Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. január 26., kedd 14:27

Téma: Sergio Ramos - 4
Professore írta: A helyzet az hogy a klubb helyzete sokat változott az utóbbi 10-15 évben anyagi szempontból. Már nem gondolkodhatunk úgy mint hosszú évekig mert nincs elég della és nem tudjuk ezt az anyagi versenyt futni az ”olajosokkal”.
2010 top 10
1. Real 401 millio; 2. Barca 366; 3. MU 327; 4. Bayern 289; 5. Arsenal 263; 6. Chelsea 242; 7. Pool 237; 8. Juve 203; 9. Inter 196; 10. Milan

2019 top 10
1. Real 750; 2. Barca 690; 3. MU 666; 4. Bayern 629; 5. City 568; 6. PSG 541; 7. Pool 513; 8. Chelsea 505; 9. Arsenal 439; 10. Spurs 428

2015 vagy 2016 elott a Barcaval a tv-s jogokbol szep kis szeletet zsebre tettunk, 850 milliobol fejenkent 140-et, mig a tobbi csapatnak 15-50 kozott jutott. Az angol bajnok akkoriban 110 korul kapott, a kieso 70et.

Azota a liga bevetele 850-rol 1.4 milliardra ugrott, de mi alig kapunk valamivel tobbet, 150-165 kozott; a tobbi csapat persze jol jart, az atletinek van 120, a tobbieknek 45-80 kozott. Az angoloknal a top 6 beelozott, 160-170 millio korul, a kieso 108-at tesz el.

Nyilvan ez csak egy beveteli forras, de az jol latszik, mar csak a ket fenti top10-bol is, hogy mar nincsenek akkora kulonbsegek. Nyilvan ott vagyunk az elen (2020-as lista szerint elvileg megelozott a Barca), viszont mar nincs annyival tobb penzunk, hogy felkapnak egy jatekost es azonnal leigazoljuk, vagy csak befutott sztarokkal rakjuk tele a csapatot.

Felek, hogy par evbe bele fog telni, mire tavozik a sok 0 teljesitmenyu jatekos, addig valahogy ki kene birjuk, mert csak utana lesz lehetosegunk igazolni, de akkor is csak 1-2 sztarra lesz keret. A csapat tobbi reszet nehez lesz okosan (olcson) osszerakni.

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2021. január 26., kedd 14:05

Istenem Lopótöknél már csak Benitezt rühelltem jobban :lol: Lopótök ha megverte volna az Atmát a szuperkupa döntőben talán elérhetett volna valamit, de az elbukott finálé után kb azonnal elfordultak tőle a szurkolók :lol: (én is

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. január 26., kedd 6:44

Emílió írta: Azzal egyetértek, hogy valszeg az öltözőt elvesztette, de hogy nem győztes alkat?! Utánpótlás válogatottakkal két különböző korosztályban világbajnok, felnőtt válogatott vele esélyes lett volna a VB- n, de jött Perez bejelentése, a többit tudjuk. Tavaly, ha jól emlékszem.. "talán" EL győzelem a Sevillával.. Maradjunk annyiban, hogy akárhonnan nézem a jelenlegi BL-t, én egy szemernyi esélyt nem látok, csak reménykedem egy csodában. Nehogy az Atalanta is túl nagy falat legyen..

Lope nálam a gyenge kezdés után, erős hanyatlás.. nyilván egészében kell nézni mindent, a körülmények ahova belecsöppent sem voltak éppen a legideálisabbak, (a kirakása a vb előtt a szépen felépített válogatottjából (Perez keze ott is, ez igaz), a csúcsrajáratott/kifacsart Real átvétele, ahonnan a legnagyobb ász csere nélkül lett kirakva, stb.) majdnem minden ellene dolgozott, ezt adom..
viszont már az atma ellen is súlytalanok voltunk. rögtön az első meccsen, aztán dőlt sorban minden. amit nem lehet tőle elvenni, hogy Ase-t meg se próbálta a jobboson, h Marcelot jegelte 1-2 meccs után, de annyira az van előttem, amikor felidézem az időszakát, h a támadóink azt se tudták mit kéne csinálni, h hihetetlen..
iszonyú hegymenet volt, amit le kellett vna tolnia (lecsúszó Marcelo, gyengeAse balszél, Odri-Bale jobbszél), sérülések is jöttek szép számmal. azon túl h menő volt a napszemcsi a nyári alapozás közben, más nem jut róla eszembe szép emlék..
a spanyol válogatottja labdabiztosan játszott, a sevillája is ügyes, de túl nagy volt rá a Real kabát.. nálam ez a Lopez Caro/Juande Ramos vonulat, amíg nem a barca/real padján kell ülni, 1-2 nagy eredmény jön tőlük, de nem nagycsapatba valók.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Emílió
Kedvenc játékosaid: Fabio Cannavaro,Ronaldo de Nazario

HozzászólásSzerző: Emílió » 2021. január 25., hétfő 23:20

portillo írta:
Emílió írta:És fenntartom, ha kapott volna időt, már más lenne a véleményed.
Lopi sajnos már az Atlético elleni szuperkupa döntő után megbukott. Megszoktuk, hogy ha döntő van, akkor nyerünk, a játékosok is csak azt látták, hogy itt valami nem lesz jó.

Aztán az elején körvonalazódott a játék, de a válogatott szünet után megtört valami, látszott, hogy elvesztette az öltözőt.

Nekem is tetszett a koncepció, amit elképzelt, helyenként már lehetett is látni, hogy mit akar, de Zidane után bárki megbukott volna akkor. Ezzel együtt szerintem Lopetegui nem volt ide való, egyszerűen nem győztes alkat. Egy-egy bajnokság lehet, hogy lecsúszott volna, de BL-re még a jelenlegi Zidane érában is nagyobb esélyt látok, mint ami vele lett volna.
Azzal egyetértek, hogy valszeg az öltözőt elvesztette, de hogy nem győztes alkat?! Utánpótlás válogatottakkal két különböző korosztályban világbajnok, felnőtt válogatott vele esélyes lett volna a VB- n, de jött Perez bejelentése, a többit tudjuk. Tavaly, ha jól emlékszem.. "talán" EL győzelem a Sevillával.. Maradjunk annyiban, hogy akárhonnan nézem a jelenlegi BL-t, én egy szemernyi esélyt nem látok, csak reménykedem egy csodában. Nehogy az Atalanta is túl nagy falat legyen..

portillo
Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: portillo » 2021. január 25., hétfő 22:05

Emílió írta:És fenntartom, ha kapott volna időt, már más lenne a véleményed.
Lopi sajnos már az Atlético elleni szuperkupa döntő után megbukott. Megszoktuk, hogy ha döntő van, akkor nyerünk, a játékosok is csak azt látták, hogy itt valami nem lesz jó.

Aztán az elején körvonalazódott a játék, de a válogatott szünet után megtört valami, látszott, hogy elvesztette az öltözőt.

Nekem is tetszett a koncepció, amit elképzelt, helyenként már lehetett is látni, hogy mit akar, de Zidane után bárki megbukott volna akkor. Ezzel együtt szerintem Lopetegui nem volt ide való, egyszerűen nem győztes alkat. Egy-egy bajnokság lehet, hogy lecsúszott volna, de BL-re még a jelenlegi Zidane érában is nagyobb esélyt látok, mint ami vele lett volna.
Szégyen a kukás, de hasznos.

Emílió

HozzászólásSzerző: Emílió » 2021. január 25., hétfő 20:00

raul 4 ever írta:
ziro4vr írta: Ez ellen annyi érvem lenne, mint a neved.
Ziro, uram! folytassa kérem :lol: :lol:

@Emílió: a barca meccs után, neked melyik a 2ik. legkedvesebb emléked a Lope éráról? nekem azért ez, mert utána kirúgták :lol:
Az én szememben az a "meccs" volt a legkedvesebb Tőle, amikor elvállalta ezt a lehetetlen küldetést, ennek a hiperszuper elnökünknek a meggondolatlanabbnál meggondolatlanabb nyilatkozatai, és játékospolitikája ellenére. És fenntartom, ha kapott volna időt, már más lenne a véleményed.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 25., hétfő 19:58

Kroos főleg emberi oldalát emelte ki neki, amennyire én olvastam az interjút és elmondta hogy halott projekt volt amit atvett.

A tldr verzió biztos más volt :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2021. január 25., hétfő 19:48

időt kéne adni minden edzőnek, legalább 2 évet, 2 nyári átigazolási szezont,
hogy a saját képére formálja a keretet, kialakuljon egy jól begyakorolt taktika stb
ezt mondjuk sem Solari, sem Lopetegui nem kapta meg :hmmm:

nem mindenki Zidane, vagy del Bosque, hogy első évben bl-t nyer :mrgreen:

Kroos az egyik legértelmesebb játékosnak tűnik a keretből, nyilván ha így dícsérte Lopit,
annak oka volt, ő vett részt a napi munkában, nem mi :hmmm:

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. január 25., hétfő 19:22

Szerintem nem lett volna rossz az a foci, amit Lopetegui kigondolt. A Roma elleni hazai BL meccs igencsak jó volt egy teljesen más játékkal, mint Zidane alatt nyomtunk. De a keret nem volt rá alkalmas. Kroos mondjuk illeszkedett volna a sokpasszos játékba, amit kitalált, ezért tetszhetett neki.

A mostani kerettel jó lenne végre építeni a játékosaink sebességére, és hogy a támadóink többségének kell a hely. Nem szabad így betolni az ellenfelet állandóan a kapuja elé.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2021. január 25., hétfő 19:16

Gondolom olvasta a Kroos interjút és az kellemes nosztalgiát ébresztett benne.
Lope vagvágány volt sztem is, én sem értem Kroos szavait.

Egy edzőt marasztaltam volna egy fokkal tovább az elmúlt pár évből, az pedig Carlo.
De, ha azt nézzük, hogy ő kellett a ZZ érához és a sok BL-hez, akkor igazból őt sem.
ZIDANE

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. január 25., hétfő 19:07

Ziro, uram! folytassa kérem :lol: :lol:

@Emílió: a barca meccs után, neked melyik a 2ik. legkedvesebb emléked a Lope éráról? nekem azért ez, mert utána kirúgták :lol:
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Emílió

HozzászólásSzerző: Emílió » 2021. január 25., hétfő 18:43

Érvelj csak nyugodtan, de ettől még én is, mások is úgy gondolkodnak, ahogy akarnak. Örülök, hogy mindenkinek van saját véleménye, hiszen ha ezt nem írnánk le, akkor nem lenne értelme a feldobott témáknak. Lopetegui az egyik legjobb, legfelkészültebb edző , csak nem kapott annyi türelmet, mint ZZ. A játékosai fejlesztésében élen jár, akárcsak Alguacil, vagy ten Hag. ZZ-nek ez nem is ment, nem is megy. Véleményem szerint nem a játékosok képességeivel van a gond, hanem a játék elemeinek összerendezésével. Zz-nek marha nagy szerencséje volt az Ancelotti által felépített rendszerrel, a játékosok érettségével. Jókor találkoztak. Motiválni tudta őket, de ez a mostani helyzet egy más szitu, és nagyon nem jól kezeli. De ez csak az én véleményem, ha úgy tetszik érveim egy kis része. Sajnos nem a játékról áradozunk itt, hanem annak nézhetetlenségéről, edzőváltás lehetőségéről, stb..

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. január 25., hétfő 18:37

Kerlon írta: na, zironak is sikerült végre jó poént lerakni az asztalra :lol:
Több éves próbálkozás után neki is “dobott a gép”. :mrgreen: :mrgreen:

We love Ziro :sziv: :-*
:kalapos:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. január 25., hétfő 18:19

na, zironak is sikerült végre jó poént lerakni az asztalra :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2021. január 25., hétfő 17:03

:lol: óriási
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 25., hétfő 16:19

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kollégám meg azt hiszi az ő poénján röhögök.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. január 25., hétfő 16:18

Ez ellen annyi érvem lenne, mint a neved.
Nem illik.

Emílió

HozzászólásSzerző: Emílió » 2021. január 25., hétfő 16:05

MorataMartin írta:
ToniKroos írta: Na a Chesleanél megmutatták, hogy hiába klub legenda valaki, ha nem jön az eredmény, akkor mehet. Nem értem mi a francra várunk nyárig, ha egyáltalán szó van edző váltásról. Kicsit úgy érzem Perez az utóbbi időben "becsicskult" egy kicsit. Régebben sokkal keményebb volt az igazolások terén és az edzők se húzták eddig.
Na akkor jöhet Lampard :lol: Egyébként ha már itt tartunk a mostani edzői felhoztalt nézve, aki mozdítható, kit hoznátok Zidane helyett?
Visszahoznám Lopetegiut(kerül amibe kerül), vagy elhoznám az Ajaxtól Erik Ten Hag-ot a nyári transzferidőszakban, esetleg Alguacilt a Sosiedadtól. Ja, és nem nagyon igazolnék, csak visszahívnám az összes kölcsönadott legényt, hátha kiderülne, hogy nem is igazoltunk olyan rosszul az elmúlt időszakban, csak egy taktikailag felkészült emberke hiányzott az élről...

Fenoo

HozzászólásSzerző: Fenoo » 2021. január 25., hétfő 15:57

Mindegy ki jön ZZ távozása esetén amíg nem igazolunk értelmes játékosokat. Számomra Alaba leigazolása is teljesen értelmetlen lépés.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. január 25., hétfő 15:53

MorataMartin írta:
ToniKroos írta: Na a Chesleanél megmutatták, hogy hiába klub legenda valaki, ha nem jön az eredmény, akkor mehet. Nem értem mi a francra várunk nyárig, ha egyáltalán szó van edző váltásról. Kicsit úgy érzem Perez az utóbbi időben "becsicskult" egy kicsit. Régebben sokkal keményebb volt az igazolások terén és az edzők se húzták eddig.
Na akkor jöhet Lampard :lol: Egyébként ha már itt tartunk a mostani edzői felhoztalt nézve, aki mozdítható, kit hoznátok Zidane helyett?
kit ekintünk mozdíthatónak? Benitezt? szerintem könnyen mozdítható megfelelő edző nincs, ha ZZ megy akkor Rault ültetik le akiben én abszolút nem vagyok biztos

Vissza: