Martin Ødegaard - 21
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Martin Ødegaard - 21
Hivatalos, Arsenal.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Szerintem sem igy mukodik mar a mai vilag es a mostani generacio sem igy gondolkodik az eletrol. Regebben minden lassabb volt, volt idod "kivarni a sorod". Most nem is feltetlen a focirol beszelek hanem ugy altalanossagban az eletrol. Manapsag viszont minden sokkal gyorsabb. Ha Odegaard sokaig ul a padon jatek nelkul es nem szerez meccsrutint/tapasztalatot akkor siman megrekedhet ebben a szerepben orokre. Madrid pedig foleg arrol hires, hogy inkabb leigazol majd egy ujabb tundoklo fiatalt aki mar szerzett rutint mashol allando jateklehetoseggel es akkor Odegaard megint marad a padon. Szerintem jo dontes ha a folyamatos jateklehetoseget valasztja. Ha eleg jo akkor visszajon a kezdobe, ha pedig nem akkor meg mindket fel jobban jart.Fenoo írta:Kiskrüt írta:
Elég boomer gondolkodás Valdanotól.
Miért?
-
Kiskrüt írta:Elég boomer gondolkodás Valdanotól.Realista24 írta: Végre valaki egyetért velem, Valdano
"I'm more concerned about Odegaards mentality, he lacked patience".
Miért?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Robi Carlos, Szatke
Elég boomer gondolkodás Valdanotól.Realista24 írta: Végre valaki egyetért velem, Valdano
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Nem akarom Ødegaardot védeni, biztos mindennek megvan az oka, de véleményem szerint ő nem egy rossz játékos.
Itt van egy ilyen játékos, mint Modric valahogy csak tanulhatna tőle..Fura ez az egész szituáció.
Spanyolul csak ért picivel többet, legalább többet, mint Jovic Angolul gondolom tud.
Az ő helyzete egy csalódás nekem. Valahol mindkét oldal hibás lehet. Nem csak ZZ és nem csak a norvég.
Ő volt az egyikaz újak közül, akitől vártam valamit, de ez SEM jött össze..
Itt van egy ilyen játékos, mint Modric valahogy csak tanulhatna tőle..Fura ez az egész szituáció.
Spanyolul csak ért picivel többet, legalább többet, mint Jovic Angolul gondolom tud.
Az ő helyzete egy csalódás nekem. Valahol mindkét oldal hibás lehet. Nem csak ZZ és nem csak a norvég.
Ő volt az egyikaz újak közül, akitől vártam valamit, de ez SEM jött össze..
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Nem meglepő hogy Valdano nem ZZt meg a klubbot kézi. Persze lehet tényleg komolyan így gondolja és nem valami PR duma részérőlRealista24 írta: Végre valaki egyetért velem, Valdano
Majd jön Calderon és megmondja a tutit. Tényleg mi van az öreggel rég hallottam agymenést tőle
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Valdanostúl foglak megmondani Ödegaard apukájának.Realista24 írta: Végre valaki egyetért velem, Valdano
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Végre valaki egyetért velem, Valdano
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raul Gonzalez, Isco, S.Ramos.
- Kedvenc csapatod: Real Madrid.
Persze kevés játék időt játszott Odegaard, de szerintem ezekben játékpercekben sem mutatta meg ,hogy milyen spíler ,hiányoltam belőle vagányságot (finom cseleket, 1-1elleni játék,betörések stb) bőven voltak olyan tehetségek azért akik ennyi játékidő alattt is tudtak olyan mutatni, hogy minden edző elájult tőle.
Ceballost azért meg egyik másik edzőnél megnézném nálunk. Lopeteguinel se játszott rosszul.
Ceballost azért meg egyik másik edzőnél megnézném nálunk. Lopeteguinel se játszott rosszul.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
rendben van, de ha nem fog játszani, nyáron megint visszajön, és valakire rá kell sózniRemy írta: Amúgy rajtad kívül sztem senkit nem érdekel már Ceba.
Játszik e vagy sem. Itt már nincs jövője úgyse.
Ez szerintem nem is kérdés, legalábbis amíg Zidane van addig tuti.Remy írta: Játszik e vagy sem. Itt már nincs jövője úgyse.
Az viszont megint más kérdés, hogy ha a mellőzés helyett ő kapta volna Isco perceit, akkor a csapatnak valószínűbb nagyobb hasznára vált volna, mint Fantastisco.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amúgy rajtad kívül sztem senkit nem érdekel már Ceba.Jim írta: Ha az Arsenalba megy Cebát visszaküldik??
Még kevesebbet játszana ott igy a spanyol..
Játszik e vagy sem. Itt már nincs jövője úgyse.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nem gondolnám, hogy egy poszton használná őket NuevoPep.Jim írta: Ha az Arsenalba megy Cebát visszaküldik??
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Ha az Arsenalba megy Cebát visszaküldik??
- Pad'em
Amilyen szutyok az Arsenal, ha nem lesz kezdő, akkor az Ödét minősíti majd. Soci jobb lett volna, de nem akarták visszavenni megint csak kölcsönbe.Nika91127 írta:Biztos játszik majd? Én jobban örültem volna a Socinak, ismeri a közeget, a rendszert, stb... Most elmegy Angliába, a Pep-klón Arteta kezei alá, ki tudja, mennyire lesz ez jó neki...Pad'em írta: Soci opciót is akart elvileg. Arsenal meg csak fél év kölcsönre viszi, ami szerintem sokkal jobb összességében.
Biztos jó lesz ott, folyamat játszik majd egy középcsapatban, Aubának meg adhatja a lasztikat.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Biztos hogy folyamatosan fog játszani?
Várjuk ki a végét, mert jól ismerem a szerencsénket, így várható forgatókönyvet; akár pár hét után előfordulhat hogy végleg a padon találja magát.
Veszélyes ez a fél éves opció, mert semmi értéket nem jelent a másik csapat számára. Akármi történik eljön onnan a szezon végén, tehát az érdekük azt diktálja, hogy ne Öde köré szervezzék a csapatot, lehetőleg úgy kell működnie a gépezetnek, hogy Öde távozása se okozzon problémát.
Ha meg nem fog egyből jól működni vele a csapat, akkor szívbaj nélkül fogják padra küldeni, mert felesleges időt ölniük abba hogy beépüljön a csapatba.
Szerintem elég sokat kockáztat ezzel, a Soci jobb lenne ha már ennyire menni akar, de ők tudják.
Várjuk ki a végét, mert jól ismerem a szerencsénket, így várható forgatókönyvet; akár pár hét után előfordulhat hogy végleg a padon találja magát.
Veszélyes ez a fél éves opció, mert semmi értéket nem jelent a másik csapat számára. Akármi történik eljön onnan a szezon végén, tehát az érdekük azt diktálja, hogy ne Öde köré szervezzék a csapatot, lehetőleg úgy kell működnie a gépezetnek, hogy Öde távozása se okozzon problémát.
Ha meg nem fog egyből jól működni vele a csapat, akkor szívbaj nélkül fogják padra küldeni, mert felesleges időt ölniük abba hogy beépüljön a csapatba.
Szerintem elég sokat kockáztat ezzel, a Soci jobb lenne ha már ennyire menni akar, de ők tudják.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára füst 2021. január 22., péntek 10:24-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Biztos játszik majd? Én jobban örültem volna a Socinak, ismeri a közeget, a rendszert, stb... Most elmegy Angliába, a Pep-klón Arteta kezei alá, ki tudja, mennyire lesz ez jó neki...Pad'em írta: Soci opciót is akart elvileg. Arsenal meg csak fél év kölcsönre viszi, ami szerintem sokkal jobb összességében.
Biztos jó lesz ott, folyamat játszik majd egy középcsapatban, Aubának meg adhatja a lasztikat.
- flori
Viszont ha bejön neki a PL és ZZ is marad, nem biztos, hogy olyan nagy lendülettel jön ő vissza. Rosszul is elsülhet ez az angilali kölcsön.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Pad'em
Soci opciót is akart elvileg. Arsenal meg csak fél év kölcsönre viszi, ami szerintem sokkal jobb összességében.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Elvileg Sociba akart menni csak ők meg nemtudtak megvalositani a transfert.Remy írta: Nem kifejezetten örülök, hogy szóba jött másik bajnokság is. Könnyen lehet, hogy szándékosan másfelé kacsintgatnak már, mert ha beválik ott és itt nem kap lehetőséget nyártól ténylegesen, akkor 100%, hogy lelép. Hiába csak kölcsönről van szó.
Ødegaard's loan deal would be too expensive for Real Sociedad. Their priority at the moment is replacing Willian José who will leave to Wolverhampton. @NotGip
Real Sociedad asked for the loan of Martin Ødegaard until the end of the season, but it was @Arsenal who tried the hardest to get him. The player will play at the Emirates, reports @Kike_Marin_.
En jobban orultem volna a Socinak. Őket már ismeri is stb. Most fel evre egy idegen ligaba kolcson adni...
Van akinek alapbol fel ev mire megszokja a dolgokat
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48