emagon 3000-ert van magyar nyelvuNika91127 írta: Hali!
Egy kis segítség kéne. Van-e olyan lehetőség, hogy Win 10-et kicsit "olcsóbban" beszerezni?
Választ pm-ben is elfogadok
Természetesen a "töltsd le és oldd meg" megoldás nem játszik, kicsit konkrétabb érdekelne
OFF
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Köszi!Marky írta:Tessek, remelem ez nem szabalytalanNika91127 írta: Hali!
Egy kis segítség kéne. Van-e olyan lehetőség, hogy Win 10-et kicsit "olcsóbban" beszerezni?
Természetesen a "töltsd le és oldd meg" megoldás nem játszik, kicsit konkrétabb érdekelne
100%? Sok ilyen 2-3 ezres oldalat találtam, mind elég kamu-szagú...
-
Csak sikerült Trumpnak még egyszer utoljára lejáratnia magát, ha az eddigi nem lett volna elég. Még egy ekkora bohócot És az a szomorú, hogy az elmúlt négy év ellenére még így is reális esélye volt a választásokontcskhun írta: USA-ban megy a balhé,betörtek a Capitoliumba és már valakit meg is lőttek!
Trump hívek hatoltak be
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
Hali!
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
gáz ha azt mondom, nincs olyan hű de nagy, életmegváltó dolog, amit megbántam? max az, hogy dög voltam megtanulni egy 2 kezű szakmát/mesterséget suhancként.Realista24 írta: Bár sok itt a fiatal gyík, de azért pár döntés van mogottetek. Mi életed legrosszabb döntése, amit ha lehetne másképpen csinálnád?
de összességében, kellettek a hibák, hogy ott legyek, ahol.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Hogy hány, jobbnál-jobb numeráról maradt le még a bulizós korszakomban, mert egy félős kis hülyegyerek voltam, ezért inkább haverok-buli kombót választottam. Eskü nem menőzésből, de jó csajoknál voltam jó. Csak hát elég rendesen dolgozott/dolgozik bennem a kisebbségi komplexus. Szóval ja, a facebook-ot pörgetve sokszor eszmbe jut, hogy baszki, őt is elszalasztottam... Viszont már boldog házasságban élek, szóval lehet így kellett legyen
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egyetértek. Valószínű minden kellett ahhoz hogy most ott legyek, ahol vagyok.nmate írta:Darabokra bontva nagyon sok minden van. Gimiben nem CoD2-zni hanem tanulni, BME közlekkart elkerülni, focit előbb abbahagyni a térdem miatt, elfogadni a máltai melót, gravel bringát nem venni... de összességében ezeken kár agyalni, megváltoztatni nem lehet és sok "rossz" döntés hozott egy nagyon jót, vagy pozitívat később, vagy megismertem miatta olyan embereket, akikhez most is kötődök.Realista24 írta: Bár sok itt a fiatal gyík, de azért pár döntés van mogottetek. Mi életed legrosszabb döntése, amit ha lehetne másképpen csinálnád?
Kicsit nyálas, de ez ilyen
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Túlértékelt Fél millás Kellys bicaj, Sram váltót hetente állítottam, borzalmasan pontatlan és lassú, kb Sora szint, felniszalag kivágta a belsőt, nehéz, nem fér bele széles kerék.
Azóta vettem 55-ert egy kb 20 éves cro-mo trekkinget, LX - XT vegyes szett, cseréltem stucnit, gumit és kész a gravel. Még kormányt fogok, kitapasztalom mi tetszik. Alkatrész annyi van, mint a rohadas
Azóta vettem 55-ert egy kb 20 éves cro-mo trekkinget, LX - XT vegyes szett, cseréltem stucnit, gumit és kész a gravel. Még kormányt fogok, kitapasztalom mi tetszik. Alkatrész annyi van, mint a rohadas
- Süti
Gravel bringával mi a baj? Még mindig gondolkozom rajta, beszélj le róla.nmate írta:
Darabokra bontva nagyon sok minden van. Gimiben nem CoD2-zni hanem tanulni, BME közlekkart elkerülni, focit előbb abbahagyni a térdem miatt, elfogadni a máltai melót, gravel bringát nem venni... de összességében ezeken kár agyalni, megváltoztatni nem lehet és sok "rossz" döntés hozott egy nagyon jót, vagy pozitívat később, vagy megismertem miatta olyan embereket, akikhez most is kötődök.
Nekem könnyű, hamarabb rá kellett volna jönni, hogy csak azért mert bizonyos emberek a családod, még nem feltétlenül jó emberek.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Darabokra bontva nagyon sok minden van. Gimiben nem CoD2-zni hanem tanulni, BME közlekkart elkerülni, focit előbb abbahagyni a térdem miatt, elfogadni a máltai melót, gravel bringát nem venni... de összességében ezeken kár agyalni, megváltoztatni nem lehet és sok "rossz" döntés hozott egy nagyon jót, vagy pozitívat később, vagy megismertem miatta olyan embereket, akikhez most is kötődök.Realista24 írta: Bár sok itt a fiatal gyík, de azért pár döntés van mogottetek. Mi életed legrosszabb döntése, amit ha lehetne másképpen csinálnád?
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
mindkettőt szerettem, inkább más szak a helyes kifejezés.istimester írta:Az UKF vagy a város miatt?Csabi írta: meg vagyok elégedve az életemmel. az egyetlen dolog amit bánok, hogy nem más fősulira mentem. mondom mindezt úgy, hogy végülis azt csinálom amit kitanultam és szeretem is.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Elegedett vagyok az eletemmel, nem igazan panaszkodhatok, de azert nekem is akad nehany dolog, amire visszatekintve huzom a szamat.
Az erettsegi utan, 18 evesen tul nagy volt a szam es meg tulsagosan gyerekkent hagytam el a szuloi hazat, ezert oriasit koppantam, ami evekre visszavetette a karrieremet es a sajat fejlodesemet is. Ha akkoriban tobb eszem van, ma mar sokkal kozepebb lehetnek a tavlati celjaimhoz. Ezt mai fejjel biztos nem kovetnem el ujra.
A masik komolyabb dolog, amiben mar tapasztaltabb vagyok, azok a nok Tulsagosan naiv voltam es elhittem a meseket, amiben a felnottek probaljak a rideg valosagot elrejteni a gyerekektol. Kellett par pofon az elettol, hogy rajojjek a nok kommunikacios semaira....
Az erettsegi utan, 18 evesen tul nagy volt a szam es meg tulsagosan gyerekkent hagytam el a szuloi hazat, ezert oriasit koppantam, ami evekre visszavetette a karrieremet es a sajat fejlodesemet is. Ha akkoriban tobb eszem van, ma mar sokkal kozepebb lehetnek a tavlati celjaimhoz. Ezt mai fejjel biztos nem kovetnem el ujra.
A masik komolyabb dolog, amiben mar tapasztaltabb vagyok, azok a nok Tulsagosan naiv voltam es elhittem a meseket, amiben a felnottek probaljak a rideg valosagot elrejteni a gyerekektol. Kellett par pofon az elettol, hogy rajojjek a nok kommunikacios semaira....
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Az UKF vagy a város miatt?Csabi írta: meg vagyok elégedve az életemmel. az egyetlen dolog amit bánok, hogy nem más fősulira mentem. mondom mindezt úgy, hogy végülis azt csinálom amit kitanultam és szeretem is.
Ebben az esetben az életem nagy hibája még előttem van. Bár idén kezdek építkezni, szóval kitudjaRealista24 írta: Nem csak anyagilag, bármilyen szempontból.
És csak egyet lehet
Nem sok rossz döntést hoztam életem során, igazán boldog embernek tartom magam.
Azért néhány hibára tisztán emlékszem. De ha csak egyet lehet mondani, akkor az az, hogy elhittem, hogy Higuain világklasszis lesz.
Viccet félretéve, tudom hogy vannak hibáim, és ebből adódóan hibás döntéseim, de nem hiszem hogy bármit is másként csinálnék. Önkritikus vagyok, ami a jövőbeni döntéseimben mindig segítenek. Nem hiszem hogy a ma döntését, a tegnapi hibák nélkül ugyanúgy hoznám meg, márpedig mint említettem nagyon boldog ember vagyok. A hibákat tapasztalatként élem meg, így nincs is amit nagyon megbántam volna. Apróságokban talán igen, de a nagy döntéseknél, mindig mérlegeltem, és az akkori legjobbat hoztam ki. Jól sült el. Mind szakmailag, mind a magánéletben. Szerencsém is volt valószínűleg, vagy lehet Istennek is hívni, nem tudom. De céltudatos voltam mindig.
Több dolog iránt sajnálkozok a környezetemből, hogy miért így alakulnak/alakultak de azokra nagyobb ráhatásom nincs, mint amit megtettem. Ha valaki hülye, hát az.
Babinho Coelho off.
Így maradok az 1. válasznál. Higuain.
Azért néhány hibára tisztán emlékszem. De ha csak egyet lehet mondani, akkor az az, hogy elhittem, hogy Higuain világklasszis lesz.
Viccet félretéve, tudom hogy vannak hibáim, és ebből adódóan hibás döntéseim, de nem hiszem hogy bármit is másként csinálnék. Önkritikus vagyok, ami a jövőbeni döntéseimben mindig segítenek. Nem hiszem hogy a ma döntését, a tegnapi hibák nélkül ugyanúgy hoznám meg, márpedig mint említettem nagyon boldog ember vagyok. A hibákat tapasztalatként élem meg, így nincs is amit nagyon megbántam volna. Apróságokban talán igen, de a nagy döntéseknél, mindig mérlegeltem, és az akkori legjobbat hoztam ki. Jól sült el. Mind szakmailag, mind a magánéletben. Szerencsém is volt valószínűleg, vagy lehet Istennek is hívni, nem tudom. De céltudatos voltam mindig.
Több dolog iránt sajnálkozok a környezetemből, hogy miért így alakulnak/alakultak de azokra nagyobb ráhatásom nincs, mint amit megtettem. Ha valaki hülye, hát az.
Babinho Coelho off.
Így maradok az 1. válasznál. Higuain.