csak annyi h nem értem mi folyik ott.. kicsit beleesett a mú is abba a csapdába amibe mi, eredménykényszer alatt kéne beépíteni fiatalokat, akik ki tudja milyen logika mentén lettek leigazolva.. öreg Fergie ezt tudta jól csinálni, mert mindig volt 1 jó csapat, de most sztem ez a csapat bőven nem jó. nyomi vangaal és parkthebus Jose óta végre van 1 ember, aki érti nagyjából mit kéne csinálni, mi is az a mu, de nálam Ole sem a hűűde top manager, jelenleg mondjuk nemtom kivel lennétek előrébb, sztem senkivel, szóval jól van ez így, de maga a keret nem erős.. Rojo, Jones, Fred, stb.. ezek csak 1 fokkal jobbak mint a Fellaini vonal volt..Caraway írta:Nem hiszem, hogy ilyen stilusba kene irni, ha valamirol semmi fogalmad nincsen, gondolok itt a Unitedre. Inkabb a te irasodnak nem volt semmi koncepcioja.raul 4 ever írta: miután Pellistri szénné játszotta most magát, a mú megvette Diallot is az atalantából a jobbszélre (akinek nem mond sokat a neve, ne magában keresse a hibát, játszott kemény 35 percet 2 meccsen) egy 20asért.. az oké, h walker hülye, de aki ilyen fiatalon a mu-ba megy az..?
lord lingard, meg 2 tini jobbra, ott se érzem a koncepciót..
nem jó csapat ez a mu, pedig jó lenne ha az lenne, bár nagyon nem szeretem őket. mondom, én nem látom hova akarnak eljutni.. jönnek a fiatalok akik nem játszanak, közben meg olyan játékosok vannak keretben -sőt Fred még játszik is -, hogy jujjujj. szükség volt szélsőkre, nem vitatom, de pl. Matic helyettesére lehet jobb lett vna kiadni most a pénzt..