Nice one, de Conort teljesen megtörte Habib, kb az arcára volt írva hogy vagy kurvára leszarja az egészet vagy bevan kaksizva.Zsombor írta: POIRIEEEEEEEEEEEEEEEEER
Haknizik már, kell a lóvé a brand építéshez( whisky).
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. január 24., vasárnap 8:29
Nice one, de Conort teljesen megtörte Habib, kb az arcára volt írva hogy vagy kurvára leszarja az egészet vagy bevan kaksizva.Zsombor írta: POIRIEEEEEEEEEEEEEEEEER
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2021. január 24., vasárnap 8:27
Realista24 írta:Bazzeg elszamoltam magam egy nappalZsombor írta: POIRIEEEEEEEEEEEEEEEEER
Na majd Jake ellen
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 24., vasárnap 8:04
Bazzeg elszamoltam magam egy nappalZsombor írta: POIRIEEEEEEEEEEEEEEEEER
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2021. január 24., vasárnap 6:39
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. január 20., szerda 16:17
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. január 19., kedd 10:02
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. január 19., kedd 9:53
mondom, nincs nekem bajom Bradyvel, azért amit ezen a videón csinál, na ilyet sem a rossz emberek csinálnak.. kicsit beszorult a gyomrom nah.. szép képek-jelenet..ferni írta: Ez de menő...
Brees papa komoly játékos volt sajna a PO nem volt a kenyerük, de mikor behúzták az zseni volt, jó kis Tracy Porter
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. január 19., kedd 9:25
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. január 18., hétfő 10:37
a Romo láz.. emlékszem, jött a semmiből és maradt 15 évig kezdő QB.. (amúgy szakértő a vmelyik tv-nél, nyilván nem meglepő, de annyira insider meglátásai vannak és olyan jól adja elő, néha bánom h csak 40 mp-e van 2 snap között (kb mint amikor Göbölyös belendül 1-2 videóban), nagyon hiteles, meg értelmes a faszi..TheBull6 írta: +1 Brees-re. Imádom a palit. Anno Romo (igen Tony Romo ) miatt szerettem meg az amerikai focit 2006-2008 körül, a többségnek lehet nem is mond semmit a pali. Azóta is go Dallas. Aztán mellé jött be Brees meg Rodgers,de pl BigBen játékstílusát is nagyon csíptem. Az utóbbi időben már nem követtem annyira, szerintem az elmúlt 3-4, de lehet 5 évben meccset 1-et ha láttam élőben, meg összefoglalókat is elhagytam.
Néha-néha egyik haverral még szóba kerül, ő még többnyire követi. Az is újdonság volt, hogy Brady elment a Patsból. Sose csíptem se a Pats-et, se Brady-t. Valahogy nekem Barca feeling volt velük kapcsolatban. Marha sok divatdrukkeruk lett, főleg a veretlen szezonos idényben, ahol persze aztán a döntőben legalább kikaptak. Persze kumma jó csapat voltak, meg Brady is, de brutál pénzekkel is rendelkeztek az is biztos.
De a mostani felhozatból kb játékosokat se ismernék már.
DWare, TO, Witten, Crayton, Miles Austin, Barber, Felix Jones, Dez Bryant. Aaaahhh, micsoda névsor!!!!
Csak ne a kutyaütő Jason Garrett lett volna a head coachunk....
Basszus, most nézem, hogy egy Russel Wilson is már 8-9 éve tolja. Mintha tegnap lett volna kis sz*ros rookie.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. január 18., hétfő 10:17
csak a szokásos, embernek elmegy a kedve, hogy kommenteljen ide bármit is a meccsről.Zsombor írta: Kurva nagy vicc volt ez a meccs. Mondjuk az is hogy volt aki már 5. percben azon sírt hogy nyert a Saints.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. január 18., hétfő 9:53
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. január 18., hétfő 9:32
nagyon remélem h nem Hill lesz kezdő (kb olyan mint Ramos csatárban, 1-2szer bejön, de menjen inkább a helyére), de Winston sem az ideális megoldás (hosszú játékokban nagyon önveszélyes). lehet Payton kitalál vmi hibrid playbookot ezzel a 2vel, fene tudja, nagy koponya, de egy ekkora ászt mint Brees smart playbookkal/hívásokkal nem lehet helyettesíteni. a D marha erős, de öreg is.. majd meglátjuk..poronty írta: Amúgy kíváncsi vagyok Saints mit produkál jövőre. Egyik legnagyobb mínuszba vannak a jövő évi cap tekintetében, Brees visszavonul, Taysom Hill lesz gondolom a QB1. Lehet elkezdik a teljes rebuild-et. Érdekes lesz nekik az off-season.
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. január 18., hétfő 3:54
jó hát bakker, én képtelen voltam elhinni, hogy képesek megcsinálni....Zsombor írta: Kurva nagy vicc volt ez a meccs. Mondjuk az is hogy volt aki már 5. percben azon sírt hogy nyert a Saints.
HozzászólásSzerző: poronty » 2021. január 18., hétfő 3:54
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. január 18., hétfő 3:49
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2021. január 18., hétfő 3:44
poronty írta:Nem, amelyik úgy volt passzolva, kívülre, hogy pont, akkor érjen oda a labda, mikor Johnson visszajön, és, hogy a corner-nek sansza ne legyen odaérnie, akkor se, ha a receiver seggében áll.Zsombor írta:
Mármint a full pontatlan passz ami után az elkapás volt parádés?
HozzászólásSzerző: poronty » 2021. január 18., hétfő 3:43
Nem, amelyik úgy volt passzolva, kívülre, hogy pont, akkor érjen oda a labda, mikor Johnson visszajön, és, hogy a corner-nek sansza ne legyen odaérnie, akkor se, ha a receiver seggében áll.Zsombor írta:Mármint a full pontatlan passz ami után az elkapás volt parádés?poronty írta: Anyám az a ball placement Brady-től, Johnson-nak milyen parádé volt.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2021. január 18., hétfő 3:43
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. január 18., hétfő 3:42
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2021. január 18., hétfő 3:38
Mármint a full pontatlan passz ami után az elkapás volt parádés?poronty írta: Anyám az a ball placement Brady-től, Johnson-nak milyen parádé volt.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem