
Ha nem lenne sérülékeny (tudom, nincs ha), akkor nagy erősségünk lehetne.
Tegnap is első félidőben nem lőttünk talán kapura, de helyzetecskénk se volt.
Bejött, egyből megkavarta az állóvizet.

Lehet én vagyok elfogult vele, de nálam ő még menthető kategória.

Abban kiegyezhetünk, hogy Griezman a legnagyobb flop, mondjuk tőle nem is vártam nagyon többet.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2020. december 30., szerda 21:33

Sierra írta:

Ja, villogott a Bréma meg a Mainz ellen, amúgy nem nagyon engedték a kezdő közelébe :mrgreen:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. december 30., szerda 21:28

sztem egyértelműen Dembele. Amekkora reményekkel igazolták le Dortmundból (jogosan, bár niylbán nem 120 millióért), ahhoz képest egy nulla az ember. Hátráltatták a sérülései ez tény, de egy újabb felfújt kölyök csak.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. december 30., szerda 21:22

dzsi91 írta: Mi vettünk 100-150ért egy world class playert aki maximálisan illik ide. Ami azóta történt kb senki sem tehet róla sem a klub sem a játékos,szimpla balszerencse.
mondjuk ha nem apa-testtel érkezik Madridba, és mondjuk, ha keres magának egy sportpszichológust, aki segíti a felépülését akkor igaz lenne amit mondasz. így szerintem ő is sáros.

Coutinho vagy Dembele nagyobb flopp?
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2020. december 30., szerda 21:07

Pont ezért esélyes az Atlético, mert atombiztosan hozzák ezeket az 1:0-ákat, ha esetleg kiszakad a gólzsák, akkor kettőt is rúgnak egy meccsen, de az már tényleg fieszta náluk. A mait is behúzzák, ha nem kiabálom el itt a hosszabbításban. Ha az odavágón nincs meg ellenük a győzelem, már most elérhetetlen távolságban lennének. Azok a meccsek tényleg 6 pontosak, ha a tavasszal behúznák, szinte garantált a bajnoki címük, ezért lesz nagyon fontos, hogy szokás szerint megint megremegjen a lábuk, ahogy ellenünk ez általában bekövetkezik. A többiek már nem tényezők a bajnoki cím szempontjából, a két nagy madridi között dől el az elsőség.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. december 30., szerda 20:50

dzsi91 írta:Nem kéne azért egy lapon említeni a kettőt.
Mondjuk én elsősorban arra gondoltam, hogy mi meg elvegetáltunk évekig kb 0 igazolással, és Céert se pótoltuk azonnal. "Pótoltuk", nyilván idézőjelben. Szóval mi nem igazoltunk és azért szívtunk, ők meg orrba szájba, ráadásul jó drágán, akik meg semmivel nem segítették a Barcát.

Vissza: