Premier League
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
most a pool alatt kopik csapágyasra a roller, néha van ilyen..
nekem annyiból szimpi a csapat, h ha ők nyerik a pl-t, addig se vmelyik manchesteri csapat, mert mind2t utálom. nekem am. mindig is ez a fizikailag jól felkészített, sokat futó foci volt a kedvencem. meg a 4-0 az anfielden ezek miatt nekik "drukkolok"..
az is szép edzői munka, amikor egy jó csapattal kell hoznod a kötelezőt, meg hogy hogy tákolod össze a játékot, ha hiányoznak a kulcs embereid.. tavaly az elsőben, most a másodikban van része Kloppnak. ha találnak egy jó kh-t egy fél évre, és stabilizálhatja az alapcsapatát, jók lesznek Angliában újra..
nekem annyiból szimpi a csapat, h ha ők nyerik a pl-t, addig se vmelyik manchesteri csapat, mert mind2t utálom. nekem am. mindig is ez a fizikailag jól felkészített, sokat futó foci volt a kedvencem. meg a 4-0 az anfielden ezek miatt nekik "drukkolok"..
az is szép edzői munka, amikor egy jó csapattal kell hoznod a kötelezőt, meg hogy hogy tákolod össze a játékot, ha hiányoznak a kulcs embereid.. tavaly az elsőben, most a másodikban van része Kloppnak. ha találnak egy jó kh-t egy fél évre, és stabilizálhatja az alapcsapatát, jók lesznek Angliában újra..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Korrekten elmondta a dolgokat szerintem is.
Egy szóval nem azt mondta, hogy ha "MU lennénk akkor penó" vagy bármi ilyen. Ahogy az arsenalos kolléga írta, tényeket közölt. Mindkét reklamált dolog fújható tizi, a kezezés főleg.
Valamint, ha tovább van olvasva a nyilatkozat elmondja hogy nem voltak jók, az ő keze is benne van, valamint a játékosoké is.
Igaza van zironak is, pár embernél nagyon beakadt valami a Pool-al kapcsolatban, egy olyan döntő után, amit megnyertünk. Kb bármit nyilatkozna bármelyik Pool-os, pár ember már forgatná is ki.
Karius agyrázkodás ide, vagy Ramos DIREKT Salah összezúzása oda, el kell engedni ezt szerintem, megvertük őket és kész.
Utána full megérdemelten nyertek egy bl-t (egy rossz döntővel, de pl a Bayern döntője se volt csúcs, vagy épp a miénk a Tico ellen). Plusz aztán egy bajnokságot is.
Most kicsit, mint mindenki sz*rban vannak, tegnap is két középpályásuk játszott középhátvédet, abból Henderson kb életében először.
A végén bőven harcban lesznek a bajnoki címért, sérülések ide vagy oda.
Egy szóval nem azt mondta, hogy ha "MU lennénk akkor penó" vagy bármi ilyen. Ahogy az arsenalos kolléga írta, tényeket közölt. Mindkét reklamált dolog fújható tizi, a kezezés főleg.
Valamint, ha tovább van olvasva a nyilatkozat elmondja hogy nem voltak jók, az ő keze is benne van, valamint a játékosoké is.
Igaza van zironak is, pár embernél nagyon beakadt valami a Pool-al kapcsolatban, egy olyan döntő után, amit megnyertünk. Kb bármit nyilatkozna bármelyik Pool-os, pár ember már forgatná is ki.
Karius agyrázkodás ide, vagy Ramos DIREKT Salah összezúzása oda, el kell engedni ezt szerintem, megvertük őket és kész.
Utána full megérdemelten nyertek egy bl-t (egy rossz döntővel, de pl a Bayern döntője se volt csúcs, vagy épp a miénk a Tico ellen). Plusz aztán egy bajnokságot is.
Most kicsit, mint mindenki sz*rban vannak, tegnap is két középpályásuk játszott középhátvédet, abból Henderson kb életében először.
A végén bőven harcban lesznek a bajnoki címért, sérülések ide vagy oda.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem, de ők a fő riválisuk. Ráadásul idén papíron is. Nem egy Leicester-re fognak mutogatni. Ahogy a Barca-Real sem egy Sevilla-ra, Juve-Milan sem egy Lazio-ra, stb stb.Realista24 írta:De arról a ManU tehet, hogy nem kaptak?
