Realista24 írta:
Bár sok itt a fiatal gyík, de azért pár döntés van mogottetek. Mi életed legrosszabb döntése, amit ha lehetne másképpen csinálnád?
ha többet is lehet, akk:
1/ h nem mentem a bgf/corvinusra vmi tinglitangli szakra, de legalább vmi közgáz bsc-re, akk. valszeg előrébb lennék szakmailag. lehetnék log.vezető/ilyesmi szinten, kereshetnék 3szor többet, mint most, jobb céges teló, stb.. (de lehet az asszonnyal nem futunk össze hiába tanult ő is pesten, nem lenne a gyereknek ilyen jó anyja, kevesebb szabadidő, nagyobb nyomás, szal lehet ez így jó)
2/ h bár nem voltam jó focista, ifit otthagytam. azt sajnálom.. qmma jó haverok most is, 1-2 meccsen azért játszottam volna, felnőttben is megye 1-2-ben tán, ezt sajnálom, h a mennyei megyei élet mint focista kimaradt.. mennyit ihattunk volna vasárnaponként.. anyám.. de jó lett vna..
3/2009. márc. 1én volt egy inter-roma (szünetben 0-2 volt a romának), máig bánom h nem raktam megy komoly pénzzel h X lesz. eskü éreztem h 3-3 lesz a vége..
ha csak egyet lehet választani, akkor 2, mert imádom a focit/megye életérzést és sokkal több jutott vna belőle. (érdekes, h sok az egyetemet írta egyébként, korai kicsit 18 évesen kiválasztani, még most +15 évvel később sem vok biztos h egyébként rosszul alakultak a dolgok...)