Értem én, de rombolni nem úgy szoktak, hogy az új téglákat verik szét, a régi, omladozó falat meg csodáljákRealista24 írta:Általában az építkezés előtt rombolni is szoktak. ZZ csak követi ezt az utatkiserik írta:
Ez a lényeg. Nem zavarna a kupanélküliség, ha lenne valami építkezésre hasonló dolog. Csak sajna nyomjuk az öregekkel, próbáljuk fentartani a múltat. Sajnos ennek a csapatnak se tartása, se játéka, se jövője, se vezetője.
Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Rock?Remy írta:ziro4vr írta: Ha lenne szíved akkor önként tűnnél el.„Csak ő a hős, akit a város megérdemelt, de most épp nincs rá szüksége. Azért vadászunk rá, mert képes lesz túlélni. Mert ő nem hős, hanem egy néma őr, éber védelmezőnk. Egy sötét lovag.”
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Realista24 írta: Általában az építkezés előtt rombolni is szoktak. ZZ csak követi ezt az utat
Na ezen rendesen felnevettem.
de ezen is a kurva életbeToti írta:tehát semmi meglepőRemy írta: Amúgy... Idén egy valamit akartam, de nagyon... Lássam Martin beépülni a csapatba. Erre az ellenkezője történik.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
A meccset nem láttam, de most valamiért már nem is érdekelnek a meccsek. Ahogy páran leírták, hogyha pl meglátják Marcelot a kezdőben, vagy Iscot is még ráadásul... Én is eljutottam oda, hogy bár korábban "bűn volt kihagyni" egy-egy Real meccset, mostmár le se sz...m. Majd ha már lesz valami változás. Egészen addig csak időpazarlás. 2 óra minusz az ember életéből.
na de a lényeg, a tegnapi nap egyetlen pozitívuma: nézzétek úgy,hogy legalább nem kell a kupára koncentrálni. ahogy a szuperkupára se kellett plusz egy meccsel több ideig! pedig ezeknél csak pár meccsre kellett volna felkészülni, és leesett volna egy-egy kupa. de nekik ez nem kell. sz*rnak bele...
Zidane: “Meg kellett volna nyernünk a meccset”
---> sok meccset meg kellett volna nyerni, kezdve az Osasuna, Elche, Villarreal félékkel, csak valamiért nem nyerik. "Meg kellett volna nyerni", igen. De azért tenni is kéne!
na de a lényeg, a tegnapi nap egyetlen pozitívuma: nézzétek úgy,hogy legalább nem kell a kupára koncentrálni. ahogy a szuperkupára se kellett plusz egy meccsel több ideig! pedig ezeknél csak pár meccsre kellett volna felkészülni, és leesett volna egy-egy kupa. de nekik ez nem kell. sz*rnak bele...
Zidane: “Meg kellett volna nyernünk a meccset”
---> sok meccset meg kellett volna nyerni, kezdve az Osasuna, Elche, Villarreal félékkel, csak valamiért nem nyerik. "Meg kellett volna nyerni", igen. De azért tenni is kéne!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
ziro4vr írta: Ha lenne szíved akkor önként tűnnél el.
„Csak ő a hős, akit a város megérdemelt, de most épp nincs rá szüksége. Azért vadászunk rá, mert képes lesz túlélni. Mert ő nem hős, hanem egy néma őr, éber védelmezőnk. Egy sötét lovag.”
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
R, rakj ki a magánzárkába szombati meccs végéig, eddig mindig történt valami jó, mikor kiraktatok.
Tegyük izgalmassá, a csapatérdek megkívánja, hogy mágiához nyúljunk.
Tegyük izgalmassá, a csapatérdek megkívánja, hogy mágiához nyúljunk.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ___Samy___
Ugyanmar. Sosem éltem meg még azt, hogy olyan helyzetben nem lenne sápitozás a nem megfelelő irány miatt. Akkor is baj lenne valami.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Általában az építkezés előtt rombolni is szoktak. ZZ csak követi ezt az utatkiserik írta:Ez a lényeg. Nem zavarna a kupanélküliség, ha lenne valami építkezésre hasonló dolog. Csak sajna nyomjuk az öregekkel, próbáljuk fentartani a múltat. Sajnos ennek a csapatnak se tartása, se játéka, se jövője, se vezetője.Remy írta: Jó, de ez kicsit ilyen bájkeverős. Az apróbetűs részt nem olvastuk el.
Engem amúgy most nem érdekelnek a kupák. Csak látnám, hogy tartunk valamerre.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
tehát semmi meglepőRemy írta: Amúgy... Idén egy valamit akartam, de nagyon... Lássam Martin beépülni a csapatba. Erre az ellenkezője történik.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Remy
- Kapcsolat:
Amúgy... Idén egy valamit akartam, de nagyon... Lássam Martin beépülni a csapatba. Erre az ellenkezője történik.Realista24 írta:Jó, hát a másik gond te vagyRemy írta: Jó, de ez kicsit ilyen bájkeverős. Az apróbetűs részt nem olvastuk el.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Inkább maradok annál, hogy ők a hibásak. Nem én kapok évi többmillió eurót azért, hogy jól működjön a csapat.Realista24 írta: Lehet itt mutogatni Zidanera, a játékosokra, meg Pérezre.
Itt egyetlen hibás van, mi madridisták, akik eladtuk a lelkünk minden egyes darabját 3 éven keresztül a BL tripla miatt.
Most visszakeresném, ha lenne kedvem, hogy ki hány év kupa nélküli szezont áldozott be a tripla miatt
En oszinten leszarnam a kupakat par evig, ha legalabb szorakozni es nem szenvedni ulnek le a meccsek ele, vagy ha legalabb lenne valami jovokep, merre akarunk haladni. Solari kipattintasa ota egy helyben toporgunk ebben a tekintetben.
Ez a lényeg. Nem zavarna a kupanélküliség, ha lenne valami építkezésre hasonló dolog. Csak sajna nyomjuk az öregekkel, próbáljuk fentartani a múltat. Sajnos ennek a csapatnak se tartása, se játéka, se jövője, se vezetője.Remy írta: Jó, de ez kicsit ilyen bájkeverős. Az apróbetűs részt nem olvastuk el.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jó, hát a másik gond te vagyRemy írta: Jó, de ez kicsit ilyen bájkeverős. Az apróbetűs részt nem olvastuk el.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
itt már nem a kupa nélküli szezonokról van szó sztem sokkal komplexebb a baj.Realista24 írta: Most visszakeresném, ha lenne kedvem, hogy ki hány év kupa nélküli szezont áldozott be a tripla miatt
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Remy
- Kapcsolat:
Jó, de ez kicsit ilyen bájkeverős. Az apróbetűs részt nem olvastuk el.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lehet itt mutogatni Zidanera, a játékosokra, meg Pérezre.
Itt egyetlen hibás van, mi madridisták, akik eladtuk a lelkünk minden egyes darabját 3 éven keresztül a BL tripla miatt.
Most visszakeresném, ha lenne kedvem, hogy ki hány év kupa nélküli szezont áldozott be a tripla miatt
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ez utobbi kerdeses, mindig van lejjebb. Viszont az eleg valoszinu hogy maga a jatek nem lesz jelentosen rosszabb cserebe van hova javulni. Mellette pedig az eredmenyek igy is docognek szoval egy probat megerne valami ujat tesztelni nehany meccsen keresztul, max nem jon be. Csak ha szetesett az oltozo akkor mar lehet tul keso.Remy írta:Vicces lenne, ha hétvégén hirtelen kezdő lenne. amúgy ezt nem hiszem el.madridronie írta: [: De pl. a tegnapi bukta után elvileg a vezetés nem akarja elengedni a norvég titánt sehova se.
Pedig a tegnapi utan nyugodt szivvel lehetne kísérletezni bármivel, mert ennél lejjeb már úgyse juthatunk.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Remy
- Kapcsolat:
Vicces lenne, ha hétvégén hirtelen kezdő lenne. amúgy ezt nem hiszem el.madridronie írta: [: De pl. a tegnapi bukta után elvileg a vezetés nem akarja elengedni a norvég titánt sehova se.
Pedig a tegnapi utan nyugodt szivvel lehetne kísérletezni bármivel, mert ennél lejjeb már úgyse juthatunk.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots