OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Professore » 2021. január 18., hétfő 11:15

Caraway írta: Ti hany evesen koteleztetek el magatokat komolyan (osszekoltozes) jelenlegi baratno/jegyes/felesegetekhez?

Csak kivancsisagbol kerdezem. :mrgreen:
Eleg nagy valaszut ele kerult a kapcsolatom a baratnommel, o ossze akarna koltozni, en pedig nem, mivel tul fiatalnak es eretlennek ereznem magam ekkora lepeshez.
Nem tudom hogy ez mennyiben segít téged mert ez nagyon sok körülménytől függ és te ismered magad a legjobban de hogy ne legyek rossz nálam ez 26 év volt ha jól számolom.

Mondjuk ha közepesnél erősebb szándékaid vannak akkor lehet nem rossz gondolat az összeköltözés mert akkor ismeritek még egymást igazán... Meg aztán ha a hölgy erőlteti a dolgot akkor egy negatív válasz az nem sok jót jelent a kapcsolat jövőjére nézve. Finoman fogalmazva a behálózás elkezdődött (nem lépne meg ha már az esküvőről is ábrándozna titokban).
Akárhogy is lesz sok szerencsét a hadművelethez.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. január 18., hétfő 11:12

25. De csak azért vártunk addig, mert akkor kezdtem el dolgozni. Addigra egyutt voltunk 7 éve, úgyhogy amúgy is időszerű volt.

Ha nem akarod, akkor viszont könnyen nyögés lehet a vége (és nem a jó értelemben :mrgreen: ).

Ugyanakkor kompromisszumokat lehet találni akkor is, ha együtt éltek (hogy legyen én-időd továbbra is). Nem tudom milyen stádiumban van a kapcsolat, de könnyen lehet vízválasztó egy ilyen lépés, és ha nem alakul jól, legalább nem húzzátok egymás idejét. Persze az is benne van, hogy ha csak 2 év múlva költöztök össze, akkor már menne. Úgyhogy legalább semmilyen hasznos okosságot nem tudtam hozzáfűzni. :lol:
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Petr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: Petr » 2021. január 18., hétfő 11:08

Caraway írta: Ti hany evesen koteleztetek el magatokat komolyan (osszekoltozes) jelenlegi baratno/jegyes/felesegetekhez?

Eleg nagy valaszut ele kerult a kapcsolatom a baratnommel, o ossze akarna koltozni, en pedig nem, mivel tul fiatalnak es eretlennek ereznem magam ekkora lepeshez.

Parommal 20 evesen koltoztunk ossze. Eppen masodik evem kezdtem az egyetemen es mivel negy eve mar egyutt voltunk, ugy dontottunk ez egy jo lepes.

Valoban az volt, meg mindig tart a kapcsolatunk igy lassan hat evre ra is, kozeledve a tizedik evfordulohoz. Remelhetoleg jo sokaig meg fog is.

Szerintem a fiatalsag es eretlenseg onmagukban nem tul eros ervek az osszekoltozes ellen. Marmint ez miert gatolna meg, hogy egyutt eljetek? Meg az is lehet, hogy szorosabb lesz a kapcsolat es megertek. Nyilvan ha van benned nem keves bizonytalansag a kapcsolat jovojet illetoen nem lenne helyes lepes, de ha egy jo ideje mar egyutt vagytok, akkor mit is csinaltok? :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Petr 2021. január 18., hétfő 11:12-kor.

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. január 18., hétfő 11:01

Ti hany evesen koteleztetek el magatokat komolyan (osszekoltozes) jelenlegi baratno/jegyes/felesegetekhez?

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2021. január 17., vasárnap 13:43

Sziasztok!

Mivel már sokszor bebizonyosodott, h itt aztán tényleg mindent meg lehet oldani.. :kalapos:

Valaki motorozik közülünk?

Vásárlás előtt állok. Korlátlan A kategóriás jogsi természetesen már rég megvan.

Kiszemeltjeim:

Kawa versys 650
Suzuki dl650 és sv 650
Aprillia pegaso strada 650
Honda cbf 600

Kérdés

Egész magas vagyok 193cm, motoros cipővel sisakkal meg 2m
Szóval van vkinek viszonyítási alapja, h melyiken nem nézek ki úgy, mint egy lábbal hajtós gyerek motoron? :mrgreen:

Versysen és dl-en már ültem, azok kb jók is. De nem akarom elvetni a többi lehetőséget sem, amíg nem ültem fel.

Viszont nincs úgy lehetőségem csak random felugrani egy egy gépre :)

Ha esetleg tudtok segíteni köszik vagytok
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. január 15., péntek 17:33

tubatibi írta: Egyébként Engem is érdekel a tőzsde világa.
Pár tippet szívesen fogadnék.

Mennyi az “apró”, amivel egyáltalán érdemes belevágni?
Melyik a legjobb demo-s, ingyenes játszós platform?
Utána hova érdemes beregisztrálni, magyar nyelvű szakirodalom van-e ezzel kapcsolatban?
Ezt a csatornát én tudom ajánlani, teljesen az alapoktól beszél különféle témákról a srác. Persze van nagyon sok könyv, meg angol nyelvű csatorna is nyilván amit érdemes lehet követni, csak eszembe jutott, hogy szinte minden kérdésedre csinált már külön videót :)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2021. január 15., péntek 16:53

Egyébként Engem is érdekel a tőzsde világa.
Pár tippet szívesen fogadnék.

Mennyi az “apró”, amivel egyáltalán érdemes belevágni?
Melyik a legjobb demo-s, ingyenes játszós platform?
Utána hova érdemes beregisztrálni, magyar nyelvű szakirodalom van-e ezzel kapcsolatban?
"If you don't like your destiny, don't accept it."

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2021. január 15., péntek 14:22

Nekem XTB számlám van, kipróbáltam időközben a Plus500-at és eToro-t is, de UX-ben és feature-ökben az XTB verte őket. De lehet csak azért, mert őket már addigra megszoktam :mrgreen:

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. január 15., péntek 13:38

Én a KBC-nél kereskedek, onnan tudok hozni egy összefoglalót. Javítsatok ki ha tévedek de eToron gondolom normál számlás kereskedés lehetséges csak, szóval azokat a sorokat érdemes nézni. Általánosságban 15% adót kell utána fizetni de érdemes utánajárni alaposan, mert van amit a szolgáltató levon viszont bevallásban ugyanúgy fel kell tüntetni.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

davi10
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: davi10 » 2021. január 15., péntek 13:21

Szintén etoro, kb fél éve, de én se csinálom nagyon nagyba.

Abban viszont tud valaki valamit, hogy ezt leadózni majd hogyan kell (ha kell :D )?

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. január 15., péntek 13:06

Én eTorozok 2-3 hónapja, szeretnék ingyen osztalékpénzeket majd idővel, adjatok tanácsokat. :mrgreen:

Gergő, te hova regisztráltál? :mrgreen:

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2021. január 15., péntek 12:58

sebydani írta: Srácok, van itt valaki aki kereskedik részvényekkel a tőzsdén? Akár csak hobbi szinten apróval :)
Kb fél éve csaptam bele 1-2 hónap demó számlás "játék" után. Semmi komoly összeg egyelőre, tapogatom csak a lehetőségeket, és belekóstolok ebbe-abba. :)

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. január 15., péntek 12:14

Srácok, van itt valaki aki kereskedik részvényekkel a tőzsdén? Akár csak hobbi szinten apróval :)

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. január 14., csütörtök 15:53

Van itt olyan esetleg aki rendelkezik az autóján utólag felszerelt vonóhoroggal? Itthon több autó is van de egyiken sincs és most gondolkodtam h az egyikre tetetek. Azért is praktikus lenne, mert szeretek bringázni és jó lenne ha nem mindig kellene a fél autót lebontani h beférjek, egy bringa hordozóra felcsapnám és mehetek. Azzal tisztában vagyok h milyen típusok léteznek, de kettő dolog nem tiszta. Melyik éri meg :D és hogy a bringa hordozó miatt 13 pines megoldás kell, vagy megfelelő a 13/8-as is.

A tipusoknál nyilván az egyszerű 2 csavar tartja, a kis karral lecsatlakoztatható, vagy ami kulcsos megoldás, de főként ami érdekel, a vízszintes éa a függőleges csatlakozás. Utóbbi nagy előnye h ha nincs fent akkor nem látszik, de hallottam olyant h hamar kikopik és lötyög az egész. Remélem érthető a kérdés, kösznöm előre is ha valakinek már van tapasztalata és megosztja. Az a baj hogy ha olyantól kérdezek aki benne van a "szakmában" az a drágát javasolja, vagy a másik véglet akinek a legegyszerűbb van és nem érdekli h az jó e, hogy néz ki, neki az van az a legjobb :D

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. január 12., kedd 22:06

Működik telefonról is. Mentek a lájkok, ügyes. :)
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. január 12., kedd 16:01

tubatibi írta: Sziasztok! Ha nem maradhat, akkor törölje valamelyik admin. :)

Tesóm indult egy fotópályázaton, ahol közönségdíjazás van éppen. 3 képe van fent az albumban, ha esetleg van kedvetek és időtök, akkor egy gyors lájkot nyomhatnátok rá.
(A Facebookos link valamiért csak gépről működik, szóval sajnos telóról nem jó.)

Link 1

Link 2

Link 3

Köszi Mindenkinek! :)
Nagyon patent !
Más is kért márt hasonlót...

Ment a tetszik :agree:
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2021. január 12., kedd 15:53

tubatibi írta: Sziasztok! Ha nem maradhat, akkor törölje valamelyik admin. :)

Tesóm indult egy fotópályázaton, ahol közönségdíjazás van éppen. 3 képe van fent az albumban, ha esetleg van kedvetek és időtök, akkor egy gyors lájkot nyomhatnátok rá.
(A Facebookos link valamiért csak gépről működik, szóval sajnos telóról nem jó.)

Link 1

Link 2

Link 3

Nekem telóról is ment, egyébként nagyon jó kepek! Először el se hittem, hogy ez itthon van.. :D
Som i Serem!
6oat

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2021. január 12., kedd 15:36

Sziasztok! Ha nem maradhat, akkor törölje valamelyik admin. :)

Link 1

Link 2

Link 3

"If you don't like your destiny, don't accept it."

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2021. január 11., hétfő 15:29

chosenone46 írta: sziasztok!

van koztetek olyan akinek alkalmazotti jogviszony mellett van sajat vallalkozasa? akar mellekallasban vizvezetekszerelo vagy dropshipping-el foglalkozas, barmi johet. ha igen, az lenne a kerdesem, hogy jutottatok el a “celhoz”? volt egy szenvedelyetek es azzal akartatok mindenkeppen foglalkozni csak mondjuk nem akartatok otthagyni az allasotokat vagy mar nagyon kellett a penz es jo otletnek tunt igy kiegesziteni a keresetet?
Amire a munkámból munkámból kifolyólag széles rálátásom volt és ezen keresztül több nagyker szereplőt ismertem. Ezért nyilván jobb feltétetlekkel tudtam árut szerezni tőlük mint random ismeretlen János, aki belevág valami üzletbe + kb.a rendes "szerződéses" munkaidőmben is meg tudom oldani.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2021. január 11., hétfő 8:44

Nézd meg azt, hogy a munkádból tudsz e esetleg maszekolni, ottani kapcsolatokon keresztül. A környezetemben a legtöbb embernek így esett be plusz.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Vissza: