Hagyd mar abbaRealista24 írta: Elkezdtel utazgatni, beutott a covid.
Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
40meccsen két vereség, majd utána a következő öt meccsen, amin voltam meg csak gólt sem rugtunk.Remy írta: Aztán találkoztunk és utána bele is néztél néhány Real zakóba.
Elkezdtel utazgatni, beutott a covid.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Aztán találkoztunk és utána bele is néztél néhány Real zakóba.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Realista24 írta: Real Madrid scored in 73 consecutive games during a prolific run from the end of the 2015-16 to the start of the 2017-18 season.
Majd Remy kiment egy meccsre. És nem, ez nem vicc.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Real Madrid scored in 73 consecutive games during a prolific run from the end of the 2015-16 to the start of the 2017-18 season.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kubo keretben a getafe-nál (5 (mint ZZ ))..
Aimar fejű kukuréka ha nem játszik, lehet rájuk kapcsolok, nagy kiesési csörte este az elcse ellen, megnézem hogy kéne nyerni ellenük
Aimar fejű kukuréka ha nem játszik, lehet rájuk kapcsolok, nagy kiesési csörte este az elcse ellen, megnézem hogy kéne nyerni ellenük
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
mondjuk ő nagyon jó csatár volt a Portoban, utána sajna teljesen kuka lett...alexoxladjackoxi írta:Jackson Martinez?'shutterisland írta: a minoseg ott is allando, csak mindig mas testet olt.
hirtelen fejbol forlan, torres, aguero, falcao, costa, villa, suarez sot ott meg griez is felsopolcos tamado volt.
ja meg morata is the cherry on the top.
Mondom nézek róla 1-2 vidit, azt a zenéi jöttek csak szembe.....
Jackson Martinez - Reconozco (Video Oficial)
Jackson Martinez - Escucha (Video Oficial)
mondjuk jobb mint Jesé.....
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Jackson Martinez?'shutterisland írta: a minoseg ott is allando, csak mindig mas testet olt.
hirtelen fejbol forlan, torres, aguero, falcao, costa, villa, suarez sot ott meg griez is felsopolcos tamado volt.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én őt hoztam volna anno, amikor elment az Atmaba.ziro4vr írta: Legalább ő echte volt, nem olyan gluten free balkán light mint Jovic.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Be is bacta a BL döntőben.ziro4vr írta: Legalább ő echte volt, nem olyan gluten free balkán light mint Jovic.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Legalább ő echte volt, nem olyan gluten free balkán light mint Jovic.
Nem illik.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
rola meg is feledkeztem, tul nagy nyomot nem hagyott maga utan madridban.
egyebkent szerintem alapjaraton egy jo kis csatar volt, kisse alulertekelt.
egyebkent szerintem alapjaraton egy jo kis csatar volt, kisse alulertekelt.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Mario Mandzukic?'shutterisland írta: a minoseg ott is allando, csak mindig mas testet olt.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a minoseg ott is allando, csak mindig mas testet olt.
Hát igen, itt is látszik a különbség.ziro4vr írta: Hányadik csatára az atmának mióta mi Karimmal toljuk?
Ott úgy váltogatják a csatárokat, hogy már követni se lehet, itt meg a minőség állandó
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nagy felfedezettem még a Celticből. Benzema cseréjének hoztam volna már akkor is!
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
33 millióért vehetik majd még kölcsön után.Realista24 írta: @atletienglish have reached an agreement to sign Moussa Dembele.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
hagyjuk már ezt a pálya kifogást. mintha nem láttak volna még havat. játszottak ennél sokkal de sokkal rosszabb körülmények között is. amikor moszkvába kell menni blben fixen ilyen. pár éve volt a Levante ellen egy meccs ahol konkrétan egy medence volt a pálya. érdekes ott tudtak pörögni meg nyerni pedig az sokkal rosszabb volt. kapóra jön a kifogás a nagy büdös nulla teljesítményre megint.
- RealMadridFanatic
Nem vitatkozom vele, hogy gyengék voltunk, ráadásul az ötlettelen játék sem egy egyszeri alkalom sajnos, de ettől függetlenül nem jöttünk ki jól a történtekből. Feltételezésekbe kár bocsátkozni, de az is benne van, hogy más előélettel nem ilyen lett volna a meccs képe. A Ligát viszont csak az érdekelte, hogy ne kelljen halasztani, mi pedig rábaltáztunk erre, ha más miatt nem is, de a szuperkupa szereplés miatt igen.Süti írta: Sok másik pont fog hiányozni. Osasuna kb többet talált kaput, mint mi, gondolom az nem a rombolás miatt volt.
Ötlettelenül adogattuk körbe a labdát, Vackez meg belerugdalta szélről az első védőbe. Nem Real Madrid teljesítmény volt, pedig az Osasuna se csinált az égegyadta világon semmit. Se a liga, se a pálya, se az ellenfél nem tehet róla hogy ilyen cefet szarok voltunk, szóval kár lenne kifogásokat keresni.
Most én is azt mondom, hogy nem leszünk igazán tűzközelben a végén, de egy hullámvölgy bármikor beeshet az ATMA-nak is. Hülye mondás, de a labda gömbölyű.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)