+1, lassan 4-5 kezdo jatekost kell igazolni, mert a potlasnak szant embereket lehetoseg nelkul eluldoztukCsabi írta: ez a vásárláspolitika ami itt megy az emúlt 4-5 öv évben felháborító. olyanokat nem küldünk el, aki kiégett és el is menne. mást meg visszahívunk nagy reményekkel és lehetőséget nem kap.
Martin Ødegaard - 21
Re: Martin Ødegaard - 21
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az Arsenal épp most kezd összeállni a kezdeti szenvedések után. Ott most pont nem hiszem hogy megbontanák a csapatot miatta, pár meccsen bedobják csereként azt hello.
Nem tudom, hogy mikor ment félre a kapcsolata ZZvel, de szerintem is lépnie kellett Martinnak. Az utolsó 6 meccsén összesen kapott 5 percet. Egyik meccsen sem használtuk ki az 5 csere lehetőséget. A szuperkupán meg megkapta a melegítés utáni levezető köröket, ha jól rémlik egyedül ő. Az értéke a padon már szépen elkezdett csökkenni ahogyan a formája is. Valószínűleg azt látták, hogy 2 út van, vagy marad és megkockáztatja, hogy továbbra sem fog semmit sem játszani (6 meccs alatt 5 perc bakker) bármit is tesz, vagy keres egy kölcsönt, ahol lehetőséget biztosítanak neki a játékra.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ne is haragudjatok, de ha ennyi ido eltelte utan, az utolso ember vagy akit becserelnek, akkor minek is maradjon? Teljesen elcsesztek ot. Vedheted ahogy akarod a donteseket vele kapcsolatban, de ezt mar nem lehet magyarazni. Persze, turelmetlen volt Nevetseges amit muvelunk keret menedzseles cimszo alatt. Egy kesz vicc az edzoi stab es a veuetoseg munkaja is. Abszolut nem csodalkoznek azon, ha a fiatalok inkabb mashol probalnqk megmutatni mi van bennuk, mi meg szopjunk az Asensio felekkel
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
4 hónap után telt be neki a pohár, közben sérült is volt. Jó sokáig bírta.ArjenMagicRobben írta:Nyilván akart menni ha havonta egyszer játszik. Én még bízom benne, hogy ha elküldik ZZ-t akkor a nyári új projektre visszajön.füst írta:
Én úgy tudom ő akart menni.
De nem ez volt a lényeg, hanem az, hogy a klub szépen felépítette, mint ahogy Samy írta.
Viszont utána már nem stimmel a folytatás, mert nem mi akartuk elküldeni, hanem ő akart menni. Ha pedig menni akar, akkor nem ad más választást a vezetésnek, minthogy elengedjék. Mert az nem járható út hogy egy 'el akarok menni mert nem játszhatok' hiszti után úgy reagál a vezetés, hogy 'berakunk a kezdőbe csak légyszi maradj'. Öde döntése volt ez, felőlem mindenki úgy értelmezi a jogosságát ahogy akarja. De.
Ha a klubon múlt volna, Öde most is a keret tagja.
-
Nyilván akart menni ha havonta egyszer játszik. Én még bízom benne, hogy ha elküldik ZZ-t akkor a nyári új projektre visszajön.füst írta:Én úgy tudom ő akart menni.most még fél év utan lepasszoljuk.
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
- füst
Én úgy tudom ő akart menni.most még fél év utan lepasszoljuk.
- ___Samy___
Megvesszük meg tiniként, mert kurva nagy tehetség. Berakjuk a Castillaba, kolcsonadjuk mindenhová, felépítjük, a Sociedadban már egyértelműen felfelé lógott ki. Visszajön ZZ kifejezett kérésére, mindenki az egyik leghasznosabb játékoskent várja, most még fél év utan lepasszoljuk.
Persze, valamilyen szinten a játékos is türelmetlen volt, de ez az egész el lett baszva, ki kell mondani kerek-perec.
Persze, valamilyen szinten a játékos is türelmetlen volt, de ez az egész el lett baszva, ki kell mondani kerek-perec.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Szomorú vagyok.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Hogy nem eg le az arca a vezetosegnek? Atigazolasi szezonrol atigazolasi szezonra egyre nagyobb szegyent sikerul elerni. Igazan csabito lesz a klub barmelyik feltorekvo tehetsegnek: egyreszt ha ide jon, szet lehet szopatni a klubot, hosszutavu zsiros szerzodest alairni aztan a Sanitaszon nezni a csapat meccseit hamburgert zabalva light kolaval oblitve, masreszt senkinek nem lesz kedve csatlakozni, mert aztan egyik orszagbol a masikba pockoljuk, lehetoseget szinte alig kap barki...
Remelem, szivbol kivanom, hogy ZZ mar tud valamit...
Remelem, szivbol kivanom, hogy ZZ mar tud valamit...
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ha nem lennénk anyagilag szarban, akkor azt mondanám, hogy visszajön, mivel nincs opció, szerződése pedig még évekig él (ha jól rémlik).
Viszont az anyagi helyzet fényébe, simán lehet elszórjuk őt is, mint ahogy Hakimivel tettük.
Nem örülök neki... legtehetségesebb arcainkat toljuk kifelé, miközben bohóckodunk ilyen Vini és társai féle emberekkel.
Viszont az anyagi helyzet fényébe, simán lehet elszórjuk őt is, mint ahogy Hakimivel tettük.
Nem örülök neki... legtehetségesebb arcainkat toljuk kifelé, miközben bohóckodunk ilyen Vini és társai féle emberekkel.
ZIDANE
Szerintem egy Nagelsmann projektre például nem mondana nemet.Remy írta:ZZ nem fog maradni. Én ezt kb fixre veszem nyártól. (hacsak nem nyerünkj BL-t, de hát...) Ettől függetlenül sajnos simán benne van, hogy nem hiába nézett el inkább Angliába.Yazid írta: szerintem már többet nem húz fel real mezt főleg ha zizu marad
Amúgy legyen igazad Remy. BL vagy ZZ..rosszul nem tudunk kijönni belőle.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
ZZ nem fog maradni. Én ezt kb fixre veszem nyártól. (hacsak nem nyerünkj BL-t, de hát...) Ettől függetlenül sajnos simán benne van, hogy nem hiába nézett el inkább Angliába.Yazid írta: szerintem már többet nem húz fel real mezt főleg ha zizu marad
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
szerintem már többet nem húz fel real mezt főleg ha zizu marad
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ez a vásárláspolitika ami itt megy az emúlt 4-5 öv évben felháborító. olyanokat nem küldünk el, aki kiégett és el is menne. mást meg visszahívunk nagy reményekkel és lehetőséget nem kap.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Maradhatott volna odaát, feles volt visszahozni....
Lehet ágyúsoknál sem játszik többet, az lesz a szép halál. De ne így legyen.
Lehet ágyúsoknál sem játszik többet, az lesz a szép halál. De ne így legyen.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Remélem jól el fogja kapni a fonalat, aztán pedig mutatja a fakkot.
Miért nem lehetett Iscot elküldeni, pláne ugy hogy akart is menni?
Miért nem lehetett Iscot elküldeni, pláne ugy hogy akart is menni?
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Diszkó lehozza majd.
Tapstaps.
Tapstaps.
- füst
Ó de kárRemy írta:Hivatalos, Arsenal.