Ha nem jogos, lehet.Toti írta: akkor gondold el, hogyha egy meccsen 3 buntetőt fújnának be ellenük. polgárháborut indítana vagy mi?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nekem jobban tetszik ha valaki rinyál vagy beefel vagy van egy kis odamondás, mint a szuper polkorrekt nyilatkozatok meg a paszipucsi a folyosón. De hát kinek mi, a pool itt sokaknak beakadt a rendszerbe, amit nem is értek, annyira nem jelentőségteljesek.
Nem illik.
akkor gondold el, hogyha egy meccsen 3 buntetőt fújnának be ellenük. polgárháborut indítana vagy mi?M1Ö írta:Ja, csak tegnap egy olyan kezezés után maradt el a tizijük, ami után a MU rúghatott volna hármat egymás után. Elég érdekesen működik a VAR, maradjunk annyiban. Én is frusztrált lennék a helyében.Caraway írta: amint nem kedvez az eredmeny nekik, egybol atmegy siros kislanyba es kifogasgeneralasba.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De arról a ManU tehet, hogy nem kaptak?M1Ö írta:Ja, csak tegnap egy olyan kezezés után maradt el a tizijük, ami után a MU rúghatott volna hármat egymás után. Elég érdekesen működik a VAR, maradjunk annyiban. Én is frusztrált lennék a helyében.Caraway írta: amint nem kedvez az eredmeny nekik, egybol atmegy siros kislanyba es kifogasgeneralasba.
Amúgy a Pool támadósora 258 perc óta gólképtelen, gondolom ez is Pogbáék hibája.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ja, csak tegnap egy olyan kezezés után maradt el a tizijük, ami után a MU rúghatott volna hármat egymás után. Elég érdekesen működik a VAR, maradjunk annyiban. Én is frusztrált lennék a helyében.Caraway írta: amint nem kedvez az eredmeny nekik, egybol atmegy siros kislanyba es kifogasgeneralasba.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Attól függetlenül, hogy van egy kis vergődés szaga a dolognak, mint minden Klopp interjúnak a vesztes meccseik után, nem mondott igazat? Mert szerintem csak tényeket közölt. Ha a tavalyi szezonnal együtt nézzük elképesztő, hogy mennyi tizit kaptok, írta is valaki pár napja itt az oldalon, hogy amíg mi pl. kaptunk 3 büntetőt 26 meccs alatt, addig ti 31 mérkőzésen 15-öt. És bőven akadtak kétes esetek, más csapat meg csomószor a jogosat sem kapja meg. Ha nem United szurkoló az ember, bizony ez könnyen szemet szúrhat.Caraway írta: Barmilyen jo edzo is Klopp, amint nem kedvez az eredmeny nekik, egybol atmegy siros kislanyba es kifogasgeneralasba.
Tegnap este, miutan kikaptak a Southamptontol(akiknek hianyzott 5 kezdojatekosuk):
“I hear now that Manchester United had more penalties in two years than I had in five-and-a-half years. I've no idea if that's my fault, or how that can happen.”
Ez most total olyan, mikor egy Barca vereseg utan Koeman elkezd Realozni.
Nem is ertem, hogy dobalozhat ilyen statokkal, mikor korabban nem is volt VAR, emellett pedig az idei 16 PL meccsen a Pool 5 buntetot kapott, mig a United 6-ot. Szoval kemeny 1 db a difi. Persze a Leicester valamiert nem zavarja Jurgent(es en bloc az egesz vilagot), pedig ok ugyanennyi meccs alatt 10(!) buntetot kaptak.
Emlekszem en azokra az idokre, amikor meg Mane es Salah egy minimalis erintkezes utan ugy dobalta magat a foldre a buntetoteruleten belul, mint akit labonlottek..
Szerk.: kozben Toti meg is elozott, nala megtalaljatok a linket is.
Pool meg visszaesett az előző 2-3 szezonhoz képest, de valahol ez várható is volt. Kezdenek kicsit befásulni már, közben Virgil sincs, Thiago most tért csak vissza, középpályások a védőik. Jota, akivel nagyon is jól frissítettek bele a támadószekcióba szintén maródi. Nekem még mindig meglepetés lenne azért, ha nem ők lennének a a bajnokok. Bár a City is feljövőben van.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ráadásul ezt próbálja palástolni máskor a viccesfiú viselkedéssel. Edzőként el kell ismerni de ritka idegesítő tag.Barmilyen jo edzo is Klopp, amint nem kedvez az eredmeny nekik, egybol atmegy siros kislanyba es kifogasgeneralasba.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Barmilyen jo edzo is Klopp, amint nem kedvez az eredmeny nekik, egybol atmegy siros kislanyba es kifogasgeneralasba.
Tegnap este, miutan kikaptak a Southamptontol(akiknek hianyzott 5 kezdojatekosuk):
“I hear now that Manchester United had more penalties in two years than I had in five-and-a-half years. I've no idea if that's my fault, or how that can happen.”
Nem is ertem, hogy dobalozhat ilyen statokkal, mikor korabban nem is volt VAR, emellett pedig az idei 16 PL meccsen a Pool 5 buntetot kapott, mig a United 6-ot. Szoval kemeny 1 db a difi. Persze a Leicester valamiert nem zavarja Jurgent(es en bloc az egesz vilagot), pedig ok ugyanennyi meccs alatt 10(!) buntetot kaptak.
Emlekszem en azokra az idokre, amikor meg Mane es Salah egy minimalis erintkezes utan ugy dobalta magat a foldre a buntetoteruleten belul, mint akit labonlottek..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ziro4vr
Csak eredményeken láttam szóval lehet nem úgy van, de érdekes mennyi térdsérülés van a poolnál.
Nem illik.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ha a MU és a City hozza az elmaradt meccseit, előzik a történelem legjobb Poolját
a német GDP-n is meglátszik.Remy írta:Kijöttem hozzájuk melózni.ziro4vr írta: Bár ez a válogatottban is látszik, puhák a németek..asszem ez a világ vége.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Jól látom, h vesztett pontok tekintetében az MU vezeti a PLt???
Érdekes.
Érdekes.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Írják hogy Zsoltival együtt mennek Lampard helyére.ziro4vr írta: Ha odamegy Tuchel akkor még lehet sanszuk, nem mintha Draxler mondjuk olyan jó lett volna párizsban. De pl Kante is elég mélyen. Sajnos a mai fociban kb egy kézen meg lehet számolni azokat a játékosokat, akiket ha beteszel bármelyik ligába vagy szisztémába, akkor konstansan hozzák a jó teljesítményt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Salah meg KDB nem mondtak csődöt. Egyik kapott 500 percet a másik meg 100-at, ennyi játékidővel kitörölhetik a seggüket. Főleg KDB esete sajnálatos, mikor az a balfasz Oscar volt nyomatva évekig.Rengeteg később jobb pályafutást befutó játékos mondott ott csődöt. Salah, Lukaku, DeBruyne...
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- ziro4vr
Ha odamegy Tuchel akkor még lehet sanszuk, nem mintha Draxler mondjuk olyan jó lett volna párizsban. De pl Kante is elég mélyen. Sajnos a mai fociban kb egy kézen meg lehet számolni azokat a játékosokat, akiket ha beteszel bármelyik ligába vagy szisztémába, akkor konstansan hozzák a jó teljesítményt.
Nem illik.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Nehogymá' csak mi fürödjünk be a 80 milliós Pepével.ziro4vr írta: Nem kell még temetni, van ennél gázabb dolog is a plben. Nem is kevés. De ja, eddig be van árazva a mostani 2 nagy német tehetség/ász. Bár ez a válogatottban is látszik, puhák a németek..asszem ez a világ vége.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kijöttem hozzájuk melózni.ziro4vr írta: Bár ez a válogatottban is látszik, puhák a németek..asszem ez a világ vége.
Amúgy érdekes ez a Chelsea flop eset. Rengeteg később jobb pályafutást befutó játékos mondott ott csődöt. Salah, Lukaku, DeBruyne... én egészen addig nem írnám le őket, míg nem mutatják meg máshol, hogy mit tudnak. Furcsán hangzik, de tényleg így van.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots