Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
Dmitrovic kapuskent bevallalta a 11est atletico ellenrespect
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez a kommentator valami szornyu volt a Getafe meccsen.
Utolso percekre kapcsoltam be, de abszolut nem ereztem hogy ez egy feszult szoros meccs.
Utolso percekre kapcsoltam be, de abszolut nem ereztem hogy ez egy feszult szoros meccs.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
nagyon jó döntés volt őt elküldeni a Getafe-baKovaLlos írta: 3 lövés,2 kulcspassz,4 csel 1 félidő alatt
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
-
- Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool
3 lövés,2 kulcspassz,4 csel 1 félidő alatt
- Pad'em
Nagyon jó a srácmexes írta: Kubo 7től a Spíler2n
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Kubo 7től a Spíler2n
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Kampány van, ilyenkor nem szabad semmit elhinni. Haaland-ra max akkor lenne pénz, ha a Griezmann-Coutinho-Dembele hármasból legalább 2-től megszabadulnánk. Vagy 1-től zsíros pénzért és talán Messi is lelépne nyáron.Torquemada írta: Ez is érdekes. Nemrég még úgy volt, hogy a barca úszik a brutális adósságban, nem tud fizetést adni januárban, jaj, jaj, stb. Most meg "meglepve" látom, hogy, miután messi megtartását is megengedhették maguknak, szinte mindenkiért harcban állnak, aki egy egyeneset a labdába tud rúgni, plusz a Bappé-Haaland sztárpáros esetében is már arról megy a vita, hogy a kettő közül esetleg csak az egyiket hozhatjuk miattuk. Valaki mondja már meg, ezek szarják a pénzt ? Vagy nyomtatják ? A FED a főszponzor, vagy mi van ?
Pár napja hír volt, hogy megvan az egyezség a City-vel 5+5 misiről, és a most esedékes 5-öt is majd ráér jövőre fizetni, most már úgy néz ki ez is kuka.
Amúgy belementek a játékosok a fizucsökkentésbe, ha ez számít valamit. De szerintem télen nem jön senki, nyáron meg az ingyenes Depay-Garcia pakk, meg talán Wijnaldum, ha végül tényleg nem hosszabbít.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
A próféta szóljon belőled.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
-
Torquemada írta: Ez is érdekes. Nemrég még úgy volt, hogy a barca úszik a brutális adósságban, nem tud fizetést adni januárban, jaj, jaj, stb. Most meg "meglepve" látom, hogy, miután messi megtartását is megengedhették maguknak, szinte mindenkiért harcban állnak, aki egy egyeneset a labdába tud rúgni, plusz a Bappé-Haaland sztárpáros esetében is már arról megy a vita, hogy a kettő közül esetleg csak az egyiket hozhatjuk miattuk. Valaki mondja már meg, ezek szarják a pénzt ? Vagy nyomtatják ? A FED a főszponzor, vagy mi van ?
Én nem látom, hogy valakit is leigazoltak volna. Depayra nyáron nem tudtak 20 milliót vagy mennyit előkeríteni. Az hogy összeboronálják őket mindenkivel az nem azt jelenti hogy bárkit is leigazolnak.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Ez is érdekes. Nemrég még úgy volt, hogy a barca úszik a brutális adósságban, nem tud fizetést adni januárban, jaj, jaj, stb. Most meg "meglepve" látom, hogy, miután messi megtartását is megengedhették maguknak, szinte mindenkiért harcban állnak, aki egy egyeneset a labdába tud rúgni, plusz a Bappé-Haaland sztárpáros esetében is már arról megy a vita, hogy a kettő közül esetleg csak az egyiket hozhatjuk miattuk. Valaki mondja már meg, ezek szarják a pénzt ? Vagy nyomtatják ? A FED a főszponzor, vagy mi van ?
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
Majd ha ott van hivatalosan akkor elhiszem. Malcom is megegyezett a Romával mégis a Barcánál kötött ki.Realista24 írta: Depay gyakorlatilag megegyezett már a nyáron a Barcaval.
Elmondta már többször is, hogy az az álma, hogy itt játszon, nem értem miért nem mozdulunk rá.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Depay gyakorlatilag megegyezett már a nyáron a Barcaval.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pont ezen filóztam én is, hogy egy ilyenre mi miért nem csapunk le?Csabi írta: ez is annyira sokatmondó. az atma felbontja a szerződést az amúgyis másodhegedűs, keveset játszó cserecsatárával. azonnal kukáznak helyette valakit. nem vesznek drága pénzért. hanem kölcsön és opció. gyakorlatilag 0 rizikó.
mi elzavarjuk a 60 milliós csodagyereket, és vakargatjuk tovább a tökeinket. bár igaz, úgyis benzema kezd, ameddig a lába el nem törik.
Vagy akár egy relatíve szarért-húgyért hozható & top formában lévő Depay-ra?
Oké, lehet bukó m2, de nem 60 meg 150 millát buknánk.
Az pedig számomra egyre inkább egyértelmű, hogy nagy igazolások itt nem lesznek.
Egy depay meg szvsz jobb lenne jelenleg bármelyik szélsőnknél.
ZIDANE
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ez is annyira sokatmondó. az atma felbontja a szerződést az amúgyis másodhegedűs, keveset játszó cserecsatárával. azonnal kukáznak helyette valakit. nem vesznek drága pénzért. hanem kölcsön és opció. gyakorlatilag 0 rizikó.
mi elzavarjuk a 60 milliós csodagyereket, és vakargatjuk tovább a tökeinket. bár igaz, úgyis benzema kezd, ameddig a lába el nem törik.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Cucurella (22), Alena (23) és Kubo (19) jól összejöttek újra a Getafeban, 3 exBarca nevelés.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
dembele most mar hivatalos, kolcson es opcio.
hat gyengulni nem fognak vele a matracosok.
hat gyengulni nem fognak vele a matracosok.
Tavalyira, nem?ziro4vr írta: Az idei meccsre értettem amúgy.
- h3x0r
Az a meccs olyan volt, mint mikor regebben siman nyertuk a bajnokikat, majd jott a clasico, mi meg jol felforgattuk a csapatot vagy csak egyszeruen tele lett a gatya.ziro4vr írta: Simeone jó edző, az Atma meg idén a legstabilabb csapat. Más kérdés, hogy a retro csapatunk olyan simán verte őket, hogy mármár fájt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ki a makkomat érdekli a felkészülési meccs, amikor két BL döntőben vertük meg őket?RealAsensio írta:Ez azert eros kijelentes...ziro4vr írta: Simeone jó edző, az Atma meg idén a legstabilabb csapat. Más kérdés, hogy a retro csapatunk olyan simán verte őket, hogy mármár fájt.
2005-2013 kozott egyetlen egyszer sem kaptunk ki az Atletitol, mindig legalabb egy x osszejott vagy nyertunk.
Aztan jott a 2013–as Copa del Rey donto, ahol Miranda goljaval elbuktunk 2-1-re. Ott fordult a kocka.
2013-2020 kozott 30-szor talalkozott egymassal a ket klub.
8 Real Madrid siker, 14 dontetlen, 8 Atleti gyozelem.
A 14 dontetlenbol 3 Real gyozelem lett a vege hosszabbitasban vagy buntetok utan, 1 pedig Atleti siker.
Volt, hogy kaptunk toluk egy hetest barimeccsen, szuperkupa dontoben hosszabbitas utan kiszoptunk 4-2-re, 2015-ben 4-0 idegenben, elotte 2-0 idegenben...
Szoval ritkan orultunk annyira, hogy mar fajt
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema