Én is hasonlón gondolkodtam, és én pont ezért értem meg Martint. Akit ZZ szívat, az jobb, ha pakol. Brahim is belátta, Jovic is belátta, most Odegaard is belátja.füst írta: Nekem amúgy van egy konteóm.
Ödön szerintem már akkor rossz benyomást tett ZZ-re amikor idejött. Mármint 16 évesen. ZZ irányította akkor még a Castillát. Ödön meg úgy akart játszani a csapatában, hogy nem velük edzett hanem a nagy csapattal. Akkor is hasonló felállás volt csak kicsiben, a Castillának nem ment valami jól, Öde meg kénytelen-kelletlen ott volt ZZ-nek kiemelt figyelemmel.
Szerintem azóta -1ről indul az edzőnknél. ZZ első regnálása alatt elkerülték egymást, most meg megint plusz feladatként volt/van itt ZZ-nek, amikor a csapatnál amúgyis komoly gondok vannak.
Kicsit azért szerintem burokban nevelkedett Öde, és az első találkozás elég felemás szájízű lehetett ZZ-nek, szóval el tudom képzelni hogy most kicsit azért is pakolt oda a norvégnak hogy ő is érezze a törödést, mert azért elég jó dolga volt idáig, és ide nem hímestojások kellenek.
Szerintem rosszul reagálta le fiatal barátunk, ilyenkor azzal lehet jó benyomást tenni mindenkire de főleg az edzőre, hogy lehajtott fejjel teszi a dolgát. Lehet szivatás volt, lehet értelmetlen volt, de impozáns volt hogy a múltkori szuperkupa meccs után még kint körözött a pályán.
Egy edzőt nem lehet azzal megnyerni hogy azt mondja köszi akkor inkább lelépek, hanem edzéseken kétszer annyira kell összeizzadnia a dresszt mint a többieknek. Pláne ha inkább menni akar, akkor nem ad más választást minthogy elengedjék. ZZ nem könyöröghet neki hogy maradjon, mert akkor a nyúl viszi a vadászpuskát. Viszont sajnos így jó eséllyel a jövőben sem fognak már együtt dolgozni, mert ez a tüske ott lesz. Szerintem rossz utat választ Öde, én nem erre számítottam tőle, dehát mostmár akkor mindegy.
Martin Ødegaard - 21
Re: Martin Ødegaard - 21
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
5 cserelehetőség mellett továbbra sem értem, hogy egy Modricot vagy Kroost miért nem lehet a már megnyert meccseken értelmezhető mennyiséget pihentetni, és nem az utolsó 3-4 percben cserélni. jó nem volt sok ilyen meccs a szezonban, de amikor volt akkor sem próbált ZZ pihentetni kicsit, aztán csodálkozunk majd február közepén, hogy mindenki a seggén veszi a levegőt már az 55. percbenRealista24 írta: Egyébként, azt is hajlamosak vagytok elfelejteni, hogy norvég barátotok a szezonban 52 napot volt sérült, emiatt 10 meccset ki kellett hagynia.
9 meccsen kapott lehetőséget, ebből 2 értelmezhetetlen a pár perc miatt.
A bajnokságban volt 18 meccsünk, BL-ben 6. Összesen 24 meccs. Közben Modric Aranylabdás formában tolja, Kroos sem a szarral gurigázik.
Szóval továbbra sem vagyok meggyőzve, hogy fuera Zidane van.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Akkor ne hivjak vissza. Mondja meg Pereznek hogy ide nemkell maradhat a Sociban plusz egy evet. Visszahivtak. Majd nem hasznalta. Érthetetlen.
Majd par napja ad egy nyilatkozatot hogy idő kell neki meg hogy nagy jovo elott all ennel a klubnal. Most meg a kolcson adasarol megy a targyalas
Birom a kopaszt de sosem bocsaltom meg neki ha ezt a fiut elkurja.
Majd par napja ad egy nyilatkozatot hogy idő kell neki meg hogy nagy jovo elott all ennel a klubnal. Most meg a kolcson adasarol megy a targyalas
Birom a kopaszt de sosem bocsaltom meg neki ha ezt a fiut elkurja.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egyébként, azt is hajlamosak vagytok elfelejteni, hogy norvég barátotok a szezonban 52 napot volt sérült, emiatt 10 meccset ki kellett hagynia.
A bajnokságban volt 18 meccsünk, BL-ben 6. Összesen 24 meccs. Közben Modric Aranylabdás formában tolja, Kroos sem a szarral gurigázik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Nekem amúgy van egy konteóm.
Ödön szerintem már akkor rossz benyomást tett ZZ-re amikor idejött. Mármint 16 évesen. ZZ irányította akkor még a Castillát. Ödön meg úgy akart játszani a csapatában, hogy nem velük edzett hanem a nagy csapattal. Akkor is hasonló felállás volt csak kicsiben, a Castillának nem ment valami jól, Öde meg kénytelen-kelletlen ott volt ZZ-nek kiemelt figyelemmel.
Szerintem azóta -1ről indul az edzőnknél. ZZ első regnálása alatt elkerülték egymást, most meg megint plusz feladatként volt/van itt ZZ-nek, amikor a csapatnál amúgyis komoly gondok vannak.
Kicsit azért szerintem burokban nevelkedett Öde, és az első találkozás elég felemás szájízű lehetett ZZ-nek, szóval el tudom képzelni hogy most kicsit azért is pakolt oda a norvégnak hogy ő is érezze a törödést, mert azért elég jó dolga volt idáig, és ide nem hímestojások kellenek.
Szerintem rosszul reagálta le fiatal barátunk, ilyenkor azzal lehet jó benyomást tenni mindenkire de főleg az edzőre, hogy lehajtott fejjel teszi a dolgát. Lehet szivatás volt, lehet értelmetlen volt, de impozáns volt hogy a múltkori szuperkupa meccs után még kint körözött a pályán.
Egy edzőt nem lehet azzal megnyerni hogy azt mondja köszi akkor inkább lelépek, hanem edzéseken kétszer annyira kell összeizzadnia a dresszt mint a többieknek. Pláne ha inkább menni akar, akkor nem ad más választást minthogy elengedjék. ZZ nem könyöröghet neki hogy maradjon, mert akkor a nyúl viszi a vadászpuskát. Viszont sajnos így jó eséllyel a jövőben sem fognak már együtt dolgozni, mert ez a tüske ott lesz. Szerintem rossz utat választ Öde, én nem erre számítottam tőle, dehát mostmár akkor mindegy.
- Pad'em
Arteta is bekilincselt egy kölcsönre. Soci opcióval vinné, Sevilla kölcsönbe.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
ő is lehet akkor lett vna a jó ember, ha mindig beáll 2/3-0nál fél órákra, egy pihentető embernek.. de a merítés ami alapján a igazolnia kellett vna magát, kevés.Realista24 írta: Lehet keresni másban a hibát, de amit láttam tőle az:
Parádés passz sávok felismerése
Alibi védekezés és futás
alapvetően az a baj ha megy, hogy most jön-e helyette valaki? mert azzal sem vagyunk beljebb, h megint van 4/5 középpályásunk a fél idényre (isco nálam olllllyan szinten vicc már, h nekem már csak CMK+Fede van). remélem Blanco fiú villant ma és mondjuk 5. ember lesz..
a többség am. sztem ezért háborog. sz@r a csapat előre játékba, itt egy fiatal srác, aki ügyes -> elmegy, mert "összerúgta" a port ZZ-vel?
a túl sokadik, túl hasonló lefolyású szitu. de legyen a kopasznak igaza, bár nekem is nehéz ezt lenyelnem, mert ügyes gyereknek tűnik
de a sebessége/fizikuma valóban nem az igazi, de mondjuk egy bika Fede-Case duóval ez is ellensúlyozva lehetett vna.... mind1, nem körülötte forog a világ, szemre biztos nem a next messi megy el a csapattól, csak egy olyan, akiben szemre több volt.. azért meg kár..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Amit viszont én láttam, hogy egy tkp taktika nélkül próbál érvényesülni egy tkp nélküli rendszerben. Vele (1 kivétellel, de ott is tkp-t kellet játszani) mindig 4231-et játszottunk, nélküle soha. Gyakorlatilag senki nem tudta, hogy hol helyezkedik, mert nem ezt szokták meg a többiek. Ezeken a meccseken nem volt védekező játékos a középpályán, rendre a Kroos-Modric kettős volt hátul. Egy 4231-ben nem a tkp elsődleges feladata a védekezés és úgy alapból elég halálra van ítélve a Ode-Modric-Kroos hármas ebből a szempontból. Mindegy. Kiderült, hogy ő se szint. Majd Isco megoldja.Realista24 írta: Lehet keresni másban a hibát, de amit láttam tőle az:
Alibi védekezés és futás
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Mesutdzsi91 írta:https://en.wikipedia.org/wiki/Mesut_%C3%96zilRealista24 írta: Lehet keresni másban a hibát, de amit láttam tőle az:
Alibi védekezés és futás
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
https://en.wikipedia.org/wiki/Mesut_%C3%96zilRealista24 írta: Lehet keresni másban a hibát, de amit láttam tőle az:
Alibi védekezés és futás
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
én bevallom nem vagyok Ödegaard hívő. DE. ha már itt volt akkor lehetne használni. ahogy sok mindenki mást is. nem gálakezdőbe. nem orrba szájba. de kisebb meccseken vagy csereként fél órákra. más felállásban bármiben csak változtatva a posványon. hogy ZZ nem tud vagy nem akar semmin változtatni egy jó kérdés. el is küldeném meg nem is. jó lenne ha ZZ lenne az edző de zéró előrelépés van így pedig nehéz lesz.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lehet keresni másban a hibát, de amit láttam tőle az:
Alibi védekezés és futás
Alibi védekezés és futás
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
RM-Celta 2-0, 5 percRealista24 írta: 0 - Martin Ødegaard has failed to score or assist in his nine appearances for Real Madrid this season in all competitions (five starts) – last campaign, he scored seven goals and provided nine assists in 36 appearances for Real Sociedad in all comps (34 starts).
RM-Alaves 1-2, 21 perc
RM-Villareal 1-1, 65 perc
RM-Valencia 1-4, 26 perc
RM-Levante 0-2, 1 perc
RM-Betis 3-2, 45 perc
RM-Sociedad 0-0, 69 perc
Időrendben visszafele. Itt ahol elvárható lett volna teljesítmény, az a Soci, Betis, Villareal ellen.
Betis ellen 1-2-nél jött le, utána egy öngóllal és egy büntetővel fordítottunk.
Soci ellen 16 lövés, 68%-os labdabirtoklás, a szélen a 2 brazillal.
Villareal ellen 6 lövés egész meccsen...Ott is Isco volt a taktikai csere.
Valencia ellen már 4-1nél hozta fel, a szélre VJr helyett...
Alaves ellen a az egész kp ment a levesbe, Case-n kívül... 2-0nál...
Nem hinném, hogy ennyi idő alatt, ilyen helyzetekben beállva, ilyen nulla támadójáték mellett neki kellett volna megváltani a világot.
Össze kell hasonlítani, a Soci mit tolt múlt évben, és milyen hígfost csinálunk mi. Hiába indulba be, kérné el, inkább szélre passzolunk és körbeadogatjuk a pályát. Semmi beindulás, semmi ilyen...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Soci kölcsön plusz vétel opciót ajánl.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Jim, ha te mondod akkor én már hátra is dőltem.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
csak ha marad ZizuFaust írta:Szoval nyaron adjuk oda nekik.
lassan nem lesz olyan szurkoló, aki marasztalná
ha minden fiatalt elüldöz...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
0 - Martin Ødegaard has failed to score or assist in his nine appearances for Real Madrid this season in all competitions (five starts) – last campaign, he scored seven goals and provided nine assists in 36 appearances for Real Sociedad in all comps (34 starts).
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Eh, pfújNika91127 írta: Kár, hogy nem afrikai származású francia, akkor orrba-szájba tolná
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
“Hosszú a szezon, minden játékosra szükség van. Vannak játekosok, akiknek kevesebb lehetőség jut, megértem, ha többet akarnak játszani. Martin egy jó ember, jó helye lesz a Sevillában, újra formába lendülhet. Ő a jövő nagy csillaga.” Kár, hogy nem afrikai származású francia, akkor orrba-szájba tolnáYazid írta: jólvan ezt hamar rövidre fogták. én most már leszarom ha nyáron hoznak valaki baxo kpást.
erre a kölcsönadás storyra mit fog nyilatkozni zizu?
,,nagyon jó a kapcsolatom martinnal, sokat beszélgettünk, fiatal játékos aki sokat szeretne játszani. 28(?) játékosom van akikre szükségem van, végül úgy láttuk jobbnak ha kölcsönadjuk, nagyon sok sikert kívánok neki és biztosan meg fog felelni. "
jólvan ezt hamar rövidre fogták. én most már leszarom ha nyáron hoznak valaki baxo kpást.
,,nagyon jó a kapcsolatom martinnal, sokat beszélgettünk, fiatal játékos aki sokat szeretne játszani. 28(?) játékosom van akikre szükségem van, végül úgy láttuk jobbnak ha kölcsönadjuk, nagyon sok sikert kívánok neki és biztosan meg fog felelni. "