Edző és vezetőség
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
Bármennyire is LEGENDA lett Zidane itt edzőként is. Szerintem semmi logikus magyarázat, észérv nincs a maradása mellett. Mert szerintem attól sem fog sok minden változni, hogy ha nyáron jon akar egy Pogba, Mbappe pakk. Jöhet ide bárki, ez tisztán látható, hogy semmi játékunk nincds kézilabdázunk a közeppalyán, körbeadogatjuk aztan várjuk a csodát valamelyik játékostól, csakhát úgy nehéz hogy másik csapat teljesen visszazárt, tömörülés van a 16 on belül. Semmi sebesség, semmi begyakorolt figura nincs a jatekunkban. De meg a pontrugasaink se rejtenek semmi veszélyt, csak berugjuk aztan lesz ami lesz.
Lehet itt szidni a játékosokat, hogy nem Real szint, falábú, de emlékeim szerint szerint nagyrészüknek elég jól indult a Realos karrier, aztan szisztematikusan leépultek, olyan szinten hogy most már a kutyának nem kellenek.
Mig a másik oldal, aki elment azok valahogy újra megtanultak focizni, másik csapat meghatározó játékosa lett. Lehet dobálni, hogy mas szint, de nem mondja nekem senki, hogy ifi csapatos Sakhtar, Elche, Ayocano az szint.
Lehet itt szidni a játékosokat, hogy nem Real szint, falábú, de emlékeim szerint szerint nagyrészüknek elég jól indult a Realos karrier, aztan szisztematikusan leépultek, olyan szinten hogy most már a kutyának nem kellenek.
Mig a másik oldal, aki elment azok valahogy újra megtanultak focizni, másik csapat meghatározó játékosa lett. Lehet dobálni, hogy mas szint, de nem mondja nekem senki, hogy ifi csapatos Sakhtar, Elche, Ayocano az szint.
Mondjuk ha Regu kevés a kezdőnkbe, akkor nem tudom ki kellene ide.
Van egy top Robertson balbekknek a világon most, meg egy Davies.
Aztán alattuk azért jó nagy szakadékkal jönnek az ilyen arcok mint Regulion. Basszus egy szityben Zinchenko a balbekk, egy első MU-ban meg egy LükeShaw futkozik.
Arról meg ne is beszéljünk hogy az általunk kiröhögött Theo Hernandez meg kb a Milan egyik legjobbja és bőven benne van jelenleg a legjobb 5-6 balbekkben a mostani teljesítményével. De persze ezek kevesek ide, csak továbbra sem tudom, hogy akkor kit szeretnétek pl balbekknek, ha Regu kevés lenne Mendy mellé/elé. (Félre ne értsetek, nem sírom vissza Theo-t )
Hígabb lett a világ már mint volt, meg azért csapatok is feljöttek dögivel a radarra. Nem fog minden poszton a világ legjobbja nálunk játszani. Bayern se csak sztárokat vett/vesz az utóbbi időkben: Gnabry, Kimmich, Goretzka, Davies egyáltalán nem voltak világklasszisok, aztán mégis rúgtak velük 8-at a Barcának és bármelyik elférne a mi csapatunkban jelenleg, mert kellő szakmai munkával szépen kinőtték magukat.
Ha annyira nagy klasszis játékosokat akarunk keresni és igazolni, akkor olyan csapatoknál kell kopogtatnunk akik jelenleg vagy hasonló cipőben járnak mint mi, vagy még akár előrébb is nálunk.
Magában a RealMadrid név már édes kevés. Tegnap láttuk ha a mezt és a nevet toljuk fel a pályára mi lesz a vége.
Van egy top Robertson balbekknek a világon most, meg egy Davies.
Aztán alattuk azért jó nagy szakadékkal jönnek az ilyen arcok mint Regulion. Basszus egy szityben Zinchenko a balbekk, egy első MU-ban meg egy LükeShaw futkozik.
Arról meg ne is beszéljünk hogy az általunk kiröhögött Theo Hernandez meg kb a Milan egyik legjobbja és bőven benne van jelenleg a legjobb 5-6 balbekkben a mostani teljesítményével. De persze ezek kevesek ide, csak továbbra sem tudom, hogy akkor kit szeretnétek pl balbekknek, ha Regu kevés lenne Mendy mellé/elé. (Félre ne értsetek, nem sírom vissza Theo-t )
Hígabb lett a világ már mint volt, meg azért csapatok is feljöttek dögivel a radarra. Nem fog minden poszton a világ legjobbja nálunk játszani. Bayern se csak sztárokat vett/vesz az utóbbi időkben: Gnabry, Kimmich, Goretzka, Davies egyáltalán nem voltak világklasszisok, aztán mégis rúgtak velük 8-at a Barcának és bármelyik elférne a mi csapatunkban jelenleg, mert kellő szakmai munkával szépen kinőtték magukat.
Ha annyira nagy klasszis játékosokat akarunk keresni és igazolni, akkor olyan csapatoknál kell kopogtatnunk akik jelenleg vagy hasonló cipőben járnak mint mi, vagy még akár előrébb is nálunk.
Magában a RealMadrid név már édes kevés. Tegnap láttuk ha a mezt és a nevet toljuk fel a pályára mi lesz a vége.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
jó de akkor most el kell döniteni, benfica akarunk-e lenni vagy real madrid.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
nekem ezzel az a bajom, h ebből a 2ből 80milliót kaszáltunk nyáron (mmint ha az inter fizetne XDXDXD), ha ők nem mentek vna el, akkor ugyanolyan pénzügyi válságban lennénk mint a barca?Csabi írta: hakimi két éve jobbszélső. na nekem senki ne mondja, hogy az idei csapatba nem férne be jobb oldalra. lukács meg mr20meccen1gól asensio a konkurenciája.
reguilon is jó alternatíva lehetne mendyvel. őt valóban lehetne felváltva játszatni vele. az egyik beton hátul a másiktól meg nem pattan 5 méterre a labda. most vagy játszik mendy vagy remeg az ember gyomra marcelo miatt.
de am. jogos amit írsz, ezzel a 2vel mélyebb lenne a keret/jó.. de pont a 2 legdrágább nyári eladás.. kb ennyi pénzt a teljes tegnap esti kezdő ér (Case, Fede és Militó nélkül).. de tény, ez a 2 minőség lenne, ha itt lenne..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem én gondolkozok így hanem perez,tőlem aztán építkezhetnénk 2-3 évig de ha nem triplázunk az edzőt kirúgják a nagy építkezés közepén. Ha a szurkolók normálisan állnának a helyzethez még akkor is ott lenne a média ami gerjeszti a feszkót egy tök lényegtelen szezonban is. Nem látom a jelenlegi körülményekben az építkezős nagelsmanos realt. Ha van oenzunk ha nincs nekünk egy bármilyen tehetséges játékos 40 millánál kezdődik. Akkor már inkább jöjjenek bevált arcok + 40ért.ziro4vr írta:Ez így volt covid előtt, egy más piacon, az olajok előtt, amikor még nagyobb volt a merítés. Kissé idejétmúlt már így gondolkodni.dzsi91 írta: De ez a Real Madrid nem a dortmund de még csak nem is a pool.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Sok függ attól, hogy zárjuk az évet. Ha nem jutunk be a BL-ben a legjobb 4-be, a bajnokságban az első kettőben se leszünk (egy gyenge Barcával szemben), a meccsek továbbra is nézhetetlenek, akkor az emberek többsége be fogja látni, hogy itt mindenképp nagy változások kellenek, amire több idő kell. Ha jövőre az új edző csak annyit csinál, hogy látjuk a koncepciót, lerakja az alapokat, megfelelően kihasználja a kapott keretet és hoz egy kicsit jobb eredményeket az első évében, mint ez a mostani szezon (BL-ben ne szenvedjünk ennyire, kupában ne verjen ki minket egy noname csapat, a bajnokikon meg ne legyen egy Osasuna esélyesebb hazai pályájukon, mint mi), akkor szerintem nem lesz gond a szurkolókkal. Ha egy edző racionális dolgokat csinál, akkor a szurkolók is el fogják fogadni. Zidane-ra is csak azért haragudnak annyian, mert minden második húzása irracionális.Fenoo írta: Ha jönne is Klopp vagy Nagelsmann akkor se kapnának 2-3 évet hogy csapatot építsenek. Ha nem jönnek az eredmények egyből akkor már decemberben kereshetnek másik csapatot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dupla D 2021. január 21., csütörtök 15:44-kor.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- flori
De ha nem fog bevásárolni akkor mi lesz? Szeretnék, de nem tudok elképzelni akkora robbantást, mint 2009-ben. Ahogy azt sem, hogy Perez beismeri, hogy pl. Vinicius óriási baklövés volt. Ha a talajon maradunk, és a mostani állás szerint nézzük a dolgokat, akkor ZZ magától lelép a nyáron, mert mintha már rajta is látszódna a beletörődés. Szerinted Raúl lenne az, aki levezényel egy korszakváltás? Alapból nem tűnik ilyen határozott személyiségnek, mindig inkább megsimult a háttérben, halk vezér volt. Inkább az van előttem, hogy maradnak az alibi spanyol nála is, és nagyobb igazolás nélkül ráállunk egy spanyol c válogatottra, Pau Torressel, Olmóval, Iscóval meg Asensióval. Abból meg ilyen tálalásban senki nem kér.Vásároljon be perez keményen aztán Zizu megoldja.
Nyilván ez is csak elméleti sík, fontos, hogy legyen karizmája egy szakvezetőnek, de Raúl (és Guti) azért messze van ZZ-től. Ez nem Dortmund meg Pool, tök más a hangulat, a nyomás, az elvárások, ebben egyetértek. De ha változás kell, és itt az ideje lépni, akkor megpróbálhatunk egy kívülállót, hátha jól sül el.
Ideális esetben nálam nyártól ezek az opciók:
1. Nagy változások (igazolások, takarítás) Zidane-nal.
2. Nagy változások (igazolások, takarítás) Nagelsmann.
3. Kisebb változások (1-2 kiegészítő igazolás, selejt eltakarítása) Nagelsmann.
4. Kisebb változások (1-2 kiegészítő igazolás, selejt eltakarítása) tippem sincs.
Klopp nem vállalná ezt be, lehet nem is illene ide. Tuchel nem szint, ahogy Raúl és Guti sem. Allegri, Gallardo... fel van adva a lecke Perezéknek.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én úgy gondolom, hogy a mai felhozatal nem olyan nehéz ügy, (nem focitudásra gondolok) mint egy csúcs Ramos, CR-féle bagázs. Aranylabdás, BL győztes, EB, VB győztes emberek voltak itt. Nehézfiúk.dzsi91 írta: De ez a Real Madrid nem a dortmund de még csak nem is a pool. Nem működőképes ,hogy majd itt jön a klopp vagy a tuchel vagy bármelyik és felfedezgeti a fiatalokat. Perez bevásárol ha szerencsénk van inkább nagy neveket és nem brazil bohócokat azt oldd meg bástya.
Most ki ilyen kaliber? Salah? Mané? Bappé? Haaland? Nincs a piacon ilyen kaliber, aki ilyen és kellene is ide, akivel egy nem ZZ, Mou-féle edző nem tudna bánni.
Klopp az első évében EL döntőt játszott a Poolal. És abból főzőtt, amit adtak neki, mert szezon közben jött. Egy lesajnált, sokszor kiröhögött Poolt rakott vissza hipergyorsasággal a térképre.Fenoo írta: Ha jönne is Klopp vagy Nagelsmann akkor se kapnának 2-3 évet hogy csapatot építsenek. Ha nem jönnek az eredmények egyből akkor már decemberben kereshetnek másik csapatot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2021. január 21., csütörtök 15:35-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
Ha jönne is Klopp vagy Nagelsmann akkor se kapnának 2-3 évet hogy csapatot építsenek. Ha nem jönnek az eredmények egyből akkor már decemberben kereshetnek másik csapatot.
Amíg ő volt az edző Torinóban, addig mindenféle megerőltetés nélkül szállították a Scudettokat. Mióta nincs ott nem lubickol úgy a Juve sem, tavaly is épphogy behúzták, idén meg nagyon messze vannak jelenleg. Én régen eléggé lenéztem őt, de sztem jó edző Allegri, kérdés, hogy ide való-e, vagy inkább csak Olaszországba.Dupla D írta: de szerintem Allegri is egész jól építette fel a Juvét annak idején.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ez így volt covid előtt, egy más piacon, az olajok előtt, amikor még nagyobb volt a merítés. Kissé idejétmúlt már így gondolkodni.dzsi91 írta: De ez a Real Madrid nem a dortmund de még csak nem is a pool.
Nem illik.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Kösz Remy, akkor Nagelsmann már nem kell.
- Dupla D
dzsi91 írta: 1-2 fiatalt be lehet építeni a keret maradéka klasszis kell legyen.
A hírek szerint nem fog tudni bevárásolni. Akkor inkább ne is álljunk ki senki ellen?dzsi91 írta:Vásároljon be perez keményen aztán Zizu megoldja.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nekem az is elég, ha Szobo beválik és hozza.füst írta: Ha Nagelsmann jön és feldúsítja a keretet ifjú németekkel, nos én abban is benne vagyok.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
De ez a Real Madrid nem a dortmund de még csak nem is a pool. Nem működőképes ,hogy majd itt jön a klopp vagy a tuchel vagy bármelyik és felfedezgeti a fiatalokat. Perez bevásárol ha szerencsénk van inkább nagy neveket és nem brazil bohócokat azt oldd meg bástya.
1-2 fiatalt be lehet építeni a keret maradéka klasszis kell legyen. Mourinho is csapatot épített ja,Céronaldokból meg Xabi alonsokbol. Ő sem a castillából merített.
Vásároljon be perez keményen aztán Zizu megoldja.
1-2 fiatalt be lehet építeni a keret maradéka klasszis kell legyen. Mourinho is csapatot épített ja,Céronaldokból meg Xabi alonsokbol. Ő sem a castillából merített.
Vásároljon be perez keményen aztán Zizu megoldja.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ziro4vr
Na azokkal aztán ne, puhák mint vinicius pöcse a kapu előtt.füst írta: Ha Nagelsmann jön és feldúsítja a keretet ifjú németekkel, nos én abban is benne vagyok.
Nem illik.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Ha Nagelsmann jön és feldúsítja a keretet ifjú németekkel, nos én abban is benne vagyok.
- Dupla D
Nekem Tuchel ellenszenves, de nem vagyok teljesen tisztába az eddigi munkásságával, ezért nálam ő kiesne.
Kloppot én bírom, őt szívesen látnám a padon, de szerintem nem reális célpont.
Szerintem ebben a szezonban az idősebb játékosok is belátják majd, hogy szükség van változásra a nyáron. Én Nagelsmann-t hoznám, de szerintem Allegri is egész jól építette fel a Juvét annak idején.
Szeretném azt látni, hogy a játékosaink jobban akarnak, mint az ellenfél, és rendszeresen hasonló mennyiségben is futnak, ahogy a Bayern ezt megtette tavaly. Dinamikus játékot szeretnék látni, amilyen 2012-ben volt, mert egy a körbepasszolgatás lövőhelyzet nélkül érfelvágós.
Ezzel normál esetben egyet értenék, de itt most csapatot kell építeni. Látjuk, hogy erre másfajta edző kell. Mourinho ebben jó volt, de ettől függetlenül neki már lejárt az ideje.dzsi91 írta: Ha Zidane távozik akkor Raul. Lutri de fontosabb,hogy valaki a puszta jelenlétével legyen a Real Madrid mint bármilyen mágnestábla góré.
Kloppot én bírom, őt szívesen látnám a padon, de szerintem nem reális célpont.
Szerintem ebben a szezonban az idősebb játékosok is belátják majd, hogy szükség van változásra a nyáron. Én Nagelsmann-t hoznám, de szerintem Allegri is egész jól építette fel a Juvét annak idején.
Szeretném azt látni, hogy a játékosaink jobban akarnak, mint az ellenfél, és rendszeresen hasonló mennyiségben is futnak, ahogy a Bayern ezt megtette tavaly. Dinamikus játékot szeretnék látni, amilyen 2012-ben volt, mert egy a körbepasszolgatás lövőhelyzet nélkül érfelvágós.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
hakimi két éve jobbszélső. na nekem senki ne mondja, hogy az idei csapatba nem férne be jobb oldalra. lukács meg mr20meccen1gól asensio a konkurenciája.ziro4vr írta:Kezdőbe mondjuk egyik se elég ténylegesen, az meg előfordulhat, hogy valaki nem akar csere lenni vagy kűzdeni a helyéért. Brahimból se láttunk még sokat, vannak villanásai, összességében azért nem egy akkora durranás.Csabi írta: engem csak az szab fel, hogy hogy herdáljuk el a potenciált. most itt a keretben és a kölcsön vagy eladott játékosokra gondolok. ott van reguilon, alapember a tottenhamban, nyilván ide nem elég. hakimi alapember az interben egy olyan poszton, amire nekünk egy lukácsunk van. ide nem elég ő sem. brahim nagyszerű 12-13. ember lehetne de kevés ő is. milanban rendre kezdő, vezetik a bajnokságot.
és akkor itt jön egy ilyen szájbavert kupameccs, amikor felrakja azokat a játékosokat, akikkel hónapok óta nem beszélt. persze, hogy szarok, persze, hogy motiválatlanok és nincsenek formában. de ha reguilon, brahim vagy hakimi itt lennének, akkor ők is ugyanilyen szarok lennének, mert a lelátót nyomnák az év 90%-ban. legalább akkor rájuk is lehetne mondani, hogy botlábúak, amikor kapnak egy meccset a kupában és kiesnek.
Nyilván ZZ kezelhette volna ezt jobban, egy Carvajalnak sem árt ha kűzdenie kell a kezdőért, Marcelot már rég el kellett volna adni stb..
reguilon is jó alternatíva lehetne mendyvel. őt valóban lehetne felváltva játszatni vele. az egyik beton hátul a másiktól meg nem pattan 5 méterre a labda. most vagy játszik mendy vagy remeg az ember gyomra marcelo miatt.
- ziro4vr
Klopp nem hiszem hogy eljönne Perez alá, idegileg teljesen kikészülne a tag. Ilyen Mourinhos íve lenen szerintem csak gyorsabban. Nagelsmannt akkor tudom elképzelni ha Ramos meg LV is lép, van lóvé hozni embereket a rendszerbe, aztán nekiláthat felépíteni.
Nem illik.