m4sport vpn-el működik, én is úgy nézem ha lengyelben vagyok.wZoLee7 írta: Tud valaki a mai meccsre linket amit külföldről is lehet nézni?
vagy sport365-ön is szokott lenni magyar kézis stream.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. január 23., szombat 17:47
m4sport vpn-el működik, én is úgy nézem ha lengyelben vagyok.wZoLee7 írta: Tud valaki a mai meccsre linket amit külföldről is lehet nézni?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. január 23., szombat 17:40
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. január 15., péntek 22:08
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. január 13., szerda 9:27
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. december 31., csütörtök 21:07
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. december 31., csütörtök 19:35
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. december 31., csütörtök 19:16
Az a baj, hogyha már így kialakult a dolog, szerintem nehéz lenne sokat visszalépni és azt mondani, hogy állj, innentől fele magyar, fele külföldi, építsünk a magyarokra is. Szép lenne, de kötve hiszem, hogy ezt bevállalnák.illgner írta: Mocsai távozása óta tényleg teljes a káosz Veszprémben. Semmiféle identitása nincs a csapatnak, össze-vissza vásárolják a többnyire máshonnan kikopott "klasszisokat", bár tegyük hozzá, igazi klasszis nem is fogja a magyar bajnokságot választani a Bundesliga vagy a spanyol, esetleg francia liga helyett. Kéne egy erős magyar mag, amihez kötődni is lehet, a szurkolók is sokkal jobban szeretnének egy ilyen csapatot, mégha csak szökőévente jutna is a F4-ba. Nem igaz, hogy nincsenek tehetséges magyar játékosok, csak foglalkoztatni kéne őket, a külföldiekkel sem fognak BL-t nyerni, mert ezek a játékosok csak pár évet játszanak itt, vagy még annyit sem, igazából nincs semmilyen kötődésük a csapathoz.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. december 30., szerda 21:36
HozzászólásSzerző: illgner » 2020. december 30., szerda 20:57
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. december 30., szerda 10:19
kézilabdában utálom a németeket, Kölnben egészen elképesztő fújásokat kapnak a német csapatok sokszor, bár utóbbi 2-3 évben már nem jellemző. de a kiel az kegyeltje az ehf-nek, ez is nyílt titok.illgner írta: Nem értem, hogy lehet nem kedvelni ezt a Kielt, nekem már a Lövgren-Staffan Olsson-Wislaner-féle Kiel is nagy kedvencem volt
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. december 30., szerda 9:59
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2020. december 30., szerda 1:22
HozzászólásSzerző: illgner » 2020. december 29., kedd 23:48
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. december 29., kedd 23:28
Igen._Bushido_ írta:
Akik úgy jobban képben vannak a témában.... én csak néha-néha nézek kézimeccseket, akkor is inkább a döntőket, FF4-okat. Sok kommentet olvasva, sokan húzzák rá az edzőre is a meccset (meccseket +4rl kikapni... és már már a nagyon sokadik ilyen, volt +9ről kikapás is). Meg aztán a keret vegyessége is, 1 magyarral. Győri ETO-t azért valahogy jobban felépítették, ott se sok magyar van, aki alapember, de mégis akadnak. Ennyrie jobb az ő szisztémájuk a sikerre?
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. december 29., kedd 23:23
Akik úgy jobban képben vannak a témában.... én csak néha-néha nézek kézimeccseket, akkor is inkább a döntőket, FF4-okat. Sok kommentet olvasva, sokan húzzák rá az edzőre is a meccset (meccseket +4rl kikapni... és már már a nagyon sokadik ilyen, volt +9ről kikapás is). Meg aztán a keret vegyessége is, 1 magyarral. Győri ETO-t azért valahogy jobban felépítették, ott se sok magyar van, aki alapember, de mégis akadnak. Ennyrie jobb az ő szisztémájuk a sikerre?csababarca írta: durvák ezek a kézilabda FF-k, hogy nagy arányban az underdog nyer.
triplán fáj mert a Veszprémet szeretem, a Barcát is, a Kielt meg mióta az eszemet tudom gyűlölöm.
erre ezek megnyerik...gg a Veszprémnek, mert jó edzővel a tegnapit meg lehetett volna nyerni.
ez még kellett 2020ra, jobban dühít ez a csicska kiel győzelme, mint bármi más a sportban.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. december 29., kedd 23:06
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. december 29., kedd 22:08
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. december 29., kedd 21:49
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2020. június 29., hétfő 21:21
Nem hiszem, hogy az oroszok keze van benne, a gyerekes bosszún kívül ennek semmi értelme nem lenne. A női kézilabdában messze nincs annyi pénz mint a férfi szakágban, ezért mindenáron nem fogják megrendezni. A férfiaknál is a decemberi időpont már több mint kínos, azt (még) nem merték lemondani, pedig az lett volna a helyes döntés. Ahogy Bartha Csaba is elmondta, kérvényezték a final4 októberi megrendezését, de egy ilyen kaliberű esemény megrendezése több mint megkérdőjelezhető lett volna még októberben is, amennyiben a külföldi állapotokból indulunk ki._Bushido_ írta: Lehet költői kérdés, de talán tud rá valaki magyarázatot:
Miért kellett törölni a Pesti 4es döntőt?
Ha mellette majdnem az összes focibajnokságot képesek befejezni, BL-EL is 1 meccsesre zsugorodva, de folytatódik, akkor a kézilabda meccseket miért nem lehet lejátszani? NSO fórumon olvasgattam korábban (még mielőtt lefújták volna), hogy az oroszok keze lehet benne, ha ők nem lehetnek ott, akkor senki se legyen. Elég kurtán-furcsán ér így véget sok játékos pályafutása a kézilabdában is.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. június 29., hétfő 21:02
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem