Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Sierra

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. január 17., vasárnap 20:58

Én is pont most gondolkodom egy okosórán. Iphone mellé nyilván az Apple Watch lenne az igazi, de hát na, kicsit sok. :D Amazfit GTR-t nézegettem, nagyon szép az az óra.
De lehet inkább veszek egy mezei G-Shock-ot, úgyis régi vágyam már egy strapabíró és mutatós óra.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. január 17., vasárnap 20:57

Én szeretem, hogy nem kell előtúrni a telót a zsebből, hanem csak rá nézek az órára és egyből tudom, hogy érdemes-e elővenni a telót vagy sem. Nekem sem voltak ezek szimpik, de vettem egy Haylou Solar-t cc 10k ért aliról :kalapos: és elég korrekt, nem félted a napi használat során se... De most valami komolyabb cuccot kéne vennem.

R adok a nem kivánatos Samsungodért 25-ezret látatlanba :kalapos:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2021. január 17., vasárnap 20:47

Kinek mi.

Én futáshoz, túrához használok Garmint FR245-t, Spotify-jal zene rá és nem kell vinnem a szaros telefonomat. Edzésben nagy segítség.
Hétköznapokhoz: pittyenésektől, csengőhangoktól kivagyok. Őrületbe kergetnek, még az utcán dohányzásnál is előbb tiltanám be :mrgreen: Hívnak, sms-t kapok, óra egyet rezzen, kész. Messenger, emailnél már nem, de megjelentíteni meg tudja.

NFC még jól jönne, Apple Watchnál tetszett, de Garmin megoldása nem szimpi rá.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. január 17., vasárnap 20:45

Nekem Huawei band 3 pro van, az asszonytól kaptam szülinapra. Rohadt jó cucc, ki is használom maximálisan. Okos órát csak egy dolog miatt vennék, az pedig az nfc-s fizetés. Rohadt kényelmes, hogy csak az órát kell odatartani, és nem kell elővenni a telefont.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 17., vasárnap 20:35

ikelemen5 írta: Teljesen ellene vagyok.
Mar az is is idegesítő volt, hogy ha valaki kapott egy üzenetet, mar nezte is telefonját, de ez, hogy csipog ez a retek, es mar az orajat nézi valaki, hat a fszm!! Pedig nem boomer vagyok :kalapos:
Viszont amit végképp nem értek, hogy miért jó, ha valaki tud telefonálni az óráján. Nincs olyan elethelyzet, ahol ez jól jott volna nekem valaha.
Nekem egyszer jól jott :lol:

Amúgy beszallok a kocsiba, rakapcsol a telefon, az órán is rajta, hívnak és csörög bazmeg minden :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. január 17., vasárnap 20:34

ikelemen5 írta: Teljesen ellene vagyok.
Mar az is is idegesítő volt, hogy ha valaki kapott egy üzenetet, mar nezte is telefonját, de ez, hogy csipog ez a retek, es mar az orajat nézi valaki, hat a fszm!! Pedig nem boomer vagyok :kalapos:
Viszont amit végképp nem értek, hogy miért jó, ha valaki tud telefonálni az óráján. Nincs olyan elethelyzet, ahol ez jól jott volna nekem valaha.
pedig van ilyen élethelyzet. hozzáteszem, viszonylag ritka, és sarkos a példa amit hozok, de létezik.
munkahely, munkaügyi terület. az irodába nem vihetik be a kollégák a telefonjukat, a folyosón egy erre a célra kialakított szekrénybe el kell zárni. ha hív a gyerek, hogy vmi baj van, nem fogod hallani bent az irodában. ilyenkor rohadt hasznos tud lenni az okosóra
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2021. január 17., vasárnap 20:33

Én világ életembe a klasszikus órákat csíptem, de vettem egy stratos 2-t futás trackingre, és "rajta maradt" a karomon, nagyon megszerettem. Persze kinek mi, de én egyszerű fitnesztrackerként kezdtem vele, és engem megtérített.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. január 17., vasárnap 20:31

Realista24 írta: Én vettem egy Samsungot, de hogy minek? :lol:
Vissza is boltolom.
Nem sok értelme van ezeknek, funkciokból annyit használok mint egy aktivitásmérőnél. Egy plusz órának jó a többi közé, ennyi.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. január 17., vasárnap 20:31

Teljesen ellene vagyok.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 17., vasárnap 20:28

Én vettem egy Samsungot, de hogy minek? :lol:
Vissza is boltolom.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. január 17., vasárnap 20:26

Én amúgy az Amazfit Gtr 2-vel szemezek, csak megvárom a teszteket róla.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. január 17., vasárnap 20:20

Realista24 írta: Tél és az óra, mint kizaro tényező. Ma is tanultam valamit.
Hat telen nem kell tudni, mennyi az ido. :lol:

De lehet azt hiszi, a csajok az okosorara buknak. Vagy nem tudom.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. január 17., vasárnap 20:14

Huawei watch gt2 46mm. Elégedett vagyok vele, két szijjal.
De amúgy többet hordom a hagyományos oramat, de ez is jó a repertoarba

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. január 17., vasárnap 20:12

Realista24 írta: Tél és az óra, mint kizaro tényező. Ma is tanultam valamit.
:lol: ennyiből vegyen designer Daniel Klein órát ne okosat, ha csak mutogatni akarja. :lol:
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 17., vasárnap 20:08

Tél és az óra, mint kizaro tényező. Ma is tanultam valamit.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. január 17., vasárnap 20:06

Nem tudom, volt-e már téma az elmúlt időben...

Okosóra.

Ki milyet használ? Korábban - ahogy anno írtam, vettem egy okoskarkötőt (aktivitásmérő, Huawei Band 4, sima, no gps), de lehet tavasszal vennék egy picivel komolyabbat. Most télire szerintem tök fölösleges a télikabát alá, de ha már kevesebb ruha kell, akkor már jobban mutatna, jól jönne! :D

Szóval Huawei telefon. jelenleg ilyen okoskarkötővel. Órát is ilyet érdemes venni? Nézegettem árukeresőben, 30-100 ezerig, elég széles a skála. Sajnos nincs meg a mód, mint a telefonoknál, hogy összehasonlítsuk őket ezen az oldalon.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. január 8., péntek 18:02

___Samy___ írta: Ha már így előjött ez a robot porszívó. Mennyire jol tudja kiporszivozni a vastagabb szőnyegeket? Vagy csak a parketta csempe komboval használható? Meg a küszöbökön normálisan át tud menni, vagy csak szenvedés?
Én a Roborock s5 max-ról tudok tapasztalatot írni. A szőnyegeket jól kiporszívózza, de a hosszú szálú szőnyegeket szereti megenni. Van egy kis forgó keféje, mely szépen feltekeri a hosszú szálú szőnyeg szálait és odagarasztja magát. Én ezt úgy oldom meg, hogy no-go zonának kijelöltem a szőnyeget (egy ilyen hosszabb szálú van, a többivel nincs baja), majd mikor ki akarom porszívózni, akkor leveszem a kis kefét és odaküldöm a szőnyegre a gépet, így nincs vele baja, szépen kiporszívózza azt is. Ez a típus elméletileg 2 cm-es küszöbön át tud menni illetve ez a tulajdonság jól jön, ha magasabb szőnyegre kell felugratna, eddig nálunk még nem akadt el semmiben. Ami fölösleges benne az a felmosó, helyesebben feltörlő funkció. Ez a kényes padlók totálisan pormentessé tételében jelentene segítséget, de mi nem használjuk. Mostanra már van olyan verzió is, amiben ez nincs benne és az olcsóbb is.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. január 8., péntek 15:25

Ha már így előjött ez a robot porszívó. Mennyire jol tudja kiporszivozni a vastagabb szőnyegeket? Vagy csak a parketta csempe komboval használható? Meg a küszöbökön normálisan át tud menni, vagy csak szenvedés?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2021. január 8., péntek 14:32

A 0/0 minden telkonál így van, ez jogi dolog, hogy ne büntessen a GVH.

A vezetékes szolgáltatások nem hirtelen lettek szétcseszve - hanem a Liberty egy olyan hálózatot adott át, amire rárobbant a Covid és azt nem bírta el. A Liberty csak HFC-t épített, ami egy elavult technológia, miközben a Digi és Telekom csak optikát húzott már ki jóideje. Plusz nagyon sok hálózati elem még az előző tulajdonostól függ, amire hiába van szerződés és SLA, hát nem ugyanaz az a hozzáállás, mint amikor a saját tulajdonodban lévő vállalatot kell karbantartanod.

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. január 8., péntek 14:29

kiserik írta: Nékünk egy Roborock s5 max van. Valami félelmetesen jó gép. Térképet készít, okosan takarít, nem megy neki semminek, folyamatosan látom telefonról, hogy merre megy, zónákat lehet beállítani, stb. Én nagyon ajánlom mindenkinek, de csak az olyanokat, amik térképeznek. Az ide oda bolyongó nekem sem jött be.
Köszi!! Néztem pár videót, tényleg komoly kis gépnek tűnik.

Bár ebből meg lehet az lenne, hogy: "minek ennyire okos valami, talán én nem takarítok jól?" :D

Nehéz! :lol: De azért köszi, feljegyeztem magamnak :agree:

Vissza: