Real Madrid vs. Barcelona
- flori
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Robbant a bomba, az el Mundo kiszivárogtatta Messi szerződését. Alakul a botrány.
Leo Messi signed, in November 2017, a document that gives him up to 138 million euros per season between the base salary and variables.
Leo Messi's agreement includes two bonuses: one just for accepting the renewal (€ 115,225,000) and another for 'loyalty' - (€ 77,929,955).
Despite the disappointments in the Champions League, which offers the highest bonuses, Leo Messi has already secured 92% of the total of his contract and continues to add.
Messi's €555,237,619 biggest contract in sporting history
Négy év alatt majdnem 600 milliót keresett. JÉZUS.
Leo Messi signed, in November 2017, a document that gives him up to 138 million euros per season between the base salary and variables.
Leo Messi's agreement includes two bonuses: one just for accepting the renewal (€ 115,225,000) and another for 'loyalty' - (€ 77,929,955).
Despite the disappointments in the Champions League, which offers the highest bonuses, Leo Messi has already secured 92% of the total of his contract and continues to add.
Messi's €555,237,619 biggest contract in sporting history
Négy év alatt majdnem 600 milliót keresett. JÉZUS.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Sorrentino
Azért csak "okosba", nem okosan.Realista24 írta:És mégis nekik van 1,2 mrd adósságuk. Még így is.Sorrentino írta:
Hát, így nézve mi balekok vagyunk, ők meg megoldják "okosba".
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
És mégis nekik van 1,2 mrd adósságuk. Még így is.Sorrentino írta:Hát, így nézve mi balekok vagyunk, ők meg megoldják "okosba".Professore írta:
Real Barca különbség: ők ”eladnak" játékost ami nem is teljesen az övék mi meg eladjuk ami a minek és még hitelezzünk is a vevőnek...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Sorrentino
Hát, így nézve mi balekok vagyunk, ők meg megoldják "okosba".Professore írta:Real Barca különbség: ők ”eladnak" játékost ami nem is teljesen az övék mi meg eladjuk ami a minek és még hitelezzünk is a vevőnek...Realista24 írta:
Next level dropshipping
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Real Barca különbség: ők ”eladnak" játékost ami nem is teljesen az övék mi meg eladjuk ami a minek és még hitelezzünk is a vevőnek...Realista24 írta:Next level dropshippingEl Sie7e írta: a barca arthurt még ki sem fizette a gremionak teljesen de már eladta a juvenak
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Ha így lenne akkor nem volna ekkora tülekedés az elnöki székért az tutiwZoLee7 írta: Javítsatok ki, de úgy tudom, egy elnökváltásnál az új elnök azzal kezdi, hogy nullázza az adósságait a klubnak. Vagy ha nem is az elnök, a vezetés. Ez barcaéknál hogy is van? Ilyen szintű adósság mellett már nehéz a csapatot is építeni, vagy inkább lehetetlen.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Nem kell azonnal kifizetni, hanem magára vállalja.Remy írta: Az nem a tulajdonosoknál van? Például, ha Angliában akarsz venni egy csapatot, akkor ki kell fizetned az adósságát. Mert ott ugye nem elnökség van, mert párotolói tagok, hanem tulajok. Teljesen más rendszer. Javítsatok ki, ha tévedek.
Általában ezek ütemezett törlesztésű adósságok, amikről szerződés van. A szerződés feltételei nem változnak attól, hogy változik az adós személye. Max ha ég a ház és már lejárt határidejű tartozások vannak, akkor igen, azokat perkálnai kell az új tulajnak. De a többi halad szépen a saját üteme szerint.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Next level dropshippingEl Sie7e írta: a barca arthurt még ki sem fizette a gremionak teljesen de már eladta a juvenak
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az nem a tulajdonosoknál van? Például, ha Angliában akarsz venni egy csapatot, akkor ki kell fizetned az adósságát. Mert ott ugye nem elnökség van, mert párotolói tagok, hanem tulajok. Teljesen más rendszer. Javítsatok ki, ha tévedek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem tudom, de valami ilyent olvastam még előző évben, hogy amikor egy elnök átvesz egy csapatot akkor valamiket ki kell perkálni. Valszeg nagyon szenilis vagyok Lényegen nem változtat, bárki lesz ott elnük az felkötheti a gatyájátRealista24 írta:Hogy nullázná? Mivel? Befizeti? Vagy hogy érted?wZoLee7 írta: Javítsatok ki, de úgy tudom, egy elnökváltásnál az új elnök azzal kezdi, hogy nullázza az adósságait a klubnak. Vagy ha nem is az elnök, a vezetés. Ez barcaéknál hogy is van? Ilyen szintű adósság mellett már nehéz a csapatot is építeni, vagy inkább lehetetlen.
mes que un club
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
a barca arthurt még ki sem fizette a gremionak teljesen de már eladta a juvenak
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hogy nullázná? Mivel? Befizeti? Vagy hogy érted?wZoLee7 írta: Javítsatok ki, de úgy tudom, egy elnökváltásnál az új elnök azzal kezdi, hogy nullázza az adósságait a klubnak. Vagy ha nem is az elnök, a vezetés. Ez barcaéknál hogy is van? Ilyen szintű adósság mellett már nehéz a csapatot is építeni, vagy inkább lehetetlen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Rosszul tudod.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Javítsatok ki, de úgy tudom, egy elnökváltásnál az új elnök azzal kezdi, hogy nullázza az adósságait a klubnak. Vagy ha nem is az elnök, a vezetés. Ez barcaéknál hogy is van? Ilyen szintű adósság mellett már nehéz a csapatot is építeni, vagy inkább lehetetlen.
messivel mi a helyzet? akar hosszabbítani? itt a kibaszott nagy adósságuk közepette biztos beleférne nekik egy új aláírás a good boytól
én őszintén megmondom, h remélem lelép. nekem már elegem van belőle 17 szezon, sok
én őszintén megmondom, h remélem lelép. nekem már elegem van belőle 17 szezon, sok
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Az még egyáltalán nem biztos, hogy az új stadionnak nem lesz eladva a neve...Csak nem ebből lett finanszírozva.Sorrentino írta:Amúgy a stadion nevének eladása hogy hogy nem veri ki náluk a biztosítékot? Vagy ennek tisztelete is már csak nálunk maradt meg?Csabi írta: eladják a stadion nevét 25 évre és ott van 500 millió. nem kell befosni.
De mire elkészül, még bármilyen ajánlat beeshet az ajtón, amit Perez röhögve el fog fogadni. Jól is teszi, remélem lesz ilyen...Attól az még Bernabeu marad, hogy lesz előtte egy cégnév is. Mert most egy Estadio Fly Emirates Bernabeu kit érdekelne ennyi pénzért?
Ezt a covid mérte KO-t valahogy ki kell majd heverni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Providentől Cofidis. Cofidisből Provident, majd egy jó BBVA 50 éves hitelkiváltó hitel.Csabi írta:nem tudom. nem vagyok könyvelő, se bankár. de mondjuk felvesznek hosszú lejáratú hitelt, kifizetik a rövidtávút belőle, és a hosszútávút fizetik szépen a stadionból.BlancoMark írta:
És ez hogy segítene a rövid távú hiteleken?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Ki nem sz*rja le már bocsánat..már más csapatok is megtették, másrészt pedig amúgy se egy epikus név, hogy Új Stadion mikor már düledezik. Végül pedig akik nem tisztelik a klubbot ezután se fogják, akik meg tényleg szeretik, azok nem emiatt fogják kevésbé szeretni. Azt meg mondani se kell, hogy jól jön az a pénz..Sorrentino írta:Amúgy a stadion nevének eladása hogy hogy nem veri ki náluk a biztosítékot? Vagy ennek tisztelete is már csak nálunk maradt meg?Csabi írta: eladják a stadion nevét 25 évre és ott van 500 millió. nem kell befosni.
Som i Serem!
6oat
6oat
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Kik azok a náluk?Sorrentino írta:Amúgy a stadion nevének eladása hogy hogy nem veri ki náluk a biztosítékot? Vagy ennek tisztelete is már csak nálunk maradt meg?Csabi írta: eladják a stadion nevét 25 évre és ott van 500 millió. nem kell befosni.
Én mondjuk nem szeretném.
De ha mondjuk ezen múlik a klub jövője, akkor elfogadnám.
Inkább, mint azt a szégyent hogy a 4. osztályban játszunk.
Nem beszélve a további bevételkiesésektől, amit ez okozna.
Bár megmondom őszintén, megérdemelné a klub.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."