Mi, hogy az ipám meg apám helyett viva vitaminvizek vannak a hűtőmben? Az xbox sarkomon meg jógaszőnyeg rubintrékára?Steve írta: Nos, én nagyon szeretem a feleségemet. Van egy kislányunk, aki a legjobb dolog az életemben(azon túl, hogy minden mással is tökéletesen elégedett vagyok az életemmel).
Mindig lehetne mégjobb minden, de sokkal rosszabb is. Szóval én elégedett vagyok.
Ezzel együtt mi 19&18 évesen költöztünk össze és azóta is együtt élünk.
Még szerencse, hogy én előtte elég “aktív” életet éltem, nagyon fiatalkorom óta. Gondolok itt bulikra, csajokra, szexuális élet..stb. Utána az egyetemi évek alatt együtt buliztunk sokat. Majd utána utazgattunk sokat a gyerek előtt. Most meg a kisgyerek leköt minket.
Szóval mindig van valami. A hullámvölgyek minden párkapcsolatban ott vannak.
Viszont az összeköltözést se nem tervezni, se nem erőltetni nem kell(ha a szükség mint pl. távolság nem hozza úgy).
Azt hiszem ez úgy megy normálisan, ahogy Ziro írta, hogy ott alszotok egymásnál, majd észre veszed, hogy együtt laktok. Ha igazán szeretetitek egymást, akkor vágytok is non-stop egymás társaságára.
Nem tudom ezzel segítettem-e, vagy faszság. Mindenesetre én így látom,éltem meg.
Te könynen beszélsz, milfek vannak a szomszédságodban, itt is csak itt 70+os milfek.