Köszi a tippet. Megvettem.Realista24 írta:Koltsd másra. SzívesenDupla D írta: Én is Apple watch-csal szemezek egy jó ideje, de sajnálok egy olyan dologra ennyi pénzt, ami csak egy extra. Félek, hogy nem tudnám kihasználni. Győzzetek meg.
Elektronika
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Elektronika
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
A vizforralo alap.
Amugy most kiballagtam a konyhaba es megneztem. Electrolux, es kb 4 eve lett beszerelve. Es igen mar tiszta karcos / kopott a felulete.
De mint mondtam lehet nem indukcios, legalabb is nincs rairva. Gondolom ha az lenne nagybetukkel rairna a gyarto hogy lehessen ra hegyezni a ceruzat serenyen.
Amugy most kiballagtam a konyhaba es megneztem. Electrolux, es kb 4 eve lett beszerelve. Es igen mar tiszta karcos / kopott a felulete.
De mint mondtam lehet nem indukcios, legalabb is nincs rairva. Gondolom ha az lenne nagybetukkel rairna a gyarto hogy lehessen ra hegyezni a ceruzat serenyen.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
Sziasztok
Okosóra és tws fülhallgató vásárláson gondolkodom
Max 100k és 50kig
Samsung note 20 ultra telefon mellé.
Van esetlegesen jobb megoldás mint a samsung saját okosórái illetve fülesei
Okosóra és tws fülhallgató vásárláson gondolkodom
Max 100k és 50kig
Samsung note 20 ultra telefon mellé.
Van esetlegesen jobb megoldás mint a samsung saját okosórái illetve fülesei
Egy apró konyhai trükk, ha van indukció ha nincs, vizet forralni legjobb egy elektromos vízforralóbanProfessore írta: Köszi a válaszokat. Végül nem lett vásár mert mire eldöntöttem már lejárt az akció és úgy már nem volt olyan jó deal. Most kívárunk meg egy kicsit a kövi jó akcióig. Az új keco átadása is csúszik a covid miatt így még nem volt sürgős a dolog...
Mi a gázos opciót elvetettük, aztán ha majd nagyon nem adja az indukciós majd mea culpasan visszatérünk rá. Egyrészt a takarítás (ami az én reszortom ) másrészt gyengült a gáz vagy mi túró de 1,5 l vizet csigalassúsággal forral fel az utóbbi időben. Bezzeg a kemping gázégőmnek 3 perc . Az asszony meg ha már új konyhát kap akkor trendi akár lenni .
Mondjuk ha kb olyan a különbség mint a sütők esetében a gáz vs elektromos akkor nem fogom megbánni valószínűleg...
Egy modern indukciós lap a legjobb háztartási célokra, viszont vannak, amikre oda kell figyelni. Könnyű ráégetni a holmit, könnyű összekarcolni és könnyű összetörni is. Sonicra ne hallgass, neki valami rossz, régi rezsója lehet
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na mondjuk én a takarítását utálom, de anyós patent módon megcsináljasonic írta: Egyebkent megvannak az elektromos fozolapnak az elonyei. Biztonsagosabb, energiatakarekosabb, konnyebb letakaritani... Szoval megertem ha vaalki azt preferalja. De nekem eddig nem valt be.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
Egyebkent megvannak az elektromos fozolapnak az elonyei. Biztonsagosabb, energiatakarekosabb, konnyebb letakaritani... Szoval megertem ha vaalki azt preferalja. De nekem eddig nem valt be.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
bár ez a folyamat valahol természetesnek mondható, hisz mégiscsak az emésztés és kiválasztás általános, minden embernél fellépő folyamatoksonic írta:Hat nem tudom szerintem az azert nem a tuzhely hibaja. Probalj meg frissebb alapanyagokkal dolgozni.Realista24 írta:Hát, én olyan leveseket csinálok hogy beszarsz
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
sonic írta:Hat nem tudom szerintem az azert nem a tuzhely hibaja. Probalj meg frissebb alapanyagokkal dolgozni.Realista24 írta:Hát, én olyan leveseket csinálok hogy beszarsz
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
Hat nem tudom szerintem az azert nem a tuzhely hibaja. Probalj meg frissebb alapanyagokkal dolgozni.Realista24 írta:Hát, én olyan leveseket csinálok hogy beszarsz
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hát, én olyan leveseket csinálok hogy beszarszsonic írta: Ami nekunk van (azt nem tudom ez indukcios tech vagy valami mas - lehet ez mas) annak a szabalyozhatosaga nagyon rossz. Hiaba vannak fokozatok eleg sok az nem olyan mint egy fokozatmentesen allithato gazlang, ami stabil es folyamatos hot ad az edenynek. Ez szabalyozgatja magat egy bizonyos hatererteken belul, szoval ha erzekeli hogy elerte mondjuk a hatos hofokot leszabalyoz, ha ellezd hulni visszakapcsol. Raadasul mondjuk van 6-os es 7-es fokozat de neked pont a ketto kozotti hofok kellene hogy palacsintat suss akkor baszhatod. Nemlehet rajta egyenletesen sutni, nem lehet beallitani rajta egyenletes fozesre egy levest pl. Ez az egyik problemam. A masik hogy barmi racseppen a kis erintos kezelofeluletere egybol szirenazik hogy vilagvege van, aztan fogja es lekapcsolja az egeszet. A harmadik bajom hogy ahogy az edenyeket mozgatod rajta a felulet kopik es elobb utobb ronda lesz barmit csinalsz.
Ez csak az en tapasztalatom. Lehet vannak mar fejlettebb tech-ek amiknel nem ennyire jonnek elo a gondok. Viszont en szemely szerint soha nem vennek ilyet magamnak az tuti.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Nem, a gáz vs. villany vitát utcahosszal nyeri a villany. Mi a laphoz passzoló sütőt vettünk (öntisztító, mittudomén), az egy csodaProfessore írta: *Mondjuk ha kb olyan a különbség mint a sütők esetében a gáz vs elektromos akkor nem fogom megbánni valószínűleg...
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- sonic
Sutobol en is elektromosat vennek.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Köszi a válaszokat. Végül nem lett vásár mert mire eldöntöttem már lejárt az akció és úgy már nem volt olyan jó deal. Most kívárunk meg egy kicsit a kövi jó akcióig. Az új keco átadása is csúszik a covid miatt így még nem volt sürgős a dolog...
Mi a gázos opciót elvetettük, aztán ha majd nagyon nem adja az indukciós majd mea culpasan visszatérünk rá. Egyrészt a takarítás (ami az én reszortom ) másrészt gyengült a gáz vagy mi túró de 1,5 l vizet csigalassúsággal forral fel az utóbbi időben. Bezzeg a kemping gázégőmnek 3 perc . Az asszony meg ha már új konyhát kap akkor trendi akár lenni .
Mondjuk ha kb olyan a különbség mint a sütők esetében a gáz vs elektromos akkor nem fogom megbánni valószínűleg...
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
sonic írta: *A masik hogy barmi racseppen a kis erintos kezelofeluletere egybol szirenazik hogy vilagvege van, aztan fogja es lekapcsolja az egeszet.*
Ja, igen, ez mondjuk marha idegesítő bennük
- sonic
Ami nekunk van (azt nem tudom ez indukcios tech vagy valami mas - lehet ez mas) annak a szabalyozhatosaga nagyon rossz. Hiaba vannak fokozatok eleg sok az nem olyan mint egy fokozatmentesen allithato gazlang, ami stabil es folyamatos hot ad az edenynek. Ez szabalyozgatja magat egy bizonyos hatererteken belul, szoval ha erzekeli hogy elerte mondjuk a hatos hofokot leszabalyoz, ha ellezd hulni visszakapcsol. Raadasul mondjuk van 6-os es 7-es fokozat de neked pont a ketto kozotti hofok kellene hogy palacsintat suss akkor baszhatod. Nemlehet rajta egyenletesen sutni, nem lehet beallitani rajta egyenletes fozesre egy levest pl. Ez az egyik problemam. A masik hogy barmi racseppen a kis erintos kezelofeluletere egybol szirenazik hogy vilagvege van, aztan fogja es lekapcsolja az egeszet. A harmadik bajom hogy ahogy az edenyeket mozgatod rajta a felulet kopik es elobb utobb ronda lesz barmit csinalsz.
Ez csak az en tapasztalatom. Lehet vannak mar fejlettebb tech-ek amiknel nem ennyire jonnek elo a gondok. Viszont en szemely szerint soha nem vennek ilyet magamnak az tuti.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nekunk ikeas indukcios fozolapunk van, ami messze nem premium minoseg, megis imadjuk! Ugyhogy csak ajanlani tudom. az uj hazunkban is az lesz, csak nem ikeas, hanem whirlpool, es joval nagyobb, mint a mostani.
- raul 4 ever
Nekünk pont ugyanez a cucc van (mmint a whirlpool), asszony nagyon csípi, én nem tudom, én csak kávézni járok a konyhába.TheBull6 írta:+1Csabi írta:
mi arra valtottunk (Electrolux) költözés utan, gázról. szemelyszerint soha nem térnék vissza mar masra. a feleségem tartott tőle, de neki is nagyon bevált
Asszony nálunk is ellene volt nagyon, csak a gáz. Aztán mikor elé álltam, hogy már pedig ez lesz, akkor meg azon ment a hiszti, hogy de ő AEG-ot akar, meg aminek van az élén fém, nem kell neki ekkora, stb-stb.
Azóta meg mindig azt hallgatom, hogy milyen jó. Mondjuk tényleg egy csoda. 5 edényt/serpenyőt még nem raktam rá egyszerre, de 4-et kb mindig amikor komolyabb főzés/sütés van. De bőven elférne az ötödik is. Én se mennék vissza, már csak a takarítás könnyűsége miatt se.
@sonic: ez érdekes, nekem gázszerelő haverom mondta, hogy felejtsem el a gázos cuccokat, ő annyival többre tartja az indukciós vonalat.
Az biztos, amit Bull is írt, hogy takarítani pl. könnyebb, de a vizet is hamarabb felforralja, jó a fokozatkiosztás, stb., szerintem okos cucc. Ez a szatén szín meg még jól is mutat (fehér munkapult van), megvetted végül Prof?
- sonic
Nekunk a mostani lakasban ilyen uveg teteju fozolap van. Gondolkodas nelkul cserelnem egy rendes gazegosre ha enyem lenne a lakas. (De csak berlem.) Szerintem katasztrofalisan szarok ezek.
+1Csabi írta:mi arra valtottunk (Electrolux) költözés utan, gázról. szemelyszerint soha nem térnék vissza mar masra. a feleségem tartott tőle, de neki is nagyon beváltProfessore írta: Indukciós főzőlap vásárlása előtt állok. Hogy jobb legyen az asszony csak fehér/ezüst színűt akár (na igen nők ). Szétneztem kicsit a felhozatal között és akad egy akciós Whirlpool gép. Ez lenne a kiszemelt lap... Nem innen lenne a vásárlás így az ára nem érdekes csak a speckok miatt tettem be...
Van valakinek tapasztalata Whirlpool indukciós főzőlappal (esetleg pont ezzel a szériával)? Esetleg melyik márka jobb választás? A keret az egy felső közép kategóriás cucra van belőve...
Igazság szerint van még egy Electrolux is amivel szemezek de az drágább kb 30 ezerrel...
Asszony nálunk is ellene volt nagyon, csak a gáz. Aztán mikor elé álltam, hogy már pedig ez lesz, akkor meg azon ment a hiszti, hogy de ő AEG-ot akar, meg aminek van az élén fém, nem kell neki ekkora, stb-stb.
Azóta meg mindig azt hallgatom, hogy milyen jó. Mondjuk tényleg egy csoda. 5 edényt/serpenyőt még nem raktam rá egyszerre, de 4-et kb mindig amikor komolyabb főzés/sütés van. De bőven elférne az ötödik is. Én se mennék vissza, már csak a takarítás könnyűsége miatt se.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
mi arra valtottunk (Electrolux) költözés utan, gázról. szemelyszerint soha nem térnék vissza mar masra. a feleségem tartott tőle, de neki is nagyon beváltProfessore írta: Indukciós főzőlap vásárlása előtt állok. Hogy jobb legyen az asszony csak fehér/ezüst színűt akár (na igen nők ). Szétneztem kicsit a felhozatal között és akad egy akciós Whirlpool gép. Ez lenne a kiszemelt lap... Nem innen lenne a vásárlás így az ára nem érdekes csak a speckok miatt tettem be...
Van valakinek tapasztalata Whirlpool indukciós főzőlappal (esetleg pont ezzel a szériával)? Esetleg melyik márka jobb választás? A keret az egy felső közép kategóriás cucra van belőve...
Igazság szerint van még egy Electrolux is amivel szemezek de az drágább kb 30 ezerrel...