Edző és vezetőség
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
nem egy halott ötlet a német sem. viszont ha ő a kiszemelt akkor Ramosnak mennie kell. az én szememben ő az egyedüli öreg megmondó jampi aki a veszte lehet. nem érzem hogy egy Modric gáncsolná az edzőt mert fiatal ahogy Benzema is akármekkora instagangsta valahogy nem érzem belőle ezt.
- flori
ZZ második érája előtt volt megkeresés a német felé, amit el is ismert. Akkor még nem tartotta készen magát egy ilyen klubhoz.Yazid írta: kizártnak tartom, zöldfülű fiatal gyereket nem fognak edzőnek rakni a real madrid élére. nem róla voltak hírek hogy fél labbal a BMnél van már?
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Pad'em
Ha már új edző és projekt, és fiatalok beépítése, akkor Nagelsmann-nál nem hiszem, hogy találnánk jobb opciót. Nem annyira zöldfülű ő azért, Lipcsét elég jól kormányozza. Nyilván egy Real Madrid teljesen más kávéház, sok időt nem kapna itt, szóval perpill meglepne ha elvállalná, ráér még vele, nem hiszem, hogy kockáztatna ekkorát. Ha igen, akkor tökös, és csak remélhetnénk, hogy nem jár úgy, mint Lopetegui.
Amúgy az öregek közül sanszos, hogy Marci, Ramos, Isco nem lesz már itt jövőre, Benz, Modric, Kroos meg nem annyira rebellis, hogy megbuktatná két hét alatt, ha nem tetszik nekik valami.
Amúgy az öregek közül sanszos, hogy Marci, Ramos, Isco nem lesz már itt jövőre, Benz, Modric, Kroos meg nem annyira rebellis, hogy megbuktatná két hét alatt, ha nem tetszik nekik valami.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
ő vészmegoldás volt csak jól jöttünk belőlewZoLee7 írta:Zidane meg ennyi taoasztalattal sem rendelkezettYazid írta: kizártnak tartom, zöldfülű fiatal gyereket nem fognak edzőnek rakni a real madrid élére. nem róla voltak hírek hogy fél labbal a BMnél van már?
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Zidane meg ennyi taoasztalattal sem rendelkezettYazid írta: kizártnak tartom, zöldfülű fiatal gyereket nem fognak edzőnek rakni a real madrid élére. nem róla voltak hírek hogy fél labbal a BMnél van már?
kizártnak tartom, zöldfülű fiatal gyereket nem fognak edzőnek rakni a real madrid élére. nem róla voltak hírek hogy fél labbal a BMnél van már?
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Már nem sokáig.Sorrentino írta: Én adnám. Viszont érdekes lenne, főleg úgy, hogy fiatalabb mint páran a keretből.
Hány éve lehet még Ramosnak, Modricnak, Marcinak vagy akár Benzemának a csapatban?
- ViktoR4
- Kedvenc játékosaid: Ramos
Nekem is ő lenne a favorit ZZ után mindenképpPad'em írta: Real Madrid are considering Julian Nagelsmann as Zidane's replacement for the next season. He's on top of the list. @BILD
- Sorrentino
Én adnám. Viszont érdekes lenne, főleg úgy, hogy fiatalabb mint páran a keretből.Pad'em írta: Real Madrid are considering Julian Nagelsmann as Zidane's replacement for the next season. He's on top of the list. @BILD
- Pad'em
Real Madrid are considering Julian Nagelsmann as Zidane's replacement for the next season. He's on top of the list. @BILD
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
szerintem sok mindent elárul róla, hogy 2016-ban kinevezték a Lazio edzőjének, majd 2 nap múlva felbontotta a szerződését.mexes írta: Egyébként Bielsaval mivan? Ő miért nem volt soha top csapatnál?
Nem bírják az elnökök, játékosok vagy mi a katt vele?
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
ahhoz képest h milyen fiatalon hagyta abba, viszonylag sokat volt otthon, meg sokat volt argentina+chile-nél. (az Argentina élén bemutatott telj. nálam egyértelmű bukó, még akkor is hogy milyen kevésen múlt a döntő brazília ellen 04-ben, mert a vb 02-ben gyenge volt, de nagyon..)mexes írta: Egyébként Bielsaval mivan? Ő miért nem volt soha top csapatnál?
de pl. a 14+15-ös chilei copa győzelmekhez az ő 4 éve is kellett ott valszeg.. szóval kicsit rosszul osztotta be az idejét, ha Couper helyett mondjuk ő van az internél, nagyobb dolgokat is elérhetett vna..
de am. meg egy őrült , valszeg ezért.. egy méhkas, ha az ember rosszul nyúl bele, nagyon megbánhatja.. (no homo)
ha olyan helyre kerül, ahol kialakul a kémia, mert olyan a játékosok mentalitása, vevők a módszereire, stb.. akkor jó, de amúgy meg kicsit bomba az ember..
ami jó egy bilbao/leedsbe, az máshol nem bizti működik.. mert egy őrült
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Egyébként Bielsaval mivan? Ő miért nem volt soha top csapatnál?
Jó lepődjünk már meg, azon hogy működik a PR a sportban, vagy bármiben.... ha szarul megy a csapatnak ez is baj, ha meg minden oké senki nem foglalkozik ezzel...besteve7 írta:Ha ezt mondaná szerintem jobban is hangzana, meg érthető is. De így, hogy elvileg ő a másodedző, azért ilyen dolgokkal tisztában kellene lennie, vagy legalább ilyen hülyeségeket nem kellene nyilatkozni.füst írta: Vagy az is lehet hogy nem mondhat semmit egy folyamtban levő tárgyalásról, hogy ne csináljon hülyét se magából, se a klubból.
Van itt baj bőven, van min kiakadni, ne ezen má'.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Ha ezt mondaná szerintem jobban is hangzana, meg érthető is. De így, hogy elvileg ő a másodedző, azért ilyen dolgokkal tisztában kellene lennie, vagy legalább ilyen hülyeségeket nem kellene nyilatkozni.füst írta: Vagy az is lehet hogy nem mondhat semmit egy folyamtban levő tárgyalásról, hogy ne csináljon hülyét se magából, se a klubból.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Vagy az is lehet hogy nem mondhat semmit egy folyamtban levő tárgyalásról, hogy ne csináljon hülyét se magából, se a klubból.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Az szep ugy latom ő is csak a fizetést felvenni jár be. Lassan kezdem érteni miert tartunk itt.Toti írta:sztem zz vele sem beszél geciPad'em írta: Bettoni: "I don't know about Ødegaard's situation, I'm the second coach and I don't know many things. We will see what will happen in these days."
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Ember akkorát nevettem a kommenteden, köszönömdzsi91 írta:Biztos viniciusznak keresnek valami délamerikai edzőt aki előhozza majd a benne szunnyadó balondort.Realista24 írta: Marcelo Gallardo, mint ZZ utód jelölt.
sztem zz vele sem beszél geciPad'em írta: Bettoni: "I don't know about Ødegaard's situation, I'm the second coach and I don't know many things. We will see what will happen in these days."
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jók ezek a nyilatkozatok, szerintem a fidesztől kértek kölcsön pr-ost.
Nem illik.