Premier League
Re: Premier League
Arsenal meg megtáltosodott, ha a mait is behúzzák, akkor egész szép sorozatot kezdenek kiépíteni.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
csak annyi h nem értem mi folyik ott.. kicsit beleesett a mú is abba a csapdába amibe mi, eredménykényszer alatt kéne beépíteni fiatalokat, akik ki tudja milyen logika mentén lettek leigazolva.. öreg Fergie ezt tudta jól csinálni, mert mindig volt 1 jó csapat, de most sztem ez a csapat bőven nem jó. nyomi vangaal és parkthebus Jose óta végre van 1 ember, aki érti nagyjából mit kéne csinálni, mi is az a mu, de nálam Ole sem a hűűde top manager, jelenleg mondjuk nemtom kivel lennétek előrébb, sztem senkivel, szóval jól van ez így, de maga a keret nem erős.. Rojo, Jones, Fred, stb.. ezek csak 1 fokkal jobbak mint a Fellaini vonal volt..Caraway írta:Nem hiszem, hogy ilyen stilusba kene irni, ha valamirol semmi fogalmad nincsen, gondolok itt a Unitedre. Inkabb a te irasodnak nem volt semmi koncepcioja.raul 4 ever írta: miután Pellistri szénné játszotta most magát, a mú megvette Diallot is az atalantából a jobbszélre (akinek nem mond sokat a neve, ne magában keresse a hibát, játszott kemény 35 percet 2 meccsen) egy 20asért.. az oké, h walker hülye, de aki ilyen fiatalon a mu-ba megy az..?
lord lingard, meg 2 tini jobbra, ott se érzem a koncepciót..
nem jó csapat ez a mu, pedig jó lenne ha az lenne, bár nagyon nem szeretem őket. mondom, én nem látom hova akarnak eljutni.. jönnek a fiatalok akik nem játszanak, közben meg olyan játékosok vannak keretben -sőt Fred még játszik is -, hogy jujjujj. szükség volt szélsőkre, nem vitatom, de pl. Matic helyettesére lehet jobb lett vna kiadni most a pénzt..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A hirek szerint Regu is megszegte a karantén szabályokat az ünnepek alatt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Sok_Bushido_ írta: Még a végén a surranópályán OGS és a MU odaérnek a végén?!
Mióta Ole ott van 2 éve, 27 büntetőt kaptak a bajnokságban, összesen minden sorozatban meg 42-t! Tudom, támadócsapat meg miegymás, de azért ez sokk. Neten van fent kép a tegnapi és a tavaszi Aston Villa elleni meccsről, hogy mind2 büntető elég kamuszagu volt. Tavasszal Bruno F. lépett rá a Villás játékos lábára, 11es... most meg a MU játékos botlott meg 11es. Vélhetően sok 11es jogos, de ez a szám azért sokk. kb minden 2.meccsen jár nekik.
A Pool meg egymás után 3. évben maradt veretlen otthon a bajnokságban (2018-19-20)
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Nem hiszem, hogy ilyen stilusba kene irni, ha valamirol semmi fogalmad nincsen, gondolok itt a Unitedre. Inkabb a te irasodnak nem volt semmi koncepcioja.raul 4 ever írta: miután Pellistri szénné játszotta most magát, a mú megvette Diallot is az atalantából a jobbszélre (akinek nem mond sokat a neve, ne magában keresse a hibát, játszott kemény 35 percet 2 meccsen) egy 20asért.. az oké, h walker hülye, de aki ilyen fiatalon a mu-ba megy az..?
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
miután Pellistri szénné játszotta most magát, a mú megvette Diallot is az atalantából a jobbszélre (akinek nem mond sokat a neve, ne magában keresse a hibát, játszott kemény 35 percet 2 meccsen) egy 20asért.. az oké, h walker hülye, de aki ilyen fiatalon a mu-ba megy az..?
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
Mindig lelohaszt, hogy ennyire buta emberek ennyi penzt keresnek. Kiabrandito.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ez is csodalatos.Kyle Walker Londonban tartott bulit ahol 19, Premier Leagueben játszó játékos is részt vett.
A 19-ből 11-en megfertőződtek, és ez volt a fő ok, ami miatt elhalasztották a Tottenham-Fulham meccset.
Ez a 4. alkalom, hogy Walker megsérti a Covidra vonatkozó biztonsági előírásokat, és kérik, hogy a játékjogát a szezon végéig függesszék fel.
A bulin egyébként Jadon Sancho is részt vett, aki magánrepülőjével érkezett.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Jaja, én nem is értem mi történik a MU-nál..minden meccsen 11-es, és azon felül hány meccset behúztak a 85-95 percben, szerintem ilyent életemben nem láttam.
Pont most számoltam meg, elmúlt 31 tétmeccsükön 15 meccsen kaptak tizit....
6 BL csoportkör meccsből 4en kaptak....
Mi elmúlt 22 meccs 3 tizi
Arsenal 26 meccs 3 tizi
6 BL csoportkör meccsből 4en kaptak....
Mi elmúlt 22 meccs 3 tizi
Arsenal 26 meccs 3 tizi
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Még a végén a surranópályán OGS és a MU odaérnek a végén?!
Mióta Ole ott van 2 éve, 27 büntetőt kaptak a bajnokságban, összesen minden sorozatban meg 42-t! Tudom, támadócsapat meg miegymás, de azért ez sokk. Neten van fent kép a tegnapi és a tavaszi Aston Villa elleni meccsről, hogy mind2 büntető elég kamuszagu volt. Tavasszal Bruno F. lépett rá a Villás játékos lábára, 11es... most meg a MU játékos botlott meg 11es. Vélhetően sok 11es jogos, de ez a szám azért sokk. kb minden 2.meccsen jár nekik.
A Pool meg egymás után 3. évben maradt veretlen otthon a bajnokságban (2018-19-20)
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Koszi, nagyon érdekesnek tunik.ferni írta: Ben Foster youtube csatornája
Most a másodosztályban van a Watforddal, de rohadt jó videókat csinál a meccseiről, berak a kapuba egy GoProt és rohadtul adja.....
Meg biciklizni is szokott, de az nem lényeg....
Nézzetek rá.
Az egyik videoban amibe beleneztem véd egy 11est majd a meccs vegen elmondja a csatarnak hogyan talalta ki stb.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Ben Foster youtube csatornája
Most a másodosztályban van a Watforddal, de rohadt jó videókat csinál a meccseiről, berak a kapuba egy GoProt és rohadtul adja.....
Nézzetek rá.
Nézzetek rá.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Itt nem Keane volt a lényeg( aki nemcsak hogy paraszt volt de kőkemény rasszista is) hanem hogy a mai derbik elég langyos hangulatúak.Berti írta:Keane egy agresszív bunkó volt, aki félreértelmezte a vezér szerepet. Nem adnék a szavára, viszont abban egyet tudok érteni, hogy jelenleg nem halnak meg a pályán a játékosok, még derbik alatt sem. Lehet küzdeni és harcolni a 3 pontért úgy is, hogy nem rúgod agyon a másikat szándékosan.Tjacks írta:
Messze vannak ők attól, főleg mentalitásban.
Roy Keane múltkor megmondta a tutit, ezek még a manchesteri/liverpooli derbin is puszi/pacsizkodnak, régen meg kettétörték egymást
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ezért nem jár 3 meccses ban?Realista24 írta: AS: Does Bale speak Spanish?
Reguilon: "In Spanish and English. He speaks Spanish well, a bit like an Indian, but I understand him."
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
AS: Does Bale speak Spanish?
Reguilon: "In Spanish and English. He speaks Spanish well, a bit like an Indian, but I understand him."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Majd Szoboszlai kiírja egyszer, hogy a Negro a kedvenc cukorkája azt eltiltják majd a Bundásból 5 meccsre?Caraway írta:Nevetseges. Egy haverjanak irta a kepehez amit megosztott, hogy negrito... total befolyasolhatja akar a bajnoksag allasat is, foleg, hogy 2-3 naponta jatszanak.Realista24 írta: Edinson Cavani has been banned for three games and fined $136,000 for using a racially insensitive word on Instagram.
He’ll miss games against Aston Villa (PL), Man City (EFL Cup) and Watford (FA Cup).
Gratulálok...
Beszarok ezen az álszent gusztustalan hozzáálláson, ami megy már a futballban is.....
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Nevetseges. Egy haverjanak irta a kepehez amit megosztott, hogy negrito... total befolyasolhatja akar a bajnoksag allasat is, foleg, hogy 2-3 naponta jatszanak.Realista24 írta: Edinson Cavani has been banned for three games and fined $136,000 for using a racially insensitive word on Instagram.
He’ll miss games against Aston Villa (PL), Man City (EFL Cup) and Watford (FA Cup).
Gratulálok...
Készül az Újbeszél szótár.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Edinson Cavani has been banned for three games and fined $136,000 for using a racially insensitive word on Instagram.
Gratulálok...
Gratulálok...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema