+1, ZZ nem épít semmit. Van, akit muszáj használnia, van aki megérdemli, illetve vannak olyanok, akik nem szolgáltak rá, de régóta megbizik bennük és nyomatja őket. Aztán vannak az újak, akik kaptak kb 2 meccset meg 15*5 percet a meccsek végén és nem bízik bennük és nem is ad nekik normális lehetőséget.Süti írta: Legalább látnám a jövő csapatát épülni, de a '14es gálakezdőnk hozza ezeket a szarokat is. Ennek így az égvilágon semmi értelme hétről hétre.
Az pedig látszik, hogy nem miattuk vagy nem csak miattuk voltunk rosszak azokon a meccseken. Engem elszomorít, hogy semmi változás nincs pedig év elején, amikor feldobta a Rodrygo, Ödegaard, VInicius 3ast, akkor azt hittem, hogy idén végre tökösen megpróbálunk váltani, de október óta gyakorlatilag nem kell megnézned a meccseink és nagyjából sejted mi a helyzet...
Ha nem égünk le nagyon idén, akkor nyáron kapjon pár általa akart embert - mást is kellene használnia!-, ha akkor sem változik semmi, vagy nem látni a változás jeleit, akkor szerintem Zidane edzői karrierje nálunk egy időre kiégett.