Hat azért nem árt egy kis technika is'shutterisland írta: ezt par oldallal ez elott valaki mas is felhozta egy masik jatekossal kapcsolatban, de mondjuk ebben a sportban minden 99%-ban fejben dol el.
Visszaterve Lewisra nala nagyon látszik, hogy valami nem áll össze évek óta, a keze rendben van, mert meg mindig képes parádés dolgokra, meccsekre. Simán hozzá neha a 100 fölötti atlagot, de ha vmi nem úgy alakul, akkor nagyon el tudja veszteni a fonalat, lásd a meccset a VBn.
En amúgy mondanam magam amatőr dartsonak, 5 eve dobalgatok, neha kisebb nagyobb kihagyasokkal. Amatőr versenyen is voltam egy párszor, nagy sikert nem arattam. Tavaly ilyen tájban voltam a legjobb formában, akkor napi szinten toltam, jott is kb naponta egy 180. Aztán le kellett szerelni a táblát, a foberlo nem dijazta, picit megserult a fal. Aztán covid időszak alatt beszereztem egy tabla tartot, azzal toltam. Aztan megint abba maradt, mert nyáron atkoltozunk az USA ba. De most kaptam az asszonytól egy új táblát. Úgyhogy újra neki kezdek